Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3/1999m./1.6 Patarkit ka daryt, taisyt ar i srota?  (Skaityta 15174 kartus)

Neprisijungęs Black_Jack

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį

Sveiki, su praejusiom visus!!!
Cia aplinkiniai pazystami paklaba ir tiek neapsisprendziam ka daryt su Audi, pries kaledas drauge isgrazino ja truputi :). Sakau gal forumas kazka patars. Desinys landzeronas pasuktas, airbagai priekiniai issove, visa kita kas matosi, tiesa dar vairuotojo puses dalines dereles nubrauke ir galine arka. Kasko tik likutine verta paskaiciavo 6500lt. Srotas kokius 2500lt.siulo. Dar yra naujai sudetos tiesioginio ipuskimo 4 kartos dujos sudetos, nesenai pakeisti visi filtrai, tepalai, stabciu kaladeles...
Realiai pats galeciau krapstytis prie jos, kainuotu dalys, geometrijos atstatymas, ir dazymas(nebrangiai pas pazystama). Ar verta, tiek knistis?
Drauge(verkiancia sirdim) sako imam pinigus ir pamirstam....

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
as imciau pinigus nes kai reikes priekio dalis pirkt pamatysi kaina ir kiek nervu sues :) pats esu jieskojas priekiui daliu daug mazeu mustai tai kai ant galo pazejau kiek sukista tai isigandau  :-]

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
beje srotas tiek nepasiulys turbut  (-)

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
tokia imone Autozinovai yra, jie kazkaip mus susirado siule 2500 lt., bet dar paprasem uz dujas bent 1500 lt. nes pries 5 men naujos idetos uz 2000 lt.
Na galvos skausmas cia siuo metu, 1.5 metu isvazinejo, viskas super, patenkinti labai buvom, tikrai patikima ir labai maza rida, draugas is FR parveze.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
imkit lt ir nesukit sau galvos o dujos isitos brc 600 litu tai neanau kad dades 1500 geriausiu atveju ir gausit isviso 2500 mano nuomone

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
O tai kaip supratau ji kasko draudimu buvo drausta, tai ka jums siulo kasko? Juk turetu pagal viska sutvarkyt jums ja ar ne taip?

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
ar verta tvarkyt ja?manau daugeu gaus nei inai skelbimuose eina  :D

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
as imciau pinigus, visai dar normali suma gaunasi, be to kazin ar masina sutvarkius drauge nores su ja vazinet, visgi nemalonus prisiminimai liks.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
jai pardavinesit meskit skelbima audi puslapyje manau atsiras norinciu  ;)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
gal ir negrazu klaust, bet gal nori parduot stoikes? :D

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
 :-] matai iskart yra susidomejusiu :D kokiu tau stoikiu reik i pm man

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
as gal ir nupirkciau kokia norima suma man i pm.koks miestas

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
as taip pat porankio ieskau, gal temos seimininkas turetu parduot, jeigu jau sugalvoti masina atidavinet i srota? jeigu taip, tai kaina i pm. (be to gal kas siaip is forumieciu turite poranki parduoti a3? ir klausimas ar tinka porankiai is a4,a6 modeliu) ?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
su patalyne bėda,jei ne ji galima būtų visai neblogą sumą pasiūlyti,kaip tik yra žmogus būtent daužtos keturdurės su 1,6 ieškantis

Neprisijungęs nasliuks

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
pats spakliuotoju dirbu tai is sawo patirties pasakysiu kad neapsimoka,nes masina jau netuose ir nera brangi,tai wiskas kainuotu tiek kad nusipirktum sweika,o dar neaisku ar jos geometrija atstatyks 100%,jei neatstatys gali wejai swilpt per dureles,stiklas sklikt po kiek laikoir t.t... o spaklewimo darbai tai wiskiek darbo nemazai ir newisi saziningai jy atlieka,poto po metu ziurek kad jau puwa tampytos wietos..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jei pardavinėsi, tai duok žinoti. Bėje, koks salonas?

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
Keletas nuotrauku kaip ji atrode, fotkinta kada nesenai buvo parvaryta is FR.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 08, 12:50:42 sukūrė Black_Jack »

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
O tai kaip supratau ji kasko draudimu buvo drausta, tai ka jums siulo kasko? Juk turetu pagal viska sutvarkyt jums ja ar ne taip?

Taip ji kasko drausta, bet draudimas max. ka padengia tai 75 % visos masinos rinkos vertes ivykio diena. Kadangi servisas priskaiciavo daugiau nei ji kainuoja, draudimas ismoka 75% visos masinos vertes.

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
as imciau pinigus, visai dar normali suma gaunasi, be to kazin ar masina sutvarkius drauge nores su ja vazinet, visgi nemalonus prisiminimai liks.

Na taip vazinet jau turbut nevazinetu, parduotu vasara.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
tai ka tau ir sako i pardavima ja  ;) nes jai tvarkysi tai ne tik is kasko negausi lt bet ir paciam teks damoket kad sutvarkytu :D aisku kalbu jai sakysi kad kasko tvarkytu

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
Cia forume greitai atsiranda susidomejusiu, jei stiokes pardavinesim :-] duosiu zinot ;)

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
cia yra skiltis parduodu ten idetum manau greit paimtu  ;)

Neprisijungęs Black_Jack

• Žiūrėti profilį
tai ka tau ir sako i pardavima ja  ;) nes jai tvarkysi tai ne tik is kasko negausi lt bet ir paciam teks damoket kad sutvarkytu :D aisku kalbu jai sakysi kad kasko tvarkytu

Tai jau kasko paskaiciavo 6500lt., jei servise tvarkyt tai dar is savo kisenes tiek reiketu pridet :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Cia forume greitai atsiranda susidomejusiu, jei stiokes pardavinesim :-] duosiu zinot ;)
ok tada i pm jei ka :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Parduok saloną su porankiu man :)