Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 890327 kartus)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #2050: 2010 Spalio 13, 22:54:17 »
turiu vasarines protektoriaus tec tikrai uzteks vienoj guziukas ira bet jie to nematis jai nori pasimk atiduosiu 195 50 15 jai tau tik tam reikia tikrai uzteks

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2051: 2010 Spalio 13, 22:56:56 »
turiu vasarines protektoriaus tec tikrai uzteks vienoj guziukas ira bet jie to nematis jai nori pasimk atiduosiu 195 50 15 jai tau tik tam reikia tikrai uzteks

Užsirašysiu aš tavo numerį, jei ten tikras parašytas. Jei ką, duosiu žinoti :] Dėkui už pagalbą.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2052: 2010 Spalio 18, 09:25:24 »
Bosch salono filtro kaina gal kas zinot? Kiek galetu toks kainuoti? Cia eina kalba apie anglini, Audinei A3 2001m dyzeliokui
Kam tau Bosch? Jau ne vienerius metus naudoju salonui  mfilter anksciau vadinosi mature ( Sirvintu gamyba ) anglinis -18 Lt , paprastas 12 Lt keiti kas 5 .000 km ir vargo nematai :)
jei koki tepalo ar kuro filtra  lietuviska reiketu naudoti, tai pabijociau ta daryti.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2053: 2010 Spalio 18, 09:55:58 »
Bosch salono filtro kaina gal kas zinot? Kiek galetu toks kainuoti? Cia eina kalba apie anglini, Audinei A3 2001m dyzeliokui
Kam tau Bosch? Jau ne vienerius metus naudoju salonui  mfilter anksciau vadinosi mature ( Sirvintu gamyba ) anglinis -18 Lt , paprastas 12 Lt keiti kas 5 .000 km ir vargo nematai :)
jei koki tepalo ar kuro filtra  lietuviska reiketu naudoti, tai pabijociau ta daryti.

Kaip tik  ir as dabar perskaiciau ir nusistebejau, ka tam salono filtrui kokie reikalavimai dideli, tiesa pasakius net negirdejau, kad tokie yra, visa laika nuperku paprasciausia ir laiko normaliai, tikrai dulkes nevaro i veida.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2054: 2010 Spalio 18, 16:57:36 »

Kaip tik  ir as dabar perskaiciau ir nusistebejau, ka tam salono filtrui kokie reikalavimai dideli, tiesa pasakius net negirdejau, kad tokie yra, visa laika nuperku paprasciausia ir laiko normaliai, tikrai dulkes nevaro i veida.
Pinigu gal ner kur det  :D, pas mane kazkoks ten is m raides, mokejau apie 20 lt, keites pries kokius 8000 kilometru, reiktu gal pasikeist, nors nepastebejau dar jokiu neigiamu simtomu :)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2055: 2010 Spalio 18, 19:50:55 »
o kas del jo? langai rasoja ar tipo oras nesvarus?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2056: 2010 Spalio 19, 00:34:09 »
Dėl langų rasojimo, pas mane ta pati pieva :? Klima gan greit nudžiovina, bet nervina kad kas kartą reikia kelti vėjelio apsukas... Manote, jog užsikišęs Salono Filtras?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2057: 2010 Spalio 19, 00:39:03 »
Dėl langų rasojimo, pas mane ta pati pieva :? Klima gan greit nudžiovina, bet nervina kad kas kartą reikia kelti vėjelio apsukas... Manote, jog užsikišęs Salono Filtras?

Kai uzsikises tai visai nepucia, o rasoje tur but pas visus siuo metu, oras  toks.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2058: 2010 Spalio 19, 07:54:31 »
Rasoja del to, kad yra staigus temperaturu skirtumas.Lauke nulis o masinos salione ~18C  Pradarykite langa kelis cm ir nepakeiskite oro putimo rezimo.Po 20 min jokio rasojimo nebebus.
Del salono oro filtro: Ilgai nekeitus, jis tikrai uzsitersia dulkemis, ta galima pastebeti padidinus putima, pagal padidinta garsa kuri skleidzia  ventiliatorius.
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2059: 2010 Spalio 19, 08:15:02 »
Rasoja del to, kad yra staigus temperaturu skirtumas.Lauke nulis o masinos salione ~18C  Pradarykite langa kelis cm ir nepakeiskite oro putimo rezimo.Po 20 min jokio rasojimo nebebus.
Del salono oro filtro: Ilgai nekeitus, jis tikrai uzsitersia dulkemis, ta galima pastebeti padidinus putima, pagal padidinta garsa kuri skleidzia  ventiliatorius.

Vat už šį sakinį pirksiu tau alaus, kai susitiksime ;] Blemba aš ir galvojo, ko jis taip šniokščia :? Tai vat kodėl - filtrą reikia keisti :] O žėk volume, pakeitimas ten jo sunkus? Ar tiesiog nuimti plastamsę po valytuvais ir viskas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2060: 2010 Spalio 19, 08:18:55 »

Vat už šį sakinį pirksiu tau alaus, kai susitiksime ;] Blemba aš ir galvojo, ko jis taip šniokščia :? Tai vat kodėl - filtrą reikia keisti :] O žėk volume, pakeitimas ten jo sunkus? Ar tiesiog nuimti plastamsę po valytuvais ir viskas?

