sveikas Sauliau
žodžiu protingesni nosies nekiša į temą, teks man atsakyti
Pirma, tai dėl to resurso visaip būna, priklauso nuo daug ko, kiek degina tepalų, ar yra dujos, ar jos gerai sureguliuotos. Nemanau, kad kai auto nuvažiuoja 100.000km reik imti ir keisti zondą, taip gali ir visą variklį pakeisti.
Tau, kaip suprantu jį diagnozavo negyvą? Jei jie pas tave du, tai kodėl nepasakė kuris negyvas? Gal prastai diagnozavo? Šiaip aš nesu tokių servisų kaip kemi mėgėjas, jie per daug universalūs. jei esi Vilniuje siūlau apsilankyti pas
http://www.audiklubas.com/forumas/garazastdi-autoserviso-paslaugos/paslaugos-naujiena-rankinio-elektriniu-motoriuku-remontas!-dsg-remontas/ nors apie juos visokių nuomonių yra, tačiau tokį dalyką patikrins jie nesunkiai. pas juos tarifai ne pigiausi, bet kaip ne vilnietis daugiau nieko nepasiūlysiu.
Dėl zondo pirkimo turim čia forume detalistą, detalės kodus galiu ir pats patikrinti, tik reikės visų automobilio duomenų arba kėbulo numerio. (kolkas geriau domenys nes mano kėbulo nr paslauga nusmigus
) )
Kaip kuro sąnaudos? žinau tie 1,6 a4 kėbuluose daug ryja, su a3 nusiskundimų mažai girdžiu.
Jei mestras matė zondo klaidą, dar nereiškia kad jis kaltas, gal iš tiesų mišinys per riebus pvz, ir meta klaidą, kad zondui per riebu, bet jis gal teisingai viską mato. tiesiog nenuriu kad pradėtum keitalioti iš lenpos viską iš eilės.