Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 888228 kartus)

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #1800: 2010 Rugpjūčio 03, 18:29:31 »
Užtat žiemą jis būna atlenktas, nes trukdo rankinį traukt :D
Cruizint ilgus atstumus tai patogu :)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1801: 2010 Rugpjūčio 03, 18:42:03 »
Uztraukus pilnai rankini, porankis pakyla gal centimetra, tad nematau reikalo jo visiskai atlenkt, be to dedamas galejau padaryt, kad ir nesiliestu i poranki rankinis, bet jau buvau viska sukonstraves, tad del tokios smulkmenos nesuku galvos :)

Neprisijungęs Emigrantas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1802: 2010 Rugpjūčio 03, 19:46:32 »
Siandien atsitiko toks keistas dalykas  :V
Vaziuojant pradejo auto nebetraukt, visiskai buka pasidare. Trukcioja jei duodi gazo ir laaaaaabai sunkiai begejasi. Uzgesinau, uzkuriau antra karta ir viskas normaliai, viska s po senovei. Kakzada pries kokius 3 men. buvo toks bajeris.
Turit gal kokiu niciu kas cia galetu buti?
Toks jausmas kad kimstusi kas, kuro nepaduotu normaliai. Bet filrtai pakeisti, nera kam ten kimstis. Siurblys mirsta? Nu bet cia retas atvejis benzui  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1803: 2010 Rugpjūčio 03, 20:45:22 »
Koks motoras? Man buvo taip, kai nusprogo alkūninio veleno padėties daviklis

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1804: 2010 Rugpjūčio 03, 21:11:07 »
Gal kas pamenat, kiek telpa antifreezo į 1.9 TDI?
Pas mane 96kw, bet nemanau, kad ten daug kasnors skirsis nuo 66 ar 81kw, tai jei žinot parašykit.
Ačiū.

Telpa lygiai 6 litrai :)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1805: 2010 Rugpjūčio 03, 21:13:34 »
Na ka, siandien susimontavau savaitgali isigyta poranki:

Vaziavimo prasme tai pasaka, rankyte guli ir begius meto, labai patogus dalykas :)

Sveikinu susimontavus labai naudinga dalyka :) As jau neisivaizduoju vaziavimo be porankio, ziauriai patogu, bandziau kazkada ji atlenkt ir vaziuot tai nezinojau kur ta ranka padet. Be to ir visokiu smulkmenu ir ji prideti galima, labai patogu. Vienintelis nepatogumas tai sunkiau prieinamas rankinis, bet cia menkniekis.  :)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1806: 2010 Rugpjūčio 03, 21:15:17 »
Uztraukus pilnai rankini, porankis pakyla gal centimetra, tad nematau reikalo jo visiskai atlenkt, be to dedamas galejau padaryt, kad ir nesiliestu i poranki rankinis, bet jau buvau viska sukonstraves, tad del tokios smulkmenos nesuku galvos :)

Mintis buvo nelietimesi :)
Kaip pabandysi ant žvyro aikštutėj kokioj ar žiemą, sužinosi kas per mintis buvo :)
Esmė, kad porankis maišo traukyt rankinį. Pastačius mašina užtraukt/nuleist nėra problema, nėra labai patogu, bet didelio diskomforto nėra, tačiau aikštelėj tai bėda.

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1807: 2010 Rugpjūčio 03, 21:20:32 »
Sveiki forumieciai, pas mane ir panasi beda su tuo netraukimu, kartais atsigauna, kartais vel tas pats, bukumas. Beje nutiko tokia beda pirma kart su auto gyvenime, esme kad savaitgali, buvau gamtoj, ir po lietaus, teko uzklimpti, sunkelyje, viena puse auto apsitaske purvais, ir kol grizau iki Kauno, uztrukau apie val, iskart i plovykla, nuplovus masina, liko plemai, tokie matiniai, kur buvo aptaskyta, ir jie niekaip nenusivalo, darau isvada vienintele nelogiska, kad kol grizau per ta valanda, ant saules ikaites purvas padegino lako sluoskni, ko pasekoje jis tapo matinis. Atrodo ziauriai tos vietos, kaip snargliais aptaskyta, niekaip negaliu ju pasalinti. Tai kas per ssss, nutiko, laukiu ivairiu komentariu, ir pagalbos pasiulimu, kaip galeciau juos pasalinti,. Masinos spalva juoda, pirma kart per mano pratika su auto nutiko toks dalikas. Visas masinos sonas, truputi dar ant kapoto, ir kazkiek ant stogo.

