Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kondicionieriaus problema, neišsijungia ECON  (Skaityta 7447 kartus)

Neprisijungęs Žiedų valdovas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Na nusipirkau ir aš "Žiedų valdovą";) taigi pirma problema kad neina issijungti kondicionieriaus, žodžiu neina išjungti ECON knopkės pastoviai ji žiba ir pučia paprastas vėjelis kai nustatai kad ir 16 lapsnių, gal kas susidūrėte ar šiaip žinote kokia čia problema;) dėkui (y)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Neveikia kompresorius - neisijungia.

prieasciu gali buti:
Kompresorius sugedes\
nera freono
nera direzlio
Blogas saugiklis
Blogas slegio dacikas.

• Žiūrėti profilį
Vau vau vyva kiek cia gali but problemu:) brangus taisymas kazin?:)

Neprisijungęs STIOPKAS

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
kelintu metu tavo baudine? nes jai po 2000 tai eijo jau naujos kartos klima, tai ten jai dega raudona lempute, tai reiksia, kad kondiske isjungta, kai nedega niekas tai ijungta... p.s. temeperatura maziausia galima padaryti tik 18 laipsniu :-] dar priklauso kokioi lauko temperaturoi jungei kondiske, nes ji pasileidzia tik nuo tam tikros pliusines temperaturos lauke...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausias budas nuvaziuoti kas pildo kondicionierius, patikrins ar yra is viso freno, jeigu sistema sandari dapyldis kiek reikia, tada jeigu nepradeis veikti pasijungti kompa ir ziureti kame beda. Is karto issigasti nereikia, gali buti tik paprasciausias saugas, ar truksta freono.

• Žiūrėti profilį
aaa matai kaip.. nu siandien karta as ten 16 padarau arba low tipo, pas mane 2004 metu:) bet esme ta kad tas ECON neissijungia pastoviai dega raudonai ir neina isjungti:)

kelintu metu tavo baudine? nes jai po 2000 tai eijo jau naujos kartos klima, tai ten jai dega raudona lempute, tai reiksia, kad kondiske isjungta, kai nedega niekas tai ijungta... p.s. temeperatura maziausia galima padaryti tik 18 laipsniu :-] dar priklauso kokioi lauko temperaturoi jungei kondiske, nes ji pasileidzia tik nuo tam tikros pliusines temperaturos lauke...

• Žiūrėti profilį
Freono yra nes tas kur pardave sake papilde bet neveike kondyškė vistiek.. (-)

aaa matai kaip.. nu siandien karta as ten 16 padarau arba low tipo, pas mane 2004 metu:) bet esme ta kad tas ECON neissijungia pastoviai dega raudonai ir neina isjungti:)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Toki dalyka kaip freonas gali ir pats paziureti ar jo nors kiek yra, su plonu daiktu trumpai paspausk uzpildymo vintili, jei kals srove stipri tai gal ir uzpilde.

• Žiūrėti profilį
O gal gera meistriuka zinot kas nusimano apie tokius dalykus?:)

Toki dalyka kaip freonas gali ir pats paziureti ar jo nors kiek yra, su plonu daiktu trumpai paspausk uzpildymo vintili, jei kals srove stipri tai gal ir uzpilde.

• Žiūrėti profilį
Normalus bachuras pardave cia ne is tos serijos kur knisa prota:)
:bedantis: :bedantis: :bedantis: :bedantis: :bedantis: :goodboy:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kuriam rajone tau meistro reikia? Neturi pazystamu kas kompa pasijungtu?

• Žiūrėti profilį
as kai pirkau masina tai dariau diagnostika bet nieko nerado apie kondyške, tai va dabar nznau reik ieskot meistro, man nesvarbu koks rajonas silainiai raudondvario pl jonavos pl. zinau kad jonavos gatvej taiso bet jauciu nepigus jie ten, bet teks speju nuvaryt
[quarbu ote author=only AUDI link=topic=154504.msg1223185#msg1223185 date=1343221454]
Kuriam rajone tau meistro reikia? Neturi pazystamu kas kompa pasijungtu?
[/quote]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gera diagnostika, jeigu niekas nieko nerado  :-) tur but irgi geras bachuras dare. Nulek pradziai iki ju http://www.audiklubas.com/forumas/uab-'remonto-centras'-remonto-dirbtuvs-4-2/http://www.audiklubas.com/forumas/uab-'av-servisas'/  tegul normaliai praskanuoja ir nustatys gedima.

• Žiūrėti profilį
Bandysiu, dėkui tau už info;) (y)
Gera diagnostika, jeigu niekas nieko nerado  :-) tur but irgi geras bachuras dare. Nulek pradziai iki ju http://www.audiklubas.com/forumas/uab-'remonto-centras'-remonto-dirbtuvs-4-2/http://www.audiklubas.com/forumas/uab-'av-servisas'/  tegul normaliai praskanuoja ir nustatys gedima.

• Žiūrėti profilį
O jie ir tvarko tokias problemas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausiai diagnostika, toliau gedimo nustatymas, tada jau bus aiskiau kas ka gali sutvarkyti. Tu nuvaziuok, ten normaliai pasitarsi kokie galimi variantai, ten ir priimsi sprendima, bus viskas daug aiskiau.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Jei bus slegio dacikas, tai turiu viena lycna :) parduociau pigiau.

• Žiūrėti profilį
turėsiu galvoje;)
Jei bus slegio dacikas, tai turiu viena lycna :) parduociau pigiau.

Neprisijungęs A3rotank

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
Man buvo panaši problema su A3 8P - degdavo ECON ir jis neišsijungdavo (t.y. neįsijungdavo kondicionierius), bet buvo vienas kabliukas - ryte kol dar vėsoka įsijungdavo kondicionierius, bet po kurio laiko įsijungdavo ECON režimas ir vėl nebepavykdavo jo išjungti.

Finale paaiškėjo, jog perkaisdavo kompresorius ir automatiškai būdavo atjungiamas. Problema - iššokęs mašinos priekyje esančių aušintuvų laidų jungties kontaktas - negaudavo maitinimo ir nepradėdavo aušinti radiatorių (variklio kaitimo požymių nesimatė, gal dėl to, kad trumpais atstumais važinėjau, kol susitvarkiau kondicionieriaus problemą). Kontaktas įstatytas, užpiltas karštais klijais, nuo to laiko problemų jau pusę metų nebėra.