Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del A3 apsuku ir kalatojimosi  (Skaityta 10628 kartus)

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
Re: Del A3 apsuku ir kalatojimosi
« Atsakymas #25: 2010 Gegužės 31, 10:19:18 »
Magnatec parasyk paskui kaip sekes

Neprisijungęs Magnatec

• Įrašai: 270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gegužės 31, 13:41:49 »
Magnatec parasyk paskui kaip sekes
Diagnostika nieko blogo neparode. Istirta gant daug parametru, nusprendem kalatojasi del sklendes. Nuemus buvo gant nemazai apsinesus, isvalyta dabar norma, jokio kalatojimosi. Bent jau kol kas. Meistras sake koki 20 000 tukst. km. tureciau but ramus, neturetu pulsuoti.
Uz diagnostika ir valyma sumokejau 80 lt. Uztruko apie valanda.
Zodziu esu patenkintas  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 31, 13:43:56 sukūrė Magnatec »

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gegužės 31, 14:49:27 »
kur dareisi, ir jei gali zmogaus numeri dekui, tai dirba tvaroj dabar????

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gegužės 31, 23:20:01 »
kur dareisi, ir jei gali zmogaus numeri dekui, tai dirba tvaroj dabar????
Dariausi Kaune, Autoakstre, Partizanu g.
Jo, dabar lyg ir norma. Seip meistriukas toks neblogas pasitaike, papasakojo kas ir kaip.

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Birželio 01, 17:13:30 »
koks vardas mestro?

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Birželio 02, 00:07:05 »
koks vardas mestro?
Nu meistro vardo tikrai nezinau  :D Manau jsi ten vienas ta diagnostika ir daro.

Neprisijungęs ivor007

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Liepos 07, 08:42:42 »
sia tema galiu paporint savo atveji. labiausiai svyruodavo apsukos vaziavimo metu ismynus sankaba pries stabdant. diagnostika bedu nerode, tad padare vadinamaja adaptacija. dabar pasitaiko viena kita kart, kad apsukos pasvyruoja, bet tikrai ne kaip anksciau.

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Liepos 11, 00:02:02 »
sia tema galiu paporint savo atveji. labiausiai svyruodavo apsukos vaziavimo metu ismynus sankaba pries stabdant. diagnostika bedu nerode, tad padare vadinamaja adaptacija. dabar pasitaiko viena kita kart, kad apsukos pasvyruoja, bet tikrai ne kaip anksciau.
O jei pries tai skelnde butu isvale gal dar geriau butu  ;)

Neprisijungęs Bogica

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Rugpjūčio 10, 00:11:19 »
su mano 1.6 tas pats velnes darosi, buve tokiu kartu jog uzgese net :-{  sokineja nuo 900rmp iki beveik 0 rmp :[ nuvares buvau pas toky visai nebuka variklista tai vos pradejas aiskint as jam kame kas yra jis pasake isvalai va ta gazo sklende kaip supratau tuo metu jis ja pavadno lygtais laisvos eigos voztuvu ar pan nu bet manau ta paty ka cia visi kalbam ir tada kazka dar su diagnostika atreguliuoje ir sake jog dirbs kaip bite visa tai man kaiuos 60 lt :)

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Rugpjūčio 10, 08:23:53 »
Gali ir pats bandyt tai padaryt, tikrai nera labai sunku ir sau darydamas gali saziningiau isvalyt
http://www.taligentx.com/passat/maintenance/throttlebody/
cia ne 1.6 bet esme panasi

Neprisijungęs klasik126

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Rugpjūčio 10, 20:58:46 »
su mano 1.6 tas pats velnes darosi, buve tokiu kartu jog uzgese net :-{  sokineja nuo 900rmp iki beveik 0 rmp :[ nuvares buvau pas toky visai nebuka variklista tai vos pradejas aiskint as jam kame kas yra jis pasake isvalai va ta gazo sklende kaip supratau tuo metu jis ja pavadno lygtais laisvos eigos voztuvu ar pan nu bet manau ta paty ka cia visi kalbam ir tada kazka dar su diagnostika atreguliuoje ir sake jog dirbs kaip bite visa tai man kaiuos 60 lt :)

Kazkodel visi iskart iesko problemu droselineje sklendeje... Manau tikslinga valyti droseline sklende kai apsukos sokineja +/-50. Zodziu atrasyk kaip tau sekasi, as irgi savinikas audi A3 1.6, todel idomu labai. Nors pas mane sokineja apsukos -/+ 50, tai as kol kas sau nesuku galvos, o pas tave tai jau ziauriai...