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1808: 2010 Rugpjūčio 03, 21:46:43 »
Sveiki forumieciai, pas mane ir panasi beda su tuo netraukimu, kartais atsigauna, kartais vel tas pats, bukumas. Beje nutiko tokia beda pirma kart su auto gyvenime, esme kad savaitgali, buvau gamtoj, ir po lietaus, teko uzklimpti, sunkelyje, viena puse auto apsitaske purvais, ir kol grizau iki Kauno, uztrukau apie val, iskart i plovykla, nuplovus masina, liko plemai, tokie matiniai, kur buvo aptaskyta, ir jie niekaip nenusivalo, darau isvada vienintele nelogiska, kad kol grizau per ta valanda, ant saules ikaites purvas padegino lako sluoskni, ko pasekoje jis tapo matinis. Atrodo ziauriai tos vietos, kaip snargliais aptaskyta, niekaip negaliu ju pasalinti. Tai kas per ssss, nutiko, laukiu ivairiu komentariu, ir pagalbos pasiulimu, kaip galeciau juos pasalinti,. Masinos spalva juoda, pirma kart per mano pratika su auto nutiko toks dalikas. Visas masinos sonas, truputi dar ant kapoto, ir kazkiek ant stogo.
Na buvau ir as cia kazkada seniau zvejyboj viena rata ant zoles uzleides, kur ir vandens pasirodo buvo, tai purvo buvo visas sparnas ir dureles, taip pat ir stiklas priekinis net. O ploviau tik kita diena, buvo irgi gan silta, bet nusiplove gan lengvai. O siaip pabandyk su poliroliu ir rankom patrink. Man siaip padeda pasalint demes nuo pauksciu kakes  :D

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1809: 2010 Rugpjūčio 03, 21:48:25 »
Na ka, siandien susimontavau savaitgali isigyta poranki:

Vaziavimo prasme tai pasaka, rankyte guli ir begius meto, labai patogus dalykas :)

Sveikinu susimontavus labai naudinga dalyka :) As jau neisivaizduoju vaziavimo be porankio, ziauriai patogu, bandziau kazkada ji atlenkt ir vaziuot tai nezinojau kur ta ranka padet. Be to ir visokiu smulkmenu ir ji prideti galima, labai patogu. Vienintelis nepatogumas tai sunkiau prieinamas rankinis, bet cia menkniekis.  :)
Dekui, dekui, siaip neieskojau specialiai, bet uzmates, ir dar uz kuklia kaina, kaip mat nulekiau atsiimt  :D

Neprisijungęs EdvinasCP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1810: 2010 Rugpjūčio 03, 22:13:32 »
Gal kas esat pirkę A3/S3 spoleriuka ant lango?
Idomu kur už normalią kainą gerai padaryta S3 repliką gaut.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1811: 2010 Rugpjūčio 03, 22:15:52 »
na, manau, kad blieka poliravimas, ir ne siaip turtle wax, o varyti pas zmones, kurie tuo uzsiimineja:)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1812: 2010 Rugpjūčio 03, 22:20:43 »
imk 2500 skurkes ir susiausk laka, tada nupoliruok su pasta ir masinka. tada bus kaip nauja spalva. ir atsutusiu demiu neturetu likti.

