Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Beda del dureliu  (Skaityta 5810 kartus)

Neprisijungęs Deivukasz

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Beda del dureliu
« Topic Start: 2010 Lapkričio 26, 20:59:37 »
Sveiki iskilo tokia beda del dureliu. Tai ka atejo ziema ir prasidejo viskas.1 Kai atidarai dureles jos nebeuzsidaro, uzsidaro tik labai, labai gerai prisildzius masina. 2 Lyg jau kaip viskas ir uzsidaro veikia iskilo kita beda nebeatsidaro is isores dureles vairuotojo puses. Is vidaus puikiai veikia, gal kas zinot kas cia gali but? :)

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Re: Beda del dureliu
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 26, 21:34:10 »
Sveiki iskilo tokia beda del dureliu. Tai ka atejo ziema ir prasidejo viskas.1 Kai atidarai dureles jos nebeuzsidaro, uzsidaro tik labai, labai gerai prisildzius masina. 2 Lyg jau kaip viskas ir uzsidaro veikia iskilo kita beda nebeatsidaro is isores dureles vairuotojo puses. Is vidaus puikiai veikia, gal kas zinot kas cia gali but? :)
Siltame garaze nakti palaikyk.ir viskas.

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 26, 23:34:57 »
Siltame garaze nakti palaikyk.ir viskas.
na zinai daugiabuciu kiemuose kazin ar yra garazai. Ir tai manyciau kad cia trbt kazkas daugiau gal yra :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 27, 00:12:47 »
spyna sutepk

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 27, 09:30:45 »
spyna sutepk
tinka wd-40? Sutepti kaip nuemus dureliu panele visa mechanizma nupurkst?

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 27, 09:34:21 »
Aš vakar lygiai tokia pačią problemą turėjau su spyna, keleivio pusės. Irgi neatšoko, tas liežuvėlis visiškai... Bet pastovėjo garaže, jau norėjau lupti panele, kad bandyti ją ten išvalyti ir pist atšoko :] Reiškiasi, tik to ir reikėjo :]

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 27, 09:55:45 »
sutepkit spyna kuo nors, man ir vakar tas pats buvo :) pripurskiau to kur i spyneles purkst ir veikia :)
siandien jau be problemu :)

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 27, 10:13:28 »
sutepkit spyna kuo nors, man ir vakar tas pats buvo :) pripurskiau to kur i spyneles purkst ir veikia :)
siandien jau be problemu :)
na ziuresim kas cia gausis, nes nlb patinka sildyt masina 20min kad uzsidarytu dureles:)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 27, 10:30:06 »
o as siandien nei vairuotojo nei keleivio duru neatidariau, tik bagazine  :-] gumos suteptos tai speju kad spynose problema. Praeita ziema irgi turejau problemu - tai vairuotojo tai keleivio durys neatsidarydavo, tai vistiek per kurias nors ilipi kol kur nors nuvaziuoji, susyla ir vel viskas gerai, darinejasi normaliai. Dar galvojau vasara sutvarkyt bet tingejau... Beje ant A3 matau buna dvieju tipu duru rankeneles (turbut ir spynos skiriasi), senesnese tokios kaip ant audi 80 kokios ir naujesnese tos grazesnes jau. Tai idomu gal ta beda tik naujesnese spynose? nes pamenu ant audi 80 visiskai jokiu bedu nebudavo ziema.

