Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dunksėjimas spaudžiant akseleratorių  (Skaityta 781 kartus)

Neprisijungęs Daivulka

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Dunksėjimas spaudžiant akseleratorių
« Topic Start: 2013 Vasario 02, 13:15:16 »
Sveiki, įjungus didesnę nei pirmą pavarą ir stipriau spaudžiant akseleratorių, girdisi dunksėjimas..  GEDIMO ISTORIJA: Girdėjosi tas pats dunksėjimas, ir kartais pradėdavo stipriai purtytis automobilis...jausmas toks, kad važiuoju tik ant ratlankių ir dar keturkampų, traškesys kalimas per pedalą (akseleratoriaus), kalimas per vairą. Na vienu žodžiu-neišjodinėtas eržilas.. Audi centre pasakė kad variklio pagalvėm KAPUT..Pakeitė pagrindinę ir dvi šonines..dar ten važiuoklės dalis kažkokias ..spyruokles ar tai kas šalia jų...(sunku man moteriai suprast apie dalių pavadinimus ir dar ne lietuvių kalba, kadangi aš ne Lt tvarkiau :-/ ). Na pagražino ją man, po savaitės vėl tas pats purtymasis, pakeistos tada buvo granatos...Lyg ir nesipurto, bet vis išlenda tas dunksėjimas..Gal ka turi minčių, KAS TAI?  :think:

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
O is kurios puses dungsi? Is po pedalu? Dezes? Kitos vietos? Is kur tas garsas sklinda?
Taip pat koks tiksliau tai automobilis? Ir automatas ar mechanine deze?  :V
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Daivulka

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
A3 (2003.12.31 modelis) mechaninė, dyzelis...garsas lyg iš po kapoto, duslus kalimas, bet tik spaudžiant stipriau pedalą, atleidžiu, jokio garso, švelniai spaudžiu-jokio, stipriau tada dunksi ..

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
sakes tavo dvieju masiu smagraciui