Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kartais nebeuzsiveda (nesviecia zvakiu pakaitinimo lempute)  (Skaityta 1715 kartus)

Neprisijungęs tomasitoo

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 1.9TDI 81kW kartais kai bandai uzvesti varikli neuzsidega zvakiu pakaitinimo lempute ir masina neuzsiveda. kita karta uzsiveda. Jai neuzsivesdavo, atsidarius kapota ir su ranka pajudinus fyskes kurios jungesi i masinos kompa pradeda viskas veikt. gal kas buvot susidures su tokia beda? Elektrikas ziurejo tas fyskes, su jomis sako viskas gerai, tai del ko dar taip gali buti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jeigu jas pajudinus uzsikuria, tai tikrai ne viskas gerai, kitas dalykas jis tikrai elektrikas tai labai nevykes, jeigu nesugeba kompo pasijungti ir paziureti, kokios klaidos ir kurio maitinimo truksta.

Neprisijungęs tomasitoo

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
nu as del to nesiginciju, gal jis ir tikrai nera geriausias elektrikas, todel cia ir klausiu, gal kam teko susidurti su tokia problema

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai juk pats atsakei i savo klausyma, juk kompas per viduri tiesiai uz groteliu, vanduo pastoviai ten plauna, o jeigu i kompa lindo koks nemoksa, garantija , kad surinko ne uzhemertizaves. Imk ji lauk greiciau, gal dar nebus pazeistas vidus, takai, kontaktai.

Neprisijungęs kurmanoa3

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Man zvakiu pakaitinimo rele buvo sudegus. Irgi kartais vesdavosi-kartais ne, kol galutinai nesukepe.

Neprisijungęs evio

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ta pati problema. Jei pries uzvedant neuzsidega pakaitino zvakiu lempute, neuzsikuria. Gal kas turi scema, kurioje aprasyta kur kokia rele stovi?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
bent variklio kodo reiktu ir metu masinos jei schemos nori. ar cia isburt is kazkur reik ja? :D

Neprisijungęs evio

• Žiūrėti profilį
A3, 1999m, 1.9TDI 81kW.

bent variklio kodo reiktu ir metu masinos jei schemos nori. ar cia isburt is kazkur reik ja? :D

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Jam reikia pagal autodata kur visu reliu isdestymas  :-)

Neprisijungęs evio

• Žiūrėti profilį
Na pasikeiciau rele, tai kuriasi dabar tvarkingai. Ant reles buvo uzrasyta 109.