Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuria rinktis: A3 ~99m. 1.9TDI, 1.8 ar 1.6 ?  (Skaityta 5089 kartus)

Neprisijungęs Samurajus

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Greitu metu planuoju isigyti A3 iki 2000 metu.. Kuria geriausiai rinktis patartumete? Akys krypsta i dyzeliuka, del ekonomijos, taciau ju pasirinkimas ne pats didziausias ir kainos aukstesnes. Gal geriau vertetu imti 1.6 benzinini? Per savaite planuoju nuvaziuoti apie 200km-800km. I ka perkant atkreipti demesi? Labai noriu isgirsti Jusu nuomone. Dekoju!
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 04, 13:53:38 sukūrė sauliuspost »

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
1.6 tai pats blogiausias pasirinkimas, nedetalizuosiu, pasiskaityk forumą.
Geriausias, mano nuomone 1.8T arba paprastas 1.8.

Tavo nurodyta numatoma rida skiriasi net 4 kartus. Jeigu per metus iki 15k km, tai tik benzas.

Neprisijungęs Samurajus

• Žiūrėti profilį
1.6 nuo 1.8 kaip suprantu kuro sanaudom skiriasi +/- 1l, tiesa? 12k km grubiai per metus man gaunasi. Supratau, dekui, pasiskaitysiu. I kokius aspektus perkant A3 reiktu atkreipt demesi ? Turiu omeny butent sio modelio "ligos"/ niuansai.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 05, 10:35:54 sukūrė sauliuspost »

Neprisijungęs Gabrieliuleo

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Turiu 1.6 74kW bendzinas/dujos tikrai nesiskunziu. Labai geras variantas na nebent man toks papuole, bet ziauriai laimingas esu. Trauka tikrai labai gera smagiai bega. Duju mieste 8,5 daugiausiai pasmaugiant ne retai. Trasoi i 7 telpu be vargu. Pagal ekonomika ir trauka tikrai smagus variantas.

Neprisijungęs Samurajus

• Žiūrėti profilį
Kazkaip su dujom nesu susidures, todel prisibijau.
Neradau forume informacijos (gal nemoku ieskot), kodel gi 1.6 nera tokie geri ir kodel ziureti butent 1.8 arba dyzeli.

Neprisijungęs Aurem

• Žiūrėti profilį
Visus tris variantus yra tekę turėti (tik 1.8l buvo A4 modelyje). Pagal atsiliepimus geresnis gali būt vienas, o nusipirksi ir keiksi.
Jeigu važinėji mažai ir trumpus atstumus, rinkis benzininį. Abu varikliai paprasti, kuro sąnaudos panašios, 1.8l trauka geresnė. Tik po 2000metų atnaujintas 1.6l variklis su papildomu 1kW galia yra sudėtingesnis, vien termostato kaina per pus didesnė ir rasti pirkti ne taip paprasta.
Naudojau dyzelį neaktyviai, užkirmijo turbina. O kad užsivestų esant šaltam orui, teko keletą agregatų atnaujinti.
Bendrai paėmus - mažas važinėjimas, laikymas lauke - benzinas. Daug važiuojama - dyzelis. Eksplotacija brangesnė, bet atsipirks dėl mažesnio kuro sunaudojimo.

Neprisijungęs Gabrieliuleo

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Na jei su tiesioginem dujom tai nera ko bijot. Bet taip kaip cia pasake kad 1.6 blogi tai tikrai nesutinku. Keiciau termostata tai kainavo 18lt jei gerai pamenu. Ir pakeiciau per 5-10min

Neprisijungęs Samurajus

• Žiūrėti profilį
Supratau. Labai dekoju uz atsakymus. Pagal viska, matau, kad teks rinktis benzina :)

Neprisijungęs von

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
O as kaiptik patarsiu pirkt dyzeliuka :-] imk 81kw,taupus,pakantus variklis,nera lepus. Svarbiausia pilti tepalus,kurie atitinka variklio specifika :)  Nezinau koks tavo vaziavimo stilius,bet ramiai vaziuojant uzmiesti 90-95km/h ims iki 5L, mieste iki 7L. Jei per savaite planuoji nuvaziuot 200-800km,tai dyzelinas manau aktualiausia turetu buti,jei per men 200km pravaziuotum,tai benzina siulyciau imt :V
Pats tokia audi vairuoju (81kw),neuzleidziu ir jokiu problemu neturiu, laiku keiciu filtrus,tepalus VALVOLINE pilu ir riedu be problemu. Per menesi nuvaziuoju  1000-1300km

