Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kas gali Kaune užgesinti airbag lemputę audi A3? už bambalį :D  (Skaityta 4024 kartus)

Neprisijungęs maNas

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
man dega airbag pastoviai ir nežinau kur bedos, o visokie meistrai už diagnostiką ima 70 lt kaune  :( gal kas iš audi klubo gali padaryt už simbolinį užmokestį? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
man dega airbag pastoviai ir nežinau kur bedos, o visokie meistrai už diagnostiką ima 70 lt kaune  :( gal kas iš audi klubo gali padaryt už simbolinį užmokestį? :D

Atvaziuok , uzgesinsiu uz simbolini (gal kas gali ivardinti tai skaiciu israiska).

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit man medine pavesine pastatyt uz simbolini bambali? visokie meistrai po stuka ir daugiau saukia...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
as uz gesinima pinigu neimu.

Neprisijungęs suomis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
žiūrint koks užgesinimo būdas...gal įsmeigi atsuktuvą į lemputę ir tiek...  :D

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
žiūrint koks užgesinimo būdas...gal įsmeigi atsuktuvą į lemputę ir tiek...  :D
Uz toki imciau,nes cia vargt reikia,skydeli isimt,o atsuktuva smeik sau i s....

Neprisijungęs kkk ?

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
tai gal butu galima gauti tuos kontaktus, kas gesina sitas lemputes?nes isigijau dauzta lengvai a3 su issovusia sedynes pagalve.girdejau sudeda varzas prie sovusiu pagalves laidu.del sito mito db vazineju su nesusiuta sedyne, kol neuzgesinsiu pagalves.tai sakau gal kas gali pagelbet su situo reikalu?

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
geriau reikejo b4 pasimt.butu like uzgesinimui

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
sakai reikejo?b4? kai pasakyciau kiek palikau uz sita A3, tai sakytum kad loterijoj laimejau.
 :-]

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
beja as neieskau kas gesintu uz bambali. manau su zmogum ismananciu savo darba visada galima susitarti padoria suma.pagal darbu kokybe.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
tai kiek ta kaina a3

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tai nenori nusipirkti air bago, isideti, uzsiuti sedyne ir viska normaliai tureti. Air bagas kokia 50 lt, susiuvimas 40 ir klaidos pasalinimas simboliskai, aisku jeigu nereikes pacio blokelio tvarkyti.

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
pacios masinos kaina plius remontas lengvas ir kuras parsivarymui is prancuzijos i lietuva, atsistojo 1350eu.pamate masina niekas netiki kad tiek tesumokejau.aisku nera ji ledine, reikia kosmetikos vaziuokles remonto ir dirzu keitimo. (be)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pacios masinos kaina plius remontas lengvas ir kuras parsivarymui is prancuzijos i lietuva, atsistojo 1350eu.pamate masina niekas netiki kad tiek tesumokejau.aisku nera ji ledine, reikia kosmetikos vaziuokles remonto ir dirzu keitimo. (be)

Kol neparodysi nuotrauku nepatikesim  (be)

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
aisku noreciau padaryt normalei, bet cia mane nugazdino kad vien uz air bega 500lt paliksiu.bet jei tik tiek visas malonumas kainuoja tai reikestu pasinaudoti tavo patarimu.tik db klausimas kur jo ieskot?nemanau kad srotas ardys sedyne ir parduos ta pagalve tik uz 50 lt?

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
nzn neleidzia foto det nrs ir sumazinau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Asmeniskai galiu prapjauti sedyne ir parduoti air baga, pasakyti kur susiuti ir po to uzgesinti. Gal bent pradziai kelintu metu ji pas tave.

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
butu lb saunu,seip pagal stiklus ir salona ji turetu buti 99, bet prancuzu dokuose raso 2002, bet cia greiciausiai pirma registracija.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
butu lb saunu,seip pagal stiklus ir salona ji turetu buti 99, bet prancuzu dokuose raso 2002, bet cia greiciausiai pirma registracija.

Tai juk skirtingi modeliai, skiriasi panele, zibintai, tai kuri pas tave ? Gal greiciausiai papuole i prancuzus 2002.

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
zibintai visi tuning,tik is galinio dangcio sprendziu kad naujesne nei 98.ir ant stiklu raso 99.tai viskas ka galiu pasakyt.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
zibintai visi tuning,tik is galinio dangcio sprendziu kad naujesne nei 98.ir ant stiklu raso 99.tai viskas ka galiu pasakyt.

Tai klimos blokas koks , paziurek autopliuse pamatysi skirtuma, nes pas mane iki 2000m. sedyne, naujesnes gali skirtis air bagas

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
manau geriausiai butu jei duotum i pm savo kontaktus ir ryt ar kita diena pasiskambines tau privaziuociau.matau zinai pakankamai apie sita modeli, tai man praverstu tavo konsultacijos daugeliui klausmu.aisku skoloi nelikciau :)klimos blokas seno tipo

Neprisijungęs kkk ?

• Žiūrėti profilį
ta prasme kaip c4 ejo klima

Neprisijungęs MidaX

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
reiskias tavoji iki atnaujinimo 96-00m.