Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamyklinio subwoofer pajungimas  (Skaityta 29599 kartus)

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
Re: Gamyklinio subwoofer pajungimas
« Topic Start: 2010 Vasario 02, 20:19:32 »
Pagaliau pažiūrėjau pas save, gedas gerai parašė, jo tie rudi kur sueina į bendrą kontaktą fiškėj, iš magės rear left- + right- abu minusai, (šarvas), iš kairės sekantis du viduriniai pliusiniai, iš magės rear left+ ir rear right+ , tik pas mane jie abu žali,  vienas raudona juosta, kitas su mėlina juosta, sekantis zebras juodas baltas remote, antra eile kraštiniai maitinimas rudas -, raudonas su balta + (per saugikli atskira nuo akumo tiesiai), dar liko keturi laidai: tarp pirmos ir antros eilės du vienetai, ir antroj eilėj du, tarp stiprintuvo maitinimo per viduri. Visi šie keturi yra iš stipriako į galines kolonėles, pas mane jie visi mėlyna su žalia ir dar balta ir jie yra storesni nei ateinantys linijeiku iš magės, kur kuris žalias su mėlina ir kuris - kuris +, nežinau, nepamenu, atsimenu abšifkes ir plėšiau, tai min po pora kiek vienoj pusėj nulaužiau tu laikikliu lizdu. tai tiek, o tos baltos fiškės pas mane išvis nėra.