Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 temperaturos beda  (Skaityta 1099 kartus)

Neprisijungęs Mingass

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Audi a3 temperaturos beda
« Topic Start: 2014 Spalio 24, 21:47:55 »
Sveiki, taigi pastebejau kad pas motina masinoja vaziuojant temperaturos rodykle vos pakyla ir laikosi vos pakilus, bet jai sustoji nesvarbu variklis dirba ar ne ir pastovi kokes 5min rodykle pakyla iki 90laipsniu bet pradejus vaziuot palaipsnui pradeda krist. Kas gali buti? as itariu termostata. Ar sunku ji pakeist paciam ir kur jis randasi Audi A3 1.6 99m (buvau rades volumes tema kaip pakeist bet be nuotrauku nelabai man aisku kas ir kaip ten  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 24, 21:53:20 sukūrė Mingass »

Neprisijungęs MartynasM

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 temperaturos beda
« Atsakymas #1: 2014 Spalio 24, 23:05:48 »
Termostato pakeitimas labai nesunkus (~20min darbo). Kiek pakeli mašiną ties priekiniu ratu, bet tai nebūtina. Čia taip darau, kad skystis geriau išbėgtų :) Atidarai aušinimo skysčio bakelio dangtį, tada atsuki kranelį ir išleidi aušinimo skystį. Kranelis yra vairuotojo pusėj netoli radiatoriaus. Gali trukdyti variklio apsauga, jei ji yra, tai tada ant kranelio užmauni žarną ir viskas. Išleidus skystį atjungu fyškę nuo termostato ir numauni žarną. Atsuki termostato varžtus (pas mane jų yra du. 1.6, 2001m.) ir patrauki termostatą. Šiek tiek patraukus jį reikia pasukti 90 laipsnių kampu ir tada jis lengvai išsiima. Naujo įdėjimas irgi lygiai taip pat. Naują pirkau Autoaibėje už 130Lt.

Neprisijungęs Mingass

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 temperaturos beda
« Atsakymas #2: 2014 Spalio 24, 23:36:10 »
na lyg ir supratau, bet vistiek noretusi vaizdines medzegos bent nuotrauku kur kas randasi.  :)