Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ausinimo temperaturos rodykle  (Skaityta 2201 kartus)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
Ausinimo temperaturos rodykle
« Topic Start: 2011 Spalio 26, 19:00:31 »
Sveiki, dar pries gerus metus pastebejau, kad rytais, kol salta masina, apsukos buna nevienodos, t.y. viena diena uzvedus laikosi apie 1200aps/min ir trauka buna gera, kita karta uzvedus iskart buna apie 900aps/min, o kartais ir maziau, masina nenori vaziuot, tamposi. Pries pora savaiciu dar ir pradejo keistai sokinet ausinimo skyscio temperaturos rodykle.
http://youtu.be/yku6bSFVTMY
Visa tai vyksta rytais (bet ne kiekviena ryta), kol masina salta, rodykle pasokineja kokia minute ar maziau ir nusistovi, bet masina netraukia. Pasikeiciau G62 temperaturos davikli, pora dienu viskas buvo puiku, siandien vel tas pats... Kas galetu but, gal turit minciu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Ausinimo temperaturos rodykle
« Atsakymas #1: 2011 Spalio 26, 19:30:55 »
Man tokia nesamone daresi kai ilgai kurem su nusedusiu akumu, bet uztkdavo kelis kartus nuimti klema ir vel atsistatydavo. Kiek klausiau meistru, tai sake reikia perrasyti skydelyje viena mikruske, bet greiciau pardaviau negu perrasiau.

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Spalio 26, 20:14:16 »
Hmm, na akumas gali but pasedes, nes vazineju vien mieste ir trumpais atstumais. Bet itariu, kad ne vien skydelyje beda, nes jei rodykle durniuoja tai ir masina netraukia salta, reiskia kuro misinys per liesas. Net nezinau, gal darkart davikli pakeist :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Spalio 27, 19:22:59 »
Siandien dar priedo uzsidege ausinimo skyscio lempute. Apsukos iskart uzvedus apie 900aps/min. Lempute dege ir rodykle sokinejo kokias 5 min, tada viskas susitvarke (isskyrus tai, kad trauka prasta).
http://youtu.be/n7ij5rZMpNY
Kaip suprantu lempute kontroliuoja ne G62 daviklis, o kazkuris kitas, ar ne? Dabar jau visai nesuprantu, kur problemos ieskot.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Spalio 27, 21:05:52 »
Pas mane ne tik , kad blogai dirbdavo, bet pasileisdavo visi ventiliatoriai, neimanoma budavo pasijungti diagnostikos, tik pas mane taip pasidare kai su visai mirusiu akumu bandem nuo kitos uzkurti ir koki pusvalandi kankinome.

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Spalio 28, 07:28:30 »
Akumas gyvas, bet visgi pabandysiu dar pakraut.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Spalio 28, 13:00:13 »
o skydelio nebuvai ardess?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Spalio 28, 15:03:34 »
Akumas gyvas, bet visgi pabandysiu dar pakraut.

Nepades tas pakrovimas, duodi skydeli meistram kas juos remontuoja, ant vieno procesriaus yra uzlipdytas kodas, pagal kuri i ji ir ipus jam per naujo programa.Dar paprasciau butu pasiskolinti pas ka nors kita skydeli ir pabandyti.

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Spalio 28, 15:20:29 »
Nepades tas pakrovimas, duodi skydeli meistram kas juos remontuoja, ant vieno procesriaus yra uzlipdytas kodas, pagal kuri i ji ir ipus jam per naujo programa.Dar paprasciau butu pasiskolinti pas ka nors kita skydeli ir pabandyti.

Tai sakai, del skydelio problemu gali net trauka prasta but? Sunku patiket, nors ka gali zinot  :) Siaip ir pypsalas skydelio neveikia kai pvz kuro lempute uzsidega, tai gal ir reik tvarkyt.

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Spalio 28, 15:31:20 »
dėl traukos dinginėjimo retkarčiais ant šalto motoro tai pasižurėk ar visi tepalo alsuokliai sveiki ir kuro siurblį patikrint, nes ir man taip buvo vienu metu. Dėl rodyklės tai išimk skydelį ir pažiūrėk kokia srovė ateina gal kurnors laidą pramuša...

Neprisijungęs snerkius

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Spalio 29, 02:00:54 »
Pas mane ne tik , kad blogai dirbdavo, bet pasileisdavo visi ventiliatoriai, neimanoma budavo pasijungti diagnostikos, tik pas mane taip pasidare kai su visai mirusiu akumu bandem nuo kitos uzkurti ir koki pusvalandi kankinome.
o kodel buvo  neimanoma  pasijungti diagnostikos?  man irgi buvo toks bajeris kai  uzkuriau masina apsukos buvo beveik 900, po keliu minuciu  jos sukilo iki 1100 ir isijunge variklio ventiliatoriai  nors variklio temperatura dar nebuvo pasiekus net 50 laipsniu, db ir nezinau  kame cia kampas.

Neprisijungęs Erni5

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 05, 11:07:03 »
dėl traukos dinginėjimo retkarčiais ant šalto motoro tai pasižurėk ar visi tepalo alsuokliai sveiki ir kuro siurblį patikrint, nes ir man taip buvo vienu metu. Dėl rodyklės tai išimk skydelį ir pažiūrėk kokia srovė ateina gal kurnors laidą pramuša...

Kalbant apie salta varikli: kai jis saltas sunkiai vedasi, netraukia ir kartais pasitampo, tai kaip ir sakai, gali buti alsuokliai arba alkuninio veleno padeties daviklis, nes jis pakankamai daznai nueina saibom.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 05, 11:21:47 »
Pirmiausiai susitvarkyk skydeli tada bandyk ieskoti galu variklyje.

Dėl rodyklės tai išimk skydelį ir pažiūrėk kokia srovė ateina gal kurnors laidą pramuša...
Kokia srove, patarciau isiardyti ir paziureti kaip naujesniu masinu skydeliai atrodo, ten net maitinimus prcesoriai valdo, kokie dar parmusti laidai.

o kodel buvo  neimanoma  pasijungti diagnostikos?
Todel , kad is karto kompas pakibdavo, i skydeli ir sueina visi signalai , o is ten i tavo kabeliuka.