Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 889804 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #1500: 2010 Gegužės 23, 02:22:39 »
turbūt po kapotu kaip pas visas audi?

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2010 Gegužės 23, 09:44:52 »
itariu, kad bus po valytuvu plastmase, daugiau kaip ir nera kur..

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2010 Gegužės 23, 21:56:09 »
nu ir uztilo visi savaitgali  :-] Nutrauksiu tyla tokiu klausimu: ar verta tekinti priekinius stabdziu diskus (regis originalus, ne itin daug nudeveti) ar butinai naujus imt? Radau normalioj parduotuvej www.koivunen.lt po 75lt vnt., bet ka as zinau, gal tie seni dar geresnes kokybes. O problema tokia, kad stabdant labai musa vaira ir pulsuoja stabdziu pedalas, tas musimas toks jau visai nejuokingas, net bildesys pakaboj atsirado, turbut vairo trauke nusibaige. Buvau nuemes stabdziu diska, ziuriu kad is isores svarutelis o vidus tokiais gumbais aprudijes. Su plaktuku nudauziau tuos rudis, bet musimas kuri laika sumazejes vel atsirado.

Neprisijungęs rycis

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2010 Gegužės 24, 10:12:49 »
man kazkaip atrodo, kad geriau det naujus, gal ne po 75Lt bet rimtesnius. tekinimas visteik kainuos po koki 40Lt.. laikina.. nebent galvoji apie pardavima....

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2010 Gegužės 24, 15:43:36 »
chebryte reiia audi concert ir bosiuko orginalaus uz protingas kainas, cia vienam paskambinau nutrinta sako 450  :O :O galvoju zjbs :DD

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2010 Gegužės 24, 16:13:37 »
man kazkaip atrodo, kad geriau det naujus, gal ne po 75Lt bet rimtesnius. tekinimas visteik kainuos po koki 40Lt.. laikina.. nebent galvoji apie pardavima....

Pratekintu pazistami uz 40 lt abu diskus. Siaip keisciau naujus, bet sitie dar tikrai nenudeveti ir man rodos originalus, o cia Lietuvoj velnias zino ka per daikta nusipirksi.  :) Pamenu senai masinai kai pakeiciau diskus ir kaladeles, tai stabdant atsirado smarve po kiek laiko nuemiau rata ziuriu diskas visas pamelinaves, tai keiciau vel kaladeles o diskai labai greit issikraipe. Tai del to ir mastau apie tekinima. O jei keisti, kokie stabdziu gamintojai rimciausi? Ate, Ferodo, Lemforder?

Kitas dalykas, man visgi keista, kad viena disko puse grazi blizga, o kita surudijus, kame cia beda gali but, nes pakeitus diskus po kiek laiko jauciu tas pats bus. Suportai?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2010 Gegužės 24, 18:10:35 »
kreipiačiosios ne užstrigę?

su tekinimu reikia atsargiai,nes man ant bmw kai pratekino nenuėmus nuo mašinos,kai galvojau kad su keliu sau dantis išspirsiu kaip pradėjo koja ne vibruot ant pedalo,o šokinėt :O neįsivaizduoju kaip jie taip galėjo suvaryt nenuimtą diską...

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2010 Gegužės 24, 19:10:40 »
chebryte reiia audi concert ir bosiuko orginalaus uz protingas kainas, cia vienam paskambinau nutrinta sako 450  :O :O galvoju zjbs :DD
O kam tau tas concert'as, vien del originalumo, ar kad su panele graziai ziurisi. Juk uz tokia kaina gali pasiimti padoria nauja mage su labai neissisokanciu snukiu. Plius dar yra mages tokios i senus panefonus is snukio nesa, nepamenu pavadinimo, bet daigtai geri ten. :)

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2010 Gegužės 24, 20:05:39 »
kesatutis -> jo zinau tas mages, nu as tiek neskirsiu , nes kiek zinau concert gali uz koki 120 - 200 paimt (kiek zinau). Tvarkingai atrodytu kaip orginalus ir fsio, nu nzn, uztat ir jusu klausiu, gal kas susidure ar domejotes kuom nors :)

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2010 Gegužės 24, 20:11:13 »
uz concert kasetnika (to modelio kuris neturi bedu su garso reguliavimu) mokejau 200lt. Aisku daug kaip uz kasetini, bet nesigailiu, man originalus grotuvas daug graziau ziurisi ir bendro vaizdo neisdarko.

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2010 Gegužės 24, 20:13:16 »
kreipiačiosios ne užstrigę?

su tekinimu reikia atsargiai,nes man ant bmw kai pratekino nenuėmus nuo mašinos,kai galvojau kad su keliu sau dantis išspirsiu kaip pradėjo koja ne vibruot ant pedalo,o šokinėt :O neįsivaizduoju kaip jie taip galėjo suvaryt nenuimtą diską...