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Spalio 13, 22:15:35 »
Pas mane kitokia situacija, apsukos nesvyruoja, bet pastebejau toki dalyka: anksciau uzvedus salta varikli budavo 1200-1300 RPM ir kuri laika pasilaikydavo tokios. Dabar uzvedu, apsukos 1000 RPM, nespeju is kiemo isvaziuot ir jau 800 RPM. Is vietos pasidare daug sunkiau pajudet, masina vos neuzgesta, trauka pablogejo. Gal turit kokiu minciu?

Neprisijungęs klasik126

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Spalio 15, 10:54:34 »
Kazkaip panasu i temperaturos davykli. Pabandyk pasikeisti - (geras) apie 40 Lt kainuoja. Taciau, pas mane, kai as uzvedu masina ji irgi kazkur laiko apie 1300 apsuku, jeigu as nelaukiu kol ji susils, tai yra kai apsukos nukrenta iki iprastu dirbant be apkrovos (800 +/-50), ir iskart vaziuoju, tai po to riedant at laisvu ji irgi jau nebelaiko apsilimo apsuku, tai as truputi nesuprantu kur tu ieskai problemos. Jeigu as ja tvarkingai pasildau, apsukos pacios nukrenta. Jeigu pas tave "nesisildo" - tai bandyk pakeis temp.davykli.
P.S. Atrasykis kaip sekas.

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Spalio 15, 16:14:18 »
Kita savaite darysiu diagnostika, gal ka parodys. Beje siandien lyg ir normaliai vaziavo, o vakar uzvedus kol pajudejau is vietos tai 3 kartus vos neuzgesau.

Neprisijungęs Džiunglių Šniūrs

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Lapkričio 05, 11:41:51 »
Temperaturos daviklis tai cia turima galvoje tas kur radiatoriui stovi ta skur vintiliatoriu paleidzia ar yra koks kitas? Ir beje gazo sklende gal pirkot kas nauja, kokia jos kaina?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Lapkričio 05, 12:03:29 »
Temperaturos daviklis tai cia turima galvoje tas kur radiatoriui stovi ta skur vintiliatoriu paleidzia ar yra koks kitas? Ir beje gazo sklende gal pirkot kas nauja, kokia jos kaina?

Yra dar vienas daviklis kuris duoda signala i variklio kompa ir i skydelio temperaturos rodykle, stovi jis ant tokio plastmasinio trisakio prisukto prie bloko.

Neprisijungęs klasik126

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Lapkričio 05, 22:53:17 »

Gal kas paaiskins, viena temp.davikli (keturiu kontaktu) as pakeiciau, bet ant slangutes toliau yra dar vienas
davikli, kam jis skirtas..? Jis yra baltas, neprisimenu keliu kontaktu, stovi ant tos pacios slangutes su ausinimo skysciu... (bl, tikiuosi prisisege failas)

Neprisijungęs klasik126

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Lapkričio 06, 12:44:25 »
 Prie to pacio del apsuku noreciau paklaust: pas mane ant laisvos pavaros keliant apsukas (turiu omenyje kai masina dirba ant laisvu ir keliam pvz iki 2000 aps./min.) iki kokiu 1800 aps./min. jauciasi smugiai per varykli, o jau virs 2000 aps./min. viskas gerai - varyklis dirba tolygiai. Ir kaip visada diagnostika aisku nieko neparode.
Del ko cia taip gali buti ? Zvakes keistos. Nuojauta kuzda, kad kažkas negerai uzdegimo sitemoj: babina, skriejikas, zvaklaidziai...(zvaiklaidzius tamsoje ziurejau - nezaibuoja) ar gali taip buti nuo to ir ar galima tai kaip nors patikrinti ? Nesinori bukai viska kart u keist, nes ziauriai per finansus klius :-) Aciu (A3, 1.6, 1998)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 06, 12:57:23 sukūrė klasik126 »

