Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamyklinio subwoofer pajungimas  (Skaityta 29816 kartus)

Neprisijungęs bizkis

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Re: Gamyklinio subwoofer pajungimas
« Atsakymas #100: 2010 Rugpjūčio 19, 09:24:57 »
Sveiki, pas mane biski kitokia situacija, visos keturios koloneles duryse pajungtus nuo atskiro stiprintuvo ir atveti nauji laidai i kiekviena kolonele, bagazinei stovi orginalus subas. Is kur patartumet atvest i suba laidus nuo koloneliu? Tiesiai is mago? Masina a6/c5.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2010 Rugpjūčio 19, 11:07:56 »
Subas originalus jungiasi nuo galiniu isejimu, o ne is linijiniu.

Neprisijungęs bizkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2010 Rugpjūčio 19, 14:06:00 »
bet pas mane galines koloneles pajungtos tiesiai nuo stiprintuvo, o kaip surantu subas turi savo vidini stiprintuva, tai nuo galiniu koloneliu jau laidu neatvesi ir reikes tiesti laidus nuo mages fyskes galiniu koloneliu isejimu. gerai suprantu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2010 Rugpjūčio 19, 14:49:43 »
bet pas mane galines koloneles pajungtos tiesiai nuo stiprintuvo, o kaip surantu subas turi savo vidini stiprintuva, tai nuo galiniu koloneliu jau laidu neatvesi ir reikes tiesti laidus nuo mages fyskes galiniu koloneliu isejimu. gerai suprantu?

Supratai gerai  (y)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2010 Rugpjūčio 19, 15:03:54 »
o stipriakas tas kur papildomai dabar įdėtas kokiais užmaitintas? jei linijiniais tai tada reiks vest nuo mago,nors ar nebus tada per tyliai subas bumpsintis? nes kolonkės tai jau gaus pastiprintą signalą :V

bandyčiau eksperimento tvarka užmaitink originalų subą nuo stipriako išėjimo į galines kolonkes

dar variantas,jei čia savo foto įdėjei tai tas subas kažkada buvo pajungtas,tada gal verta paieškot kur nukirpti laidai,gal viskas šalia mago yra likę ir nereiks naujų dratų tampyt.

Neprisijungęs bizkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Rugpjūčio 19, 17:06:30 »
o stipriakas tas kur papildomai dabar įdėtas kokiais užmaitintas? jei linijiniais tai tada reiks vest nuo mago,nors ar nebus tada per tyliai subas bumpsintis? nes kolonkės tai jau gaus pastiprintą signalą :V

Taip i stiprintuva pareina dvi poros linijiniu laidu. Na o del garsiau grojanciu koloneliu, manau galima ant pacio stiprintuvo prisukti garsa ir sureguliuoti su bumpsinciu subu. Ok dekui uz atsakymus, reiks ieskot laidu galu :)

Neprisijungęs Keleivis

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Rugsėjo 05, 11:42:42 »
Labas, perskaičiau visą temą, bet vistiek truputį neaišku: pas mane yra ta geltona fyškė su visais tais laidais, tais rudais sujungtais i viena ir tt ir yra euro pajungimai, tai iš to geltono reikia perjungt laidus į lasivas vietas likusias euro vienam is pajungimų (rudas lizdas)? nes ten kaiptik 4 like laisvos skyles  :/

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Rugsėjo 05, 13:14:38 »
Labas, perskaičiau visą temą, bet vistiek truputį neaišku: pas mane yra ta geltona fyškė su visais tais laidais, tais rudais sujungtais i viena ir tt ir yra euro pajungimai, tai iš to geltono reikia perjungt laidus į lasivas vietas likusias euro vienam is pajungimų (rudas lizdas)? nes ten kaiptik 4 like laisvos skyles  :/
Dabar jau nepamenu kaip ir kas nuo pradziu, bet berots toje geltonoje fyskeje yra galiniu koloneliu isejimai. Rudi ten berots su baltom ar melsvom juostelem laidukai :). Sioj temoj viskas parasyta :)
....papipdymas.....(is pirmo puslapio)
Na cia visi mano manymu, bent jau dauguma si suba bei galines jungiam prie neoriginaliu grotuvu.
Jei galiniu laidai jau pajungti (beje pasiziurek ar tos pacios spalvos kaip ir pas mane toj geltonoj fyskutej)
(2 rudi su raudonom juostelem - minusiniai galiniu, melynas su zaliu pliusa kairys o raudonas su zaliu pliusas desinys, na ir baltas su juoda juostele jung prie remote euro fyskej melynas berots). Viska taip sujungus koloneles tikrai turetu groti, zinoma jei niekas vidui neisdraskyta.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 05, 13:20:30 sukūrė kesatutis »

