Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamyklinio subwoofer pajungimas  (Skaityta 29823 kartus)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
Re: Gamyklinio subwoofer pajungimas
« Atsakymas #50: 2010 Kovo 21, 09:08:31 »
jo galines koloneles groja nuo subo. is magnetolos linijiniai eina i suba, o is ten i galines koloneles. Pas mane kai subas buvo sugedes tai negrojo ir koloneles

Neprisijungęs Edma3

• Įrašai: 291
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Gegužės 17, 13:02:11 »
gal kas turit cypcikus i dureles kur dedasi ties rankenele. pas mane yra bet negroja, tiesiai nuo mago pajungiau bet taip pat nieko.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Gegužės 17, 14:27:28 »
Tai nusipirk kokius naujus pasiskaitinejes nete, kokius geresnius zinoma, juk jie siaip neperbrangiausi buna :)

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Gegužės 24, 09:58:13 »
taip turiu toki klausima. Pas mane 99 A3, orginaliai  nepriklause subwooferis ir laidai iki  galo nera tempti, dabar taip : noreciau as isideti orginalu wooferi, tai kaip jis buna su imontuotu stiprintuvu kaskokiu ar jam nereikia stiprintuvo, paprasciausiai jis jungiasi nuo mages? nes dabar yra pas mane kasetnikas paprastas ir groja priekines koloneles, gale kiek yziurejau yra kolonkes paliktos, tai galvoju nusipirkti orginalia audi concert mage, nusipirkti subwooferi ir pasijunks? ar reikes dar stipriako? nzn ka patartumet ar kaip ten viskas turi darytis? :DD Jei kas zinot , suprantant tai pasidalinkit ziniom, nes nelabai pats suprantu. Aciu is anksto ...

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Gegužės 24, 10:06:55 »
gerai viską pats supranti

gros tau originalus subas su bet kokiu magu
subui reiks atvest iš mago papildoma remote laidą ir maitinimo pliusą,masę paimsi nuo kėbulo vietoj,laidus nuo galinių dabar esančių kolonėlių permesi irgi į subą,tai bus jam signalo laidai,o iš subo atgal į galines kolonėles permesi naujus laidus,viskas,stiprintuvo papildomo nereikia.

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Gegužės 24, 11:55:53 »
nu o tarkim jis man tilps ten viskas graziai isides, nes kaip ir nepriskirtas jis mano a3. Tai viskas reikia tada mago ieskot ir subo, gal kas maga koki kitoki pasiulysit nzn, noriu orginalo siaip ir atrodo graziai ir nereikia isimet jo nzn. o del  pajungimo tarkim audi concert pasijunks viskas tvarkoj?

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Gegužės 24, 12:44:04 »
Turi jis ten tikt graziai, yra ten kelios skylutes, tiksliau 3 berots prie kuriu jis tvirtinas vairuotojo pusej bagazenes gale :).

Neprisijungęs lektuvukas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Birželio 18, 20:17:25 »
sweiki. tai va visai neseniai pasijungiau (nzn ar gerai) gamykline bose sistema prie neorginalaus mago. bet beda ta, kad galines kaloneles zymiai garsiau groja uz priekines ir visai silpnai girdisi pats bosas, taip pat garsinant didesniu garsu galinese kalonelese girdisi krepzdesys. gal kas susidurete su panasia beda?ir zinot kaip ja ispresti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 18, 20:18:56 sukūrė lektuvukas »

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Birželio 19, 01:02:54 »
pas mane ir magelis negamyklinis, priekis jo, silpniau groja, bet galima siek tiek per nustatymus priekiui daugiau volume paduot. Bosas pas mane normaliai stuksi, persiduoda net i salono plastmases ant geresnio garso  :D. O del trugdziu garsinant, tai kabeliai gal pravesti netinkamai ar sujungti atmestinai :)

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Birželio 19, 10:41:46 »
o pas mane bosas tai visai silpnai ;// laidus lyg ir tvarkingai sujunges. gal truputi netiksliai pasakiau su tuo garsinimu, esme kad prie daugau volume pradeda krepzdet lyg kas nuo kart karto :DD maniau gal ka ne taip sujungiau bet kad ten nlb daugiau ka ir yr kitaip junkt

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Birželio 19, 17:10:15 »
Tai gal koloneles jau laikas keist, jei ant didesnio garso krepsdet pradeda  :D. Masina gi nenauja, viskas sensta :)

Neprisijungęs Albert

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Birželio 19, 17:54:12 »
gali buti kad krepsi del to kad magas per stiprus tavo kolonelems :) man irgi is pradziu nekrepsejo kai be subo buvo, pajungiau suba kaip reikia, pagal instrukcijas, pradejeo krepset. Bet turiu protinga drauga, kuris siuose reikalose nusimano, tai pajunge jis man ta suba kazkaip per viena puse ir nustojo krepset. Jei bus idomu, parasyk, as tada pasitikslinsiu pas ji, bet jauciu pazaist tau reikes siek tiek su tuo viskuo :)