Neprisijungęs Tenexas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Gruodžio 16, 23:09:13 »
Tai va pusmetis kaip turiu ta a3 teisingiau zmonai nupirkta motoriukas (1.8 be turbinos) su apsukom tos pacios bedos buvo, ijungus laisva krisdavo apsukos, salta is vietos sunkiai judedavo megdavo uzgesti, ivairiu cia minciu prisiskaites nusprendziau papirkti carb-cleanerio ir isplauti ta sklendi ir ka jus manot masiniukas kaip nesavas apsukos stabilios gal kazkiek ir pasokineja bet ten manau ne problema, salta uzkurus automatinis patsosas dirba be priekaistu (kas buvo uzmirsta reikedavo gaziuka laikyt paciam)  , kazkas minejo kad reikalinga adaptacija tai nelabai suprantu kam? isvalius apsukos kaip ir minejau susitvarke kazko keisto nepastebejau, jei del elektronikos kazkokiu sureagavimu i valyma tai is karto apsidraudziau elektrines dalies neatjunginejes viska isvaliau ir istaciau atgal gal todel jokiu priekaistu ir neturiu tik dziaugsmo  ff  (aa) nebijokit neskubekit ir bus viskas okay keturis varztus nusukam ir turim rezultata :) beje prie to paties nupuciau su tuo cleaneriu ir oro ta dacika kur is filtro pareina nes apsineses buvo  nes aprasyme to cleanerio buvo parasyta kad tinka ir tai sistemai pravalyti :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Gruodžio 17, 10:16:55 »
Galvoju ir aš tą sklendę savaitgalį profilaktiškai praplauti, nes irgi apsukos kažko kartais pradėjo pasvyruoti

Neprisijungęs Tenexas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Gruodžio 17, 15:33:14 »
Galvoju ir aš tą sklendę savaitgalį profilaktiškai praplauti, nes irgi apsukos kažko kartais pradėjo pasvyruoti

nuimk is oro filtro ta slanga stora ir matysi jei apsinesusi ta sklende tai viskas aisku kas kaltas jei svari sklende is abieju pusiu liga ne joje :) 

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Gruodžio 18, 09:03:36 »
Yra apsinešusi, seniai jau mačiau, kad buvo, bet nesvyravo apsukos, o dabar jau vos vos pradeda jaustis

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Liepos 08, 02:17:46 »
Yra apsinešusi, seniai jau mačiau, kad buvo, bet nesvyravo apsukos, o dabar jau vos vos pradeda jaustis
Na ar valei? Ar sunkus priejimas? Nes pas tave 1,6 motoriuka stai reikai ir trosa gazo atkabinti... Nesunku ten viskas? Zadu rytoj valyti.
Dekui.

Neprisijungęs Texh2s

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Liepos 12, 16:20:13 »
Pas mano sistra A3 98' 1.6 paprastas varikliukas buvo ta pati beda, variklis kalatojasi apsuku nelaiko, kartais net gesdavo ir t.t .tt.

Vaziavau po kelekiek laiko i audi servisa, nes niekas nieko gero nepasake. VNZ problema buvo tokia, kad oro kolektorius buvo nesandarus ... Pakeitem tarpines, kazkur zinau dar dejom ir hermetiko... ir viskas pasidare tvarkoje ;) Apsigauna kompas, kai perdaug oro gauna ir misinis durniuoja... Tai buvo visa problema, o su sklendes plovimu, tai neprisizaiskit, nes vieni isplove, kiti jau keite.

Neprisijungęs MidaX

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Liepos 18, 23:23:16 »
Pas 1.6L isvis nera jokiu tarpiniu tarp galvos ir isiurbimo koliko, nes jis plasmasinis.
Klausimas: ar pas 1.6L isiurbimo kolektorius tvirtinasi kazkur prie bloko ar galvos jo "nugaroje", tai yra arciau stiklo. Nes pas mane tik prie galvos isiurbimo kanalu prisuktas ir pakankamai juda.