Ne visa plastmase, o tik keleivio puseje tokia atskira detale yra, ja atsuki ir po ja filtras , 10 min darbas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2061: 2010 Spalio 19, 08:21:28 »

Ne visa plastmase, o tik keleivio puseje tokia atskira detale yra, ja atsuki ir po ja filtras , 10 min darbas

Dėkui only :] Nes pamenu Forde, tai vargau kol pakeičiau :? Nes ten filtrui ikišti tiek vietos, kad net ranka nelenda :D Tikiuosi, čia bus protingiau padaryta :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2062: 2010 Spalio 19, 08:24:37 »
Gedvi, buvai detaliu ?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2063: 2010 Spalio 19, 08:25:49 »
jei apie 1.9 tdi 98 m kalbant, tai pasikelia kapotas, pasikelia apsaugine gumos juosta, tada pasikelia plastikinis dangtelis, kuris dengia oro filtra tada isiema remelis i kuri isistato salono filtras.kazkur Vilniaus akimirkose yra ta keitimo procedura uzfisuota :) Alus geras dalykas :D
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2064: 2010 Spalio 19, 08:28:54 »
Gedvi, buvai detaliu ?

Jop buvau. Kažką radau truputi ko reikėjo :] Dar pasakė ko apskritai trūko, tai dar ir tai dadėjo :]

Volume> pas mane 99, 1.9 TDi :] Tada bandysiu kažką ardyti ir žiūrėti kas ten darosi :] Nes tas burzgimas, mane varo iš proto :D

O žėkit, pas visu nebuvo galinių kolonėlių? :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2065: 2010 Spalio 19, 08:34:23 »
Gedvi, buvai detaliu ?

Jop buvau. Kažką radau truputi ko reikėjo :] Dar pasakė ko apskritai trūko, tai dar ir tai dadėjo :]

Volume> pas mane 99, 1.9 TDi :] Tada bandysiu kažką ardyti ir žiūrėti kas ten darosi :] Nes tas burzgimas, mane varo iš proto :D

O žėkit, pas visu nebuvo galinių kolonėlių? :]

Pas mane buvo, nuo komplektacijos priklauso

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2066: 2010 Spalio 19, 08:36:00 »
Aš kiek buvau išsiardęs, tai matosi kad jos neišimtos, nes dar ta vata net neperpjauta :? Reiks ieškotis nusipirkti kokias nors, diametras 16cm, manau rasiu ką nors :]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2067: 2010 Spalio 19, 09:48:57 »
Aš kiek buvau išsiardęs, tai matosi kad jos neišimtos, nes dar ta vata net neperpjauta :? Reiks ieškotis nusipirkti kokias nors, diametras 16cm, manau rasiu ką nors :]
Pas mane nebuvo. Isidejau naujus nenugrotus 3 juostu pionierius , visai gerai skamba skamba.
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2068: 2010 Spalio 19, 10:28:25 »
Pas mane nebuvo. Isidejau naujus nenugrotus 3 juostu pionierius , visai gerai skamba skamba.

Gal pameni modelį arba išmatavimus tų kolonėlių? Ir ar sulipo tiesiai, tiesiai į skyles jau esamas? :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2069: 2010 Spalio 19, 10:41:13 »
Ten vietos kaip dvare, dek ka nori, gali originalu basavika isideti, nuo jo gala pajungti ir tvarkingai bus ir skamba gerai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2070: 2010 Spalio 19, 10:49:21 »
Ten vietos kaip dvare, dek ka nori, gali originalu basavika isideti, nuo jo gala pajungti ir tvarkingai bus ir skamba gerai.

Kad ten vietos tai žinau - kalnas :] Iki pat kraštinės blėkos gali dėti, bet kažin kaip su tvirtinimu būtų :D Norėčiau ką nors gražaus įsidėti, kad gražiai galas skambėtų, bet čia jau reiktų manau atskiras daryti vietas ir t.t. :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2071: 2010 Spalio 19, 11:00:58 »

Kad ten vietos tai žinau - kalnas :] Iki pat kraštinės blėkos gali dėti, bet kažin kaip su tvirtinimu būtų :D Norėčiau ką nors gražaus įsidėti, kad gražiai galas skambėtų, bet čia jau reiktų manau atskiras daryti vietas ir t.t. :]

Isidek pagal originaliu dydi, arba is viso originalias isidek, jos ten tikrai gerai skamba, idesi kazka gakingo prades tas apmusimas visas barsketi ir taip ten su jo tvirtinimu ne kas, viena karta nuimi ir puse sponkiu atsiklijuoja.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2072: 2010 Spalio 19, 11:22:15 »

Isidek pagal originaliu dydi, arba is viso originalias isidek, jos ten tikrai gerai skamba, idesi kazka gakingo prades tas apmusimas visas barsketi ir taip ten su jo tvirtinimu ne kas, viena karta nuimi ir puse sponkiu atsiklijuoja.

Vat problema, su kuria susidūriau savaitgalį :/ Atsiklijavo ir nebesilaiko, tai teko dėti dvipusę juostelę, tai šiaip ne taip pritvirtinau :? Ten tai truputi idiotiškas tvirtinimas padarytas, vos ne imk suk mažus medžaržtukus į tuos laikiklius ir nesuk galvos :]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2073: 2010 Spalio 19, 13:13:05 »

Gal pameni modelį arba išmatavimus tų kolonėlių? Ir ar sulipo tiesiai, tiesiai į skyles jau esamas? :]
Paziuresiu , dezute koloneliu likusi, ten tikrai bus ismatavimai ju.Pamenu, kad tiko labai tiksliai.Burti nieko nereikejo apart rimtu laidu isvedziojimo.
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2074: 2010 Spalio 19, 13:21:07 »

Paziuresiu , dezute koloneliu likusi, ten tikrai bus ismatavimai ju.Pamenu, kad tiko labai tiksliai.Burti nieko nereikejo apart rimtu laidu isvedziojimo.

Na iš manęs elektrikas, toks labai, net labai minimalistinis :D Tai aš galvojau, kad reiks jungti galines kolonėles nuo priekinių :] Nes nemanau, kad rasiu nuo pačios magnetolos kurie laidai eina :] Jei pažiūrėsi, būčiau labai dėkingas :]