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2010 Rugsėjo 05, 14:06:19 »
Gal turi foto kaip ten atrodo viskas sujungta? Pas mane lygiai taip pat viskas, yra euro du išėjimai: rudas su keturiais laidais ir juodas ir dar šalia ta geltona fyškė lygiai kaip pas tave, tik nėra palaidų laidų, tai man tik tiek ir nedaeina kur jungti ką.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Rugsėjo 05, 14:56:24 »
Gal turi foto kaip ten atrodo viskas sujungta? Pas mane lygiai taip pat viskas, yra euro du išėjimai: rudas su keturiais laidais ir juodas ir dar šalia ta geltona fyškė lygiai kaip pas tave, tik nėra palaidų laidų, tai man tik tiek ir nedaeina kur jungti ką.
Na tai pirmam psl sios temos as esu prifotkines, matei ten pas mane buvo likus ta geltona fyske ir palaidu laidu kruvele . Ten kur tie palaidi, tai kazkokia ir fyske buvus tikriausiai, tik nezinau kokia, pas mane jau taip buvo nukarpyti. O siaip visus laidus sujungiau i euro fyske, ant kurios viskas surasyta kur koki laida jungt. O bendros fotkes netutiu, nelabai tu ten ka suprastum, belenkiek laidu ten gi sueina, ir priekines ir galines ir boso, antenos ir tt, zodziu didelis kusys ten :)
Zosziu skaityk tema nuo pradziu, viskas cia paaiskinta ir junk, jei liks keli laideliai, rasyk koki, ziuresim, stengsimes patart  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Rugsėjo 05, 15:02:14 »
O pats magas turi keturis isejimus ar du. Jeigu keturi tai jungi i ruda fiske kur laisvi yra, o jeigu du tai lygiareciai tiems laidams kurie yra.

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2010 Rugsėjo 05, 15:29:59 »
Jeigu čia apie linijinius išėjimus, tai turi 2

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2010 Rugsėjo 05, 15:34:59 »
o lygiaverciai tai reiskia kad is geltonos perdet i ruda pakeiciant tuos kur dabar yra ar kad is geltonos tuos prijungt prie tu kur rudam? :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2010 Rugsėjo 05, 19:49:51 »
o lygiaverciai tai reiskia kad is geltonos perdet i ruda pakeiciant tuos kur dabar yra ar kad is geltonos tuos prijungt prie tu kur rudam? :-]

Ne linijiniai, o galiniai isejimai kur ruda fiske, prie ju ir jungk lygiagreciai tuos is geltonos fiskes.

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2010 Rugsėjo 06, 11:29:14 »
Lygiagreciai tai salia i laisvus tarpus reiskia ar tiesiog tiesiogiai prie tu laidu kur jau yra pajungti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2010 Rugsėjo 06, 12:07:00 »
Lygiagreciai tai salia i laisvus tarpus reiskia ar tiesiog tiesiogiai prie tu laidu kur jau yra pajungti?

Tai juk rasiau, jeigu tavo magas yra keturiu galiniu (ne lijininiu) isejimu,tai jungi kur laisvi keturi soniniai rudos fiskes kontaktai, jeigu pats magas turi tik du isejimus, tai jungi prie tu keturiu viduriniu rudos fiskes kontaktu lygiagreciai (reiskia nenukerpi, o dajungi prie ju).

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2010 Rugsėjo 06, 19:42:37 »
Ačiū, bandysiu.

Neprisijungęs Keleivis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2010 Rugsėjo 07, 14:40:42 »
Veikia jau, bet biški kitaip, su lineikom :)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2010 Rugsėjo 13, 21:32:47 »
turiu si bosiuka nusipirkes, bet dabar galvoju kur jis turi buti a4 sedane? mielai isideciau si bosiuka ir ismesciau savo tiuninguota suba su stipreku stipreku kurie tik vieta uzsima. bet nelabai zinau kur ji padeti? gal kas turi nuotrauka ar is elsos ar kt. ka nors imest?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2010 Rugsėjo 13, 22:05:40 »
turiu si bosiuka nusipirkes, bet dabar galvoju kur jis turi buti a4 sedane? mielai isideciau si bosiuka ir ismesciau savo tiuninguota suba su stipreku stipreku kurie tik vieta uzsima. bet nelabai zinau kur ji padeti? gal kas turi nuotrauka ar is elsos ar kt. ka nors imest?

permesk tema i A4, ten tikrai zinos ir paaiskins, o pajungimas toks pats.

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2010 Spalio 29, 08:09:24 »
kokios galios daugmaz tas gamyklinis stiprintuvas a4b5? kai vedet laida + ar reikia ten jo storo kaip normaliam stipriakui ar uzteks kokio plono bele kad 12v gautu?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2010 Spalio 29, 12:15:46 »
eina kokius 4 kartus storesnis nei kad tarkim į kolonėles,šiaip vesk kokių 2,5 kvadrato ir bus ok.

p.s. čia matosi viršutiniai kraštiniai pliusas ir masė kad storesni:

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2010 Spalio 29, 13:48:07 »
tai as taip ir galvoju, dvigysli kolonkiu laida storesni pravesiu 3 kvadratu kad gautusi ir uzteks :)

Neprisijungęs j

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2011 Lapkričio 20, 20:43:29 »
norejau  suzinot  kaip  jus  laidus  pravedat  nu  subo  iki  mago . nes  pas  mania  jo  ne  buvo   ir  noriu  sudeti . reikia  visa  apdaila traukti ar  kaip, a6 universalas.

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2011 Lapkričio 21, 08:52:36 »
norejau  suzinot  kaip  jus  laidus  pravedat  nu  subo  iki  mago . nes  pas  mania  jo  ne  buvo   ir  noriu  sudeti . reikia  visa  apdaila traukti ar  kaip, a6 universalas.
Kai dėjau aš (negamyklinį), visą vairuotojo pusės apdailą leidau... Viską po vairu (iš ten + paimtas), tada per slenksčius į galą, gale per šoną (kur kolonėlė, tą visą apdailą nuėmiau), tada bagažinėj per šoninį skyrių laidą pratempiau į išorę.  ff
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©