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 27, 10:44:06 »
Nu jo su tom A3 irgi pastebejau kieme fokusu dar be mano yra 5 A3 tai irgi snd ziurau trankosi ir neuzdaro dureliu vieni o kiti pro bagazine lenda tik :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 27, 10:53:02 »
oho kiek daug A3 tavo kieme  :) nu jo is bedos ir man teks per bagazine lipt  :-] gerai turbut atrodys kaimynams.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 27, 11:38:22 »
Kiek pamenu is pernai, tai prasidejus pirmiems salciams vargau su bagazines uzraktu, vos atidarydavau. Problema dingo, vos sutepus salidolu ta liezuveli. Taip pat sutepiau ir visus kitus uzraktus. Ziuresiu kaip siemet bus, bet procedura tikriausiai reiks pakartot :):D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Lapkričio 27, 11:51:55 »
hmm, bet pas mane tas liezuvelis veikia kai darineju vidine rankenele, o kai bandau isorine, tada neveikia. Gal reiks nuimt dureliu apdaila ir sutepti tepalu viska kas imanoma. Beje nuemus apdaila turbut teks garso izoliacija nuklijuot?

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Lapkričio 27, 11:59:06 »
man lygiai tokia pat beda... :)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Lapkričio 27, 12:46:43 »
man tas pats buvo, atsisildziau duris su pramoniniu fenu, isdziovinau ir sutepiau, dbr ok viskas

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Lapkričio 27, 14:28:59 »
Db ir man viskas ok, issiardziau panele duru ir tik tereikejo isores atidarymo cipuka i vieta atstatyti ir kaip naujos dureles veikia kaip per svieta, dar supurskiau purskalo ir viskas, puiku  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Lapkričio 27, 16:23:03 »
Pas mane tas pats. Jei tik daugiau paspaudžia, tai iš lauko vairuotojo durys kaip negyvos, o vos tik pašyla auto, tai veikti pradeda :E

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Lapkričio 27, 19:40:32 »
As kiek supratau pas mane tai beda paciam mechanizme buvo, vienas toks mazas cypukas buvo nusokes nuo savo vietos ir neveike, db kai su pirstu ji i vieta istaciau tai kaip ir gerai viskas, nors ir salta bet viskas puikiai atsidarineja db. Tiek gal ir tereikejo sutvarkyti. Aisku kalbu apie vairuotojo puses dureles nes keleivio vel bijau atidarinet nes vel dar neuzsidarys  :-] :-]

Neprisijungęs Albert

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Lapkričio 28, 14:19:23 »
ta pati problema :) liezuvelis neatsoko, pasildziau masina, atsoko, nivaziavau. Ryte vel reikejo vaziuot i miesta, vel tas pats, pasildziau, pripurskiau WD i visas skyles, kolkas lyg ir nieko, ziuresim kas bus toliau :) Nekenciu ziemos :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Lapkričio 28, 14:22:02 »
Saunuolis, WD sudeti pasiziurek, ten vandens pagrindu tas tepalas... O ka mes visi zinome vanduo daro ziema? :D tad naudokite grandiniu purskiama tepala, jis tirstesnis ir neuzsala, liquid moly, valvoline tokius turi...

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Lapkričio 28, 17:09:06 »
jo, wd tik laikinas sprendimas, pats turiu kazkoki ale geresni uz wd, tirstesnis kazkoks purskiamas. Bet spynu liezuvelius dar praeita ziema salidolu sutepiau - po siai dienai neuzsala  :P :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 28, 18:24:07 »
Saunuolis, WD sudeti pasiziurek, ten vandens pagrindu tas tepalas... O ka mes visi zinome vanduo daro ziema? :D tad naudokite grandiniu purskiama tepala, jis tirstesnis ir neuzsala, liquid moly, valvoline tokius turi...

Vakar supurskiau Shell grandiniu tepalu, tai siandien duris atsidare, bet neveikia daviklis, kuris sviesa salone ijungia ir skydelyje rodo duris atidarytas.  :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 28, 19:46:01 »
saltis visagalis  :D

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Lapkričio 28, 20:42:18 »
as niekuo dar netepiau,sviesos davikliai veikia,bet irgi rodo kad durys atidarytos,ce gali but del salcio?

Neprisijungęs Deivukasz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Lapkričio 28, 21:36:47 »
Ai man kolkas(piu piu piu) tas WD neprisalo ir veikia kaip priklauso viskas tikiuosi ir toliau veiks  :P