Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 890130 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #2075: 2010 Spalio 19, 16:36:42 »
Aš kiek buvau išsiardęs, tai matosi kad jos neišimtos, nes dar ta vata net neperpjauta :? Reiks ieškotis nusipirkti kokias nors, diametras 16cm, manau rasiu ką nors :]
Pas mane nebuvo. Isidejau naujus nenugrotus 3 juostu pionierius , visai gerai skamba skamba.

Gal pameni modelį arba išmatavimus tų kolonėlių? Ir ar sulipo tiesiai, tiesiai į skyles jau esamas? :]
Paziuresiu , dezute koloneliu likusi, ten tikrai bus ismatavimai ju.Pamenu, kad tiko labai tiksliai.Burti nieko nereikejo apart rimtu laidu isvedziojimo.

ss
Na iš manęs elektrikas, toks labai, net labai minimalistinis :D Tai aš galvojau, kad reiks jungti galines kolonėles nuo priekinių :] Nes nemanau, kad rasiu nuo pačios magnetolos kurie laidai eina :] Jei pažiūrėsi, būčiau labai dėkingas :]

turiu org bosiukas, jei pas tave islikus fishke bagazinej, tai gali det toki daikta ir prie jo yra gamyklinis stiprintuvas. nuo jo galesi uzmaitinti tas kolonkes galines. jei tinka tai pirk. turiu Kaune

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2076: 2010 Spalio 19, 17:43:10 »
O Kainą? :]

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2078: 2010 Spalio 21, 18:44:10 »
Gal galite pažiūrėti, ar žinote, ar skiriasi intercoolerio šlanga (12 nr. pažymėta) 96kW TDI motoruose nuo 81 ar 66kw variklių.
Ačiū
Foto
http://img40.imageshack.us/img40/2461/zarnaj.jpg

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2079: 2010 Spalio 21, 18:51:10 »
Skiriasi ir ne tik vizualiai, bet ir sujungimai, pas 96 beveik visi sujungimai su uzkirtimu, o ne su spyruokliniais uzspaudejais.

Neprisijungęs 3F

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2080: 2010 Spalio 21, 18:54:48 »
Skiriasi ir ne tik vizualiai, bet ir sujungimai, pas 96 beveik visi sujungimai su uzkirtimu, o ne su spyruokliniais uzspaudejais.
O ten sunku tuos sujungimus nuimt ar elementaru?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2081: 2010 Spalio 21, 19:02:09 »
O ten sunku tuos sujungimus nuimt ar elementaru?

Ne labai supratau, ka butent nori padaryti.

Neprisijungęs 3F

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2082: 2010 Spalio 21, 19:07:09 »
Noriu išimti tą žarną, ar sunku atjungti ją? Kažkaip jie specifiškai užsifiksuoja?

Neprisijungęs Emigrantas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2083: 2010 Spalio 21, 23:46:21 »
Gal kas restauravo vairo kolonele Kaune ar jo apylinkese koki 50 km. atstumu? Reitu kad padarytu gerai ir greitai. Dekingas buciau uz kontaktus bei telefona.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2084: 2010 Spalio 22, 01:25:16 »
Noriu išimti tą žarną, ar sunku atjungti ją? Kažkaip jie specifiškai užsifiksuoja?

Nieko sudetingo, yra aplink toks kaip ziedas, kuris neleidzia , kad slanga issitrauktu, uzkisi atsuktuva ir keli ta zieda i virsu, per jo viduri net islinkimas specialiai tam yra, pakiles jis uzsifiksuoja ir gali traukti slanga.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2085: 2010 Spalio 22, 08:46:55 »
Num vat, vakar sutvarkė variklo visokius briedus :] Pakeitė oro srauto daviklį, temperatūros daviklį, sureguliavo degimą, išvalė tokį metalinią kolbą, kiek supratau per ją eina dūmas gal :? Viršuje variklio, keleivio pusėje, tokia alkūnė vaikšto :? Net nežinau, kaip ji vadinasi (blush) Na bet dabar varikliukas dirba, visai kitaip :] Teko pamokėti, bet dabar bent jau viskas veikia :]

Neprisijungęs kurmanoa3

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2086: 2010 Spalio 22, 09:09:25 »
Ivaziavau vakar atbuliniu ir turiu nemaza ilenkima galinio bamperio kairiam kampe. Tokius dalykus tvarko ar cia reikia naujo ieskoti? Kiek daugmaz gali kainuoti? 1998 a3