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Birželio 19, 23:38:30 »
nu tos kaloneles ne koki berbima skleidzia, ant vienos dainos tarkim gerai ant kitos jau girdisi toks karts nuo karto sudzerzgejimas, nepanasu kad kaloneles nepaveztu. o magelis tai lyg 4x50w tai nzn cia ar per stiprus jom ar kaip :DD

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Birželio 20, 11:48:35 »
cia ta 4x50w nelabai ka is tikro ir pasako  :D, pas mane pvz 4x45w, ir groja tvarkingai :), cia manau slieku reik ieskot kazkur giliau, t.y ar tikrai visos koloneles ir subas tvarkingi ir tvarkingai sujungti. Lengviausiai butu patikrint su kitu magu, tuomet zinotum ar mago kalte  ;)

Neprisijungęs Albert

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Birželio 20, 16:38:02 »
Mano magas irgi 4x50 ir klepsejo tos koloneles kol neperjungem subo su draugu kitaip. :) O del pajungimo tai viskas buvo tvarkingai pajungta, keitem laidus, visa savaitgali su tuo zaidem, kol nesupratom kad tiesiog koloneles stock nepaveza :) man atrodo cia ta pati situacija bus nes kaip suprantu pas tave irgi stock garso sistema stovi, ne skaitant mago aisku :)

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Birželio 20, 18:06:46 »
o kaip ta problema isprendet?? beje o tau subas pakankamu garsumu skambejo?nes pas mane vos vos kas :DDD

Neprisijungęs Albert

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Birželio 20, 22:12:57 »
pas mane visiskai visa garso aparatura buvo isplesta, nei laidu, nei koloneliu nebuvo. Tai draugas turejo stock kaloneles nuo A3 audi ir is vieno forumiecio suba gavau. Tai pasijungiau. Is pradziu bandziau jungt kaip reikia, pagal instrukcija (4 laidai nuo mago iki subo, po to 4 laidai nuo subo i galines koloneles) viskas grojo, bet kaloneles klerpsejo. Draugas padare taip: galines koloneles jis pajunge tiesiai nuo mago, o prie kaires dar pridejo 2 laidus einancius prie subo. Na visai neblogai jis groja :) galvojau prasciau bus, bet zinok skirtumas nemazas palyginus su tuo kaip grojo be jo i su juo. :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Birželio 20, 22:23:16 »
Pas mane viskas orginaliai dar tebėra, magas audi concert mc, bet subas kotais slabnokai jaučiasi... Èia jau ieškoti sliekų ar pas visus taip? :V

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Birželio 20, 22:43:09 »
tai taip iseitu kad galines kaloneles net neina per stiprintuva, tik nuo vienos puses bosas signala gauna ir tiek?

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Birželio 20, 22:57:28 »
tai taip iseitu kad galines kaloneles net neina per stiprintuva, tik nuo vienos puses bosas signala gauna ir tiek?
jei uztektu tik nuo vienos puses signalo ir butu vualia, tai tikriausiai galines ir be boso grotu, o taip nera :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 21, 12:03:49 sukūrė kesatutis »

Neprisijungęs Albert

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Birželio 20, 23:08:50 »

Jo, ir tikari, mano manymu prasciau nuo to negroja :)

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Birželio 20, 23:48:26 »
nu jau mane gerai cia supainiojot :DDD tai siuletumet pirma ismegint? ir kaip Albertai pats pasijunges konkreciau?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 21, 11:02:54 sukūrė lektuvukas »

Neprisijungęs Albert

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Birželio 21, 12:39:39 »
Taip kaip rasiau pries tai :) galines koloneles pajungtos tiesiai nuo mago, o prie kaires dar prideti 2 laidai einantys prie subo. Siaip atsiusciau nuotrauku, bet lb tingiu apdailas lupt... :D Tik ziurek ten nepripainiok nieko :D nes tuoj dar dumais pakvips :D

Neprisijungęs lektuvukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Birželio 23, 00:06:50 »
Dar truputi pasidomejau ir kaip man papasakojo isties magelis per stiprus gali buti, nes stiprintuvas tiesiog yr per silpnas. o ta dzerzgejimas atsiranda kiek supratau nuo per didelio jautrumo, jis reguoja i visokius trukdzisu tokius kaip kaip kompakto subraizymas ar t.t. (nzn kiek cia tiesos :D ) ir viens is pasiulymu buvo deti varzas, kaip manot pavyktu kas ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Rugpjūčio 01, 17:27:40 »
Noriu paklausti tu kas patys dejot originalu suba i A3, ar jums nemaise kilimas kuris dengia galinio rato arka, be jo man viskas gerai sutelpa, kai tik uzdedu kilima , subas niekaip neilenda i savo vieta, gal sakau tas medziaginis uzdengimas skiriai, kai auto su gamykliniu bosu is karto buna.