Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 899826 kartus)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #2300: 2010 Gruodžio 17, 18:38:03 »
gal kas turi rankinio riciaga parduot.parejo tas uzfiksavimas,o gal kas nori keist labai patogu ziema neuzsifiksuoja :D

Neprisijungęs Joelz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2301: 2010 Gruodžio 19, 09:06:23 »
aciu uz patarimus,reikes ryt pameginti  ;) Susirosiau pasikeisti esamas priekines lempas ir tas naujesnes nuo 2000 kur eina kartu su posukiu,kiek +- tokios lietuvoj kainuotu ir kiek pamenu dar fyskes ten tik reiktu pakeisti,kad jas pajungti ,nes sakau gal tos fyskes sunku rasti butu,zodziu apsveskit del tu lempu kainu ir kaip ten su fyskem yra ? ;)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2302: 2010 Gruodžio 19, 10:18:02 »
aciu uz patarimus,reikes ryt pameginti  ;) Susirosiau pasikeisti esamas priekines lempas ir tas naujesnes nuo 2000 kur eina kartu su posukiu,kiek +- tokios lietuvoj kainuotu ir kiek pamenu dar fyskes ten tik reiktu pakeisti,kad jas pajungti ,nes sakau gal tos fyskes sunku rasti butu,zodziu apsveskit del tu lempu kainu ir kaip ten su fyskem yra ? ;)
pa[rastai, fyskes nusiperki srote nuo naujesnio modelio ir persidarai savo. lempas pirkau depo, ir net nustebau ju apusvietimo kokybe - super. kaina po 200 uz lempa. srote jei ieskot originalios optikos tai uzsipraso ir po 600 uz vnt :) tau galvot

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2303: 2010 Gruodžio 19, 12:16:37 »
Depo Signedoj dabar atpige po 179Lt/vnt eina :) Manau, dar per kokias pazintis isvis be pvm galima gaut jas :)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2304: 2010 Gruodžio 19, 12:21:22 »
Beje, kas prekiauja bamperio grotelemis? Reiktu a3 bamperio groteliu kur tempimo kilpa dengia..

Neprisijungęs LiDu

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2305: 2010 Gruodžio 19, 13:21:48 »
pa[rastai, fyskes nusiperki srote nuo naujesnio modelio ir persidarai savo. lempas pirkau depo, ir net nustebau ju apusvietimo kokybe - super. kaina po 200 uz lempa. srote jei ieskot originalios optikos tai uzsipraso ir po 600 uz vnt :) tau galvot

O ar galit papasakoti ka jus darot su priesrukiniais isimete tokias lempas?. Mane taip pat domina sios lempos, bet neramina kad del del priesrukiniu lempu nebuvimo nepraeisiu technines apziuros. Tokiu atveju turbut be bamperio keitimo neprasisuksiu?

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2306: 2010 Gruodžio 19, 13:25:56 »
Tai kad nevisose masinose buvo tos priesrukines priekyje :) Tai, manau, kad nebutina TA jos. Pas mane pagal VIN 99m. a3 nera priesrukiniu priekinese, nors jungiklis yra salone ir priekiui.... O siaip gali detis facelifto lupa ir priesrukinius i bamperi :)

Neprisijungęs Uni

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2307: 2010 Gruodžio 19, 13:37:21 »
Pas mane irgi priešrūkų nėra, bet TA praėjo be problemų. Jeigu jų nėra, tai niekas ir nesuks galvos, bet jei yra ir neveikia, tada kitas reikalas :D

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2308: 2010 Gruodžio 19, 13:49:45 »
Tai kad nevisose masinose buvo tos priesrukines priekyje :) Tai, manau, kad nebutina TA jos. Pas mane pagal VIN 99m. a3 nera priesrukiniu priekinese, nors jungiklis yra salone ir priekiui.... O siaip gali detis facelifto lupa ir priesrukinius i bamperi :)

hmm... na pasiziurejau savo aprasyma pagal WIN tai atrodo gamykliskai irgi nebuvo priesrukiniu ("Front fog light/additional headlight    8WA    Without front fog light"). Mane supainiojo tai kad pries 2m. per TE nenorejo praleisti del priesrukiniu, viename zibinte priesrukiniai buvo ir dege, o kitame ju atrodo visai nebuvo. Tai as ir galvojau, kad zibintas be priesrukiniu ir yra blogas :). Tai taip iseina, kad gamykliskai visi jungikliai ir laidai priesrukiniam buvo, bet lempos tiesiog buvo be ju :). ok, aciu uz astakyma.