Neprisijungęs Emigrantas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1813: 2010 Rugpjūčio 03, 22:47:19 »
1.6
O Tau istisai taip budavo ar uzeidavo tik karta snuo karto?  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 03, 22:49:11 sukūrė Emigrantas »

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1814: 2010 Rugpjūčio 04, 00:10:36 »

imk 2500 skurkes ir susiausk laka, tada nupoliruok su pasta ir masinka. tada bus kaip nauja spalva. ir atsutusiu demiu neturetu likti.

o kam iškart griaužt lako sluoksnį? ir paskui dar su pastą jį griaužt? gal verta pirma be jokių škurkių ir jei tik nepasinaikina vien su pasta jau imtis grubesnio apdorojimo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1815: 2010 Rugpjūčio 04, 09:03:25 »
1.6
O Tau istisai taip budavo ar uzeidavo tik karta snuo karto?  :V

Staigiai prasidėjo ir buvo pastoviai, net katalikas perkaito

Neprisijungęs Emigrantas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1816: 2010 Rugpjūčio 04, 18:32:23 »
Tai sekantis klausimas, kur jis stovi ir ar sunkus priejimas?
Siandien i darba vaziuojant vel tampesi, galiausiai prie sviesoforo ant laisvo uzgeso. Kuriasi sunkiai, ypac silta.
Dekui  ;)

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1817: 2010 Rugpjūčio 04, 19:24:20 »
As pirkau uz 150lt originalu, montavau pats, ner labai sudeting,a tik gaila buvo su graztu bagazine grezt. Ten kur pirkau dar vienas yra raudonas

Neprisijungęs Uni

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1818: 2010 Rugpjūčio 04, 21:00:59 »
Gal kas buvo susidūrę su tokia problema, kad važiuojant dreba langai (tiek vairuotojo, tiek keleivio pusės)? Būna pilnai uždaryti, bet vistiek, važiuojant jei kelias nėra idealiai lygus būna vibracija tokia.

Neprisijungęs EdvinasCP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1819: 2010 Rugpjūčio 04, 21:40:15 »
As pirkau uz 150lt originalu, montavau pats, ner labai sudeting,a tik gaila buvo su graztu bagazine grezt. Ten kur pirkau dar vienas yra raudonas

Gal galima koki kontakta? Kuriam Lietuvos gale cia? Kita savaite busiu laisvesnis, tai reiktu uzdet. Dazysiu buferius, slenkscius, tai prie to pat pagalvojau ir spoileriuka reiktu uzdet.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1820: 2010 Rugpjūčio 04, 22:25:17 »
Siandien i darba vaziuojant vel tampesi, galiausiai prie sviesoforo ant laisvo uzgeso. Kuriasi sunkiai, ypac silta.
Dekui  ;)

Pirma kompą pasijunk, pažiūrėk, kokios klaidos. Man iškart pasirodė klaida. Po tepalo fltru jis beveik

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1821: 2010 Rugpjūčio 04, 22:47:13 »

Gal galima koki kontakta? Kuriam Lietuvos gale cia? Kita savaite busiu laisvesnis, tai reiktu uzdet. Dazysiu buferius, slenkscius, tai prie to pat pagalvojau ir spoileriuka reiktu uzdet.
Cia vilniuj, 868313332, pirkau per sita zmogu, jis turi svalke Balsiuose, o spoileris randasi savanoriuose melgos bazej ten zmones S3 ant donoru turi pasieme. Zodziu tiesioginio kontakto nera, bet per sita zmogu tikrai rasi

Neprisijungęs Emigrantas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1822: 2010 Rugpjūčio 04, 23:13:54 »
Dekui  ;)

Pirma kompą pasijunk, pažiūrėk, kokios klaidos. Man iškart pasirodė klaida. Po tepalo fltru jis beveik
Be sansu. Ne LT as. Pirmadieni jau atvaziuoja is LT holo daviklis ir tas kur tu minejai  ;)
Keisim viska is eiles  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1823: 2010 Rugpjūčio 05, 01:20:54 »
Dekui  ;)

Be sansu. Ne LT as. Pirmadieni jau atvaziuoja is LT holo daviklis ir tas kur tu minejai  ;)
Keisim viska is eiles  :D

Nusipirk diagnostikos kabeliuka, ne ka jie dabar kainuoja, greiciau gedima surasi ir maziau pinigu isleisi, negu viska keisti is eiles. Tuo paciu tevynainiam diagnostikas padarysi, vel papildomos pajamos.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 05, 01:23:35 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Emigrantas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1824: 2010 Rugpjūčio 05, 16:56:06 »
O kur ta kabeliuka galima gauti pirkti?  :V
Kaip suprantu ji su kompaktu kartu turetu buti?