Oho kaip cia sugebejo nenuimta pratekint  :-] nene, as pats nuimciau ir jiems nuvezciau. Na bet ziuresiu, gal ir paimsiu kokius Ferodo ar Ate, bet paziurejau tokiu rimtesniu gamintoju tai padoriai kainuoja...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2010 Gegužės 24, 22:14:26 »
Turėsiu greitu laiku concert kasetniką pliusinį. Jei domins - kreipkitės. ;)

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2010 Gegužės 25, 09:31:18 »
noriu su cd ta isidet nzn, dabar kasetnikas stovi pionierius :/

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2010 Gegužės 25, 09:50:31 »
Aa tas su cd tai gali 400 kainuot :) buvau porai dienu isidejes, siaip viskas gerai, grojo puikiai, bet kas nepatiko tai labai lengvai apsitrina mygtukai ir po to bjauriai atrodo ir dar kad sitose audi pajungt tai reikia man rodos kazka daryti kad mygtuku apsvietimas veiktu, nes kitaip svies tik ekranas. Ir dar nepatiko kad apsvietimas veike ant max, t.y. nesireguliuoja su tuo ratuku kuris reguliuoja prietaisiu skydelio, klimos ir magnetolos apsvietima.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2010 Gegužės 25, 09:55:48 »
Neapsisauk su mago plociu, naujesni magai su cd buna dvieju plociu, pas a3 nuo 2000m. su nauja klima eina platesni 0,5cm uz senesnius standartinius, kalba eina butent apie originalius audi placia panele.

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2010 Gegužės 25, 10:22:50 »
ka as zinau pas mane 99 - 11men, klima su dviem ekraniukais . . .

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2010 Gegužės 25, 12:57:31 »
Kiek to vargo, siekiant atgamint originalu vaizda  :D Kai kas cia matau prie kasetiniu sugrizta vardan originalumo, ir kas toliau, jungenu kaimo kapelos kasetes ar aliuku  :D neisizeiskit, o moduliatorius naudojant kokybe kencia, plius bereikalingi laidai plius pats muduliatorius :) Nezinau, nezinau, pirkt sena patefona ir paskui dziaugtis tik radiju, tai man cia jau ne kas butu. Neuzskaitau tokio originalumo  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 25, 13:01:07 sukūrė kesatutis »

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2010 Gegužės 25, 13:29:35 »
Kiek to vargo, siekiant atgamint originalu vaizda  :D Kai kas cia matau prie kasetiniu sugrizta vardan originalumo, ir kas toliau, jungenu kaimo kapelos kasetes ar aliuku  :D neisizeiskit, o moduliatorius naudojant kokybe kencia, plius bereikalingi laidai plius pats muduliatorius :) Nezinau, nezinau, pirkt sena patefona ir paskui dziaugtis tik radiju, tai man cia jau ne kas butu. Neuzskaitau tokio originalumo  ;)
dar būna tokie dalykai kaip cd keitikliai, jei ką  ;)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2010 Gegužės 25, 13:41:10 »
dar būna tokie dalykai kaip cd keitikliai, jei ką  ;)
Buna, bet ir tie daiktai litus kainuoja, jei ką  ;)

Neprisijungęs lauzytojas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2010 Gegužės 25, 13:42:09 »
O kas nekainuoja?

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2010 Gegužės 25, 14:15:10 »
Tai tavo atveju, geriau isimest senuteli originalu maga uz kokius 200 lt, dar uz tiek pat keitikli, kai toj pacioj sumoj gali pasiimt nauja, gera maga :), zinoma kam ko reikia :)

Neprisijungęs lauzytojas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2010 Gegužės 25, 14:30:13 »
O kodėl gi ne, jei tokie poreikiai? Èia kiekvieno apsisprendimas.Man asmeniškai vos ne didžiausias pliusas orginalo- nereikia skydelio nuiminėti ir slapstyti, o kad ir nuimi, vistiek neaišku, ar kam neprireiks patikrinti, kas ten pas tave idėta  :D 

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2010 Gegužės 25, 15:01:55 »
Pritariu Lauzytojui, man originalus magas pats tinkamiausias, o ypac audi, yra automobiliu kuriu magai tikrai nei vaizdo, nei kokybes, bet audi i ta tarpa nepapuola. Aisku nauji cd kokybe ir dizainas ispudingi, bet kiekviena karta isimineti ir nesiotis kaip rankinuka nesamone, o kad nuimsi panele, tai vagims tai ne motais.

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2010 Gegužės 25, 15:13:06 »
Va butent, vagis kasetnikai maziau domina, o kaskart tampytis ta magnetola namo tai uzknisantis dalykas. Be to as vazineju trumpais atstumais, man radijos pilnai pakanka, o jei ka isimesciau cd changeri, arba dar maciau parduoda tokius kaip moduliatorius bet ne per FM ar kasete o jungiasi prie magnetolos cd changerio jungties. O i pati moduliatoriu gali pajungti ipod'a arba usb. Garso kokybe tikrai gera, tiesa tas daiktas nepigus. Bet kokiu atveju as visom keturiom uz originalias magnetolas  :)

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2010 Gegužės 25, 19:02:40 »
Velnias, taip noriu parasyti koks pas mane magas idetas ir neatsimenu pavadinimo :D Zo, mintys pries keitima buvo tokios pat, svarstymai kas geriau, bet kol as galvojau, man eme ir atidave ta maga kuris pas mane dabar yra. Buvau ir changeri nusipirkus - pardaviau Evaldui :D Nes prie Chorus jis net nesijungia..
Kas patinka dabartiniam, tai, kad jis atrodo kaip originalas, sviecia taip pat kaip panele, o ir groja padoriai. Nu jomajo kaip uzkrito pavadinimas.. einu i autopliusa surasiu..
woohoo - beckeris :D