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2087: 2010 Spalio 22, 09:16:59 »
Geras klausimas  :-], galejai nepatinget nors nuotrauka ideti, dabar  ryte geriant kava is tirsciu galesime paburti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2088: 2010 Spalio 22, 09:17:40 »
Važiuok, pas tuos kas užsiima tuom, tai tau paaiškins :] Jei yra galimybė špakliuoti, tai gali ir padaryti tą patį. Bet jei suskilę ir skylės stovi, tai manau teks kitą keisti :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2089: 2010 Spalio 22, 09:22:04 »
Num vat, vakar sutvarkė variklo visokius briedus :] Pakeitė oro srauto daviklį, temperatūros daviklį, sureguliavo degimą, išvalė tokį metalinią kolbą, kiek supratau per ją eina dūmas gal :? Viršuje variklio, keleivio pusėje, tokia alkūnė vaikšto :? Net nežinau, kaip ji vadinasi (blush) Na bet dabar varikliukas dirba, visai kitaip :] Teko pamokėti, bet dabar bent jau viskas veikia :]

O tai ka visai netrauke, kad keitei oro srauto matuolkle? Tas virsuje tai tur but EGR voztuvas, vidus visada apsisikes buna. Del sportinio idomumo parasyk kiek kainavo toks remontas, gal geriau pm nes prasides diskusiju lavina  :-]

Neprisijungęs 3F

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2090: 2010 Spalio 22, 09:54:38 »

Nieko sudetingo, yra aplink toks kaip ziedas, kuris neleidzia , kad slanga issitrauktu, uzkisi atsuktuva ir keli ta zieda i virsu, per jo viduri net islinkimas specialiai tam yra, pakiles jis uzsifiksuoja ir gali traukti slanga.
Ačiū labai, einu bandyti.

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2091: 2010 Spalio 22, 11:27:06 »

O tai ka visai netrauke, kad keitei oro srauto matuolkle? Tas virsuje tai tur but EGR voztuvas, vidus visada apsisikes buna. Del sportinio idomumo parasyk kiek kainavo toks remontas, gal geriau pm nes prasides diskusiju lavina  :-]

man tai irgi aktualu, jei galima ir man kaina i PM, ypac del EGR...
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2092: 2010 Spalio 22, 14:08:23 »
Ivaziavau vakar atbuliniu ir turiu nemaza ilenkima galinio bamperio kairiam kampe. Tokius dalykus tvarko ar cia reikia naujo ieskoti? Kiek daugmaz gali kainuoti? 1998 a3
Meistrai nuims bamperi, pakaitins su fenu ir viskas atsistatys i vieta :) Stai cia  jau antra karta esu gaves i ta pacia vieta.Ir nieko.Remontas, t.y. dazymas su nuemimais uzdejimais, lyginaimais,  spakliavimais, lakavimais , poliravimais ~200 Lt

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2093: 2010 Spalio 22, 16:12:59 »
Gal kas restauravo vairo kolonele Kaune ar jo apylinkese koki 50 km. atstumu? Reitu kad padarytu gerai ir greitai. Dekingas buciau uz kontaktus bei telefona.
http://www.vairokoloneles.lt/
Man sukainavo berots 650 lt, nuemimas - uzdejimas, naujos gumos silikonines, pries tai buvo kazkokios nelankscios plastmasines, skyscio uzpylimas, bei mano atveju stoko keitimas :) Padarymas nuo 3 - 5 valandu. Garantija pusei metu, dariau vasaros pabaigoj, kol kas viskas tvarkoj  :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2094: 2010 Spalio 24, 21:07:05 »
Aš kiek buvau išsiardęs, tai matosi kad jos neišimtos, nes dar ta vata net neperpjauta :? Reiks ieškotis nusipirkti kokias nors, diametras 16cm, manau rasiu ką nors :]
Kaip buvau zadejes,  nufotkinau ka italpinau i tuscias vietas falinese apsifkese :

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2095: 2010 Spalio 24, 23:43:16 »
Taip ir galvojau, kad 16 cm :] Dėkui volume ;]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2096: 2010 Spalio 25, 11:22:06 »
Klausimukas - Kai yra rankinio rankena ir apačioje jos, atsidaro tokia plastmasė. Ją atsidarius, stovi toks kaip ir daviklis su ateinančiais laidais. Gal galit pasakyti, kas ten per daviklis? :]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2097: 2010 Spalio 25, 11:23:42 »
Tai gal ten jungiklis, kuris tau lempuką skydelyje uždega rankinį užtraukus?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2098: 2010 Spalio 25, 11:32:30 »
Tu manęs klausi ar atsakai? Nes jei klausi, tai tada nesuprantu - kam klausymu atsakyti į klausimą? Be to laidukai eina tik link panelės, o ne į rankinį :] Dėl to ir klausiu kas ir kaip.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2099: 2010 Spalio 25, 11:37:58 »
Nu tai tau gal geriau matyt kas ten yra. Aš pateikiu kaip vieną iš varinantų kas ten gali būt.