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2309: 2010 Gruodžio 19, 13:57:27 »
Pas mane irgi priešrūkų nėra, bet TA praėjo be problemų. Jeigu jų nėra, tai niekas ir nesuks galvos, bet jei yra ir neveikia, tada kitas reikalas :D

o pas tave lempos jau tos naujos, ar senos, bet be priesrukiniu? ir ar yra jungiklis priekiniam priesrukiniam?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2310: 2010 Gruodžio 19, 14:49:10 »
dėl TA galinis priešrūkinis yra privalomas,o priekiniai jei yra-turi veikt,jei nėra-ir nereikia.

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2311: 2010 Gruodžio 20, 01:24:21 »

o pas tave lempos jau tos naujos, ar senos, bet be priesrukiniu? ir ar yra jungiklis priekiniam priesrukiniam?

Lempos be priesrukiniu , bet jungiklis yra ir jis dar sviecia, kai ijungiu :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2312: 2010 Gruodžio 20, 10:32:38 »

Reiškia, kadgavusi auto į nosį ir sudėtos faros paprastos, arba jungiklis keistas.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2313: 2010 Gruodžio 20, 12:51:00 »

Reiškia, kadgavusi auto į nosį ir sudėtos faros paprastos, arba jungiklis keistas.
Pas mane ir be priesrukiniu, bet jungiklis tas pats svieciantis yra :)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2314: 2010 Gruodžio 20, 13:59:59 »

Pagal Vin nera priesrukiniu, nesuprasi krc.. :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2315: 2010 Gruodžio 20, 14:23:40 »
Tai gal mygtukas keistas :) Pas mane pagal vin nėra priešrūkinių, bet ir mygtukas tik galui...

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2316: 2010 Gruodžio 20, 17:00:47 »
Gali but, kad keistas, bet ir pajungimas turbut jam yra, kad sviecia :) Siaip tas labai gerai, nes bus galima ateity susidet facelift prieki su halogenais, kurie jau turi ijungimo mygtuka :D

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2317: 2010 Gruodžio 20, 18:19:35 »
Gali but, kad keistas, bet ir pajungimas turbut jam yra, kad sviecia :) Siaip tas labai gerai, nes bus galima ateity susidet facelift prieki su halogenais, kurie jau turi ijungimo mygtuka :D

na kaip sakiau pas mane irgi pagal VIN priesrukiniu nera, bet jungiklis su priesrukiniais priekiui ir ji pajungus vienas priesrukinis sviecia  :D

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2318: 2010 Gruodžio 20, 18:31:58 »
Gal kam prireiks instrukciju kaip pakeisti senas lempas i naujesnes. Gaila, kad vokieciu kalba, bet is paveiksleliu galima susidaryti bendra vaizda  :D

http://www.a3-freunde.de/workshops/docs/Faceliftscheinwerfer.pdf
http://www.ts85.de/a3fshare/uploads/Frontscheinwerfer_Facelift_Part2.pdf

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2319: 2010 Gruodžio 20, 18:46:44 »
Kokia cia plokstele kisa po lempa, ar ji butina?

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2320: 2010 Gruodžio 20, 18:51:45 »
Kokia cia plokstele kisa po lempa, ar ji butina?

Kaip suprantu, tai cia papildomas laikiklis zibintui, o ar reikalingas gal pasakys kas jau keite

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2321: 2010 Gruodžio 20, 21:03:02 »
Plokštelė tam, kad facelifto žibintui kitaip apatinis laikiklis stovi, tai reikia apačią tvirtinti tokiu būdu, kaip linke parodyta. Aš nedėjau, pakako standartinių varžtų viršuje ir kampe fiksatoriaus.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2322: 2010 Gruodžio 21, 10:47:38 »
Pagedo mano a3 vakar. Jaučiu atraminis gatavas bus, nes sukant vairą, spyruoklė gerokai nutrata :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2323: 2010 Gruodžio 22, 09:07:37 »
Pagedo mano a3 vakar. Jaučiu atraminis gatavas bus, nes sukant vairą, spyruoklė gerokai nutrata :V

Žodžiu - lūžusi spyruoklė buvo :E :E :E

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2324: 2010 Gruodžio 22, 20:13:50 »
cia nedidele beda   :V (be)