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Turiu 1.6 74kW bendzinas/dujos tikrai nesiskunziu. Labai geras variantas na nebent man toks papuole, bet ziauriai laimingas esu. Trauka tikrai labai gera smagiai bega. Duju mieste 8,5 daugiausiai pasmaugiant ne retai. Trasoi i 7 telpu be vargu. Pagal ekonomika ir trauka tikrai smagus variantas.
Trauka labai gera :D :D :D

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Trauka labai gera :D :D :D

nesuprantu kas tau cia juokinga :think: gal zmogui uztenka tokios traukos :V

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Nu kai sako 1.6 trauka labai gera.teko važinėtis a3 tokiu motoru,tai dievė padėk,bezdėt su ta palutarke net mieste kančia,apsilenkt nieko neišeina

• Žiūrėti profilį
as pvz astra su 1.6 kopustais karts nuo karto pasiimu, tai mano verdiktas, kad mieste traukos pilnai uztenka, o va uzmiestyje, tai iki 100 dar dar, daugiau nebepamynsi :V

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
Vaikas gavo dovanu 1,6 benza, taip, trauka silpna, bet mieste sumaxeriu nebusi. Teko vaziuot, na man pakanka. Nelakstau, ir riedu sau be vargo. Kitas dalykas- zemoka, ziema sunku. Bet seip vaziuot galima. Dalys tikrai nera brangios, tik sunku rasti padorios isvaizdos(kebulo).

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Pavažiuoji su 1.6 ir po to su 1.8, tai tikrai nesinorės į tą nesamoningą 1.6 net iš tolo žiūrėt.

• Žiūrėti profilį
Tai jei taip, pavazinejus su 4.2 tu noresi lipt i ta 1.8, bet mieste ir to 1.6 perakis, po to prisiperka visokie 3 l dyzeliu ir skraido neturedami patirties ir proto

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Jeigu važinėji mažai ir trumpus atstumus, rinkis benzininį.
ir žiemą turi sąnaudas 20 litrų/100km

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Aik aik :) tdi sąnaudos irgi didelės bus, tik kad su benzu šilčiau važiuosi

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
žinoma, pas mane tdi 66kw, tai vidurkis žiemą buvo 7 litrai, mieste spėju 10 paima, bet ne dvidešimt.
jei trumpi maršrutai nei dyzelis nei benzas nespės sušildyt.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Dyzelio sanaudos mažesnės, tad jį reikės ilgiau pašildyti, jeigunorėsi šiltai važiuoti, gaunasi tas pats koks kuras žiemą,o štai vasarą dyzelis jau į pliusą, bet dyzelį ir sumokėsi brangiau ir neužjotą daug sunkiau rasti. Gal nepradedam šitos bevertės temos kas geriau, teisybės nebus (-)
A3 1,6 benzas tikrai nėra labai geras variantas, sanaudos didesnės už 1,8 , traukos mažoka,mechaninė dėžė labai problematiška, tad patarčiau 1,8 arba 1,9 tdi , kurią geresnę rasi tą ir imk.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
žinoma, pas mane tdi 66kw, tai vidurkis žiemą buvo 7 litrai, mieste spėju 10 paima, bet ne dvidešimt.
jei trumpi maršrutai nei dyzelis nei benzas nespės sušildyt.
Benzas man persijungia į dujas iš kiemo išsukus, šiltą orą pradeda pūst po nepilno kilo, dvidešimt sąnaudos nebent su 4.2

Neprisijungęs Samurajus

• Žiūrėti profilį
Taip ir darau - ieskau 1.8 arba 1.9 dyzelio. Tai tokie ir prioritetai: kaina ir automobilio bukle. Del silumos, tai man yra nesunku iseiti 10min anksciau ir pasildyti automobili. Dyzelis vilioja tik del mazu kuro sanaudu, taciau pats mieliau krypstu link benzininio varianto. Dekoju uz issakytas nuomones :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Benzas man persijungia į dujas iš kiemo išsukus, šiltą orą pradeda pūst po nepilno kilo, dvidešimt sąnaudos nebent su 4.2

(y)   su 184kw man ant 100 km apie 6,5 eur iseina. dujas piluosi diena :bedantis:

Neprisijungęs Samurajus

• Žiūrėti profilį
Jeigu automobilyje jau yra duju iranga. Pries perkant i ka atkreipti demesi? (butent kas susije su ja)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jeigu automobilyje jau yra duju iranga. Pries perkant i ka atkreipti demesi? (butent kas susije su ja)

Dažniausiai tokių jau niekas neperka, jeigu savininkui gaila pinigų kurui kuris priklauso gamintojo nustatytui, tai ir visam kitam gailės, važiuoklę ims pigiausią, kol pilnai nesubyrės tikrai detalės nekeis, juk skūpas nebūna tik vienam daiktui, tai jau žmogaus natūra :D