Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 891601 kartus)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #975: 2010 Vasario 16, 12:09:22 »
pilnai sutinku, man ir kazkoks nesusipratimas kai bando is senos masinos padaryt nauja pakeisdami bamperi, zibintus ar dar beleka. Vistiek neatrodys kaip naujas modelis, tai jau geriau pinigus isleistus tokiems dalykams pataupyt ir nusipirkt ta naujesne.

Neprisijungęs armarius

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #976: 2010 Vasario 16, 17:35:37 »
niekam nepaslaptis, kad daug kam sava masina artimesne uz antraja puse, arba ji ir yra ta antra puse, tai ir puosia zmones ja, dailina, myli, lepina kiekvienas pagal savo fantazija ir galimybes, nieko cia nuostabaus ar nesuprantamo, tai tik sveikintina :)

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #977: 2010 Vasario 16, 19:24:19 »
Sveiki. Subyrejo mano a3. Nebesimeta pirmas,atbulinis bei sunkiai jungiasi antras begis. Ar galeji tai buti del subyrejusio isminamojo guolio,nes paskutiniu laiku jis man tarskedavo. Be to staigiau pajudejus is vietos masina kartais pradedavo garsiai uzti. Siandien teko uzklimpti su masina,ko pasekojo buvo truputi padrozta,kad isvaziuoti. Bandant isvaziuoti masina taip pat uze. Dabar bandant su ja vaziuoti ir nesimete tie begiai.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #978: 2010 Vasario 16, 19:59:23 »
gali buti alkuninio guoliukas kur dezes velenas isikisa i alkuniny ten randas mazas guoliukas pas mane buvo panasiai neidavo begio ijungt teks ardit

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #979: 2010 Vasario 16, 21:28:55 »
Patarkit kolegos, siūlo nebrangiai lygias priekines groteles be ženklo su lūpa (na kaip pas faceliftą). Normaliai jos žiūrisi ar nieko gero ir neverta prasidėti?
Kazkas panasaus i si varianta gal but?:

As labai atsiprasau, nu bet cia tai nesusipratimas kazkoks.. Vilniuj pastoviai matau panasia sidabrine a3, pati kokiu 98m., o priekis nuo 08m  :D Protinga? Grazu? Kieta? Nera kur pinigu deti? Mergas taip gaudo? Priekis naujas, subine sena, wow, grozis  :f
Bukit zmones, paaiskinkit kodel taip issidirbinejama? Man ta a3 kaip bloga karma, pastoviai malasi pries akis :D
Tamstele, nereikia cia jau taip pykti. Beje, zmones visus siuos modus daros nes jam paciam grazu. Neisiu as ir neklausiu ar tau patinka. Tai yra tik mano reikalas, ir jei yra atliekamu pinigeliu, investuoju juos ten kur tik noriu.
Beje, nepasiteirauji, gal but kitas gali gauti dalis is savu saltiniu labai pigiai, tai kodel gi neatsinaujinti, taip pat ne visi sugeba visa masina atliet is karto, kartais projektukai uztrunka  :P.
Dar vienas dalykas, neiteiginek savo moraliskai pasenusiu paziuru, geriau pasilaikyk juos sau.  :D
Beje, kad jau nesugebejai atskirt photoshop darbelio, kur bamperis buvo pasiskolintas is naujos Audi S3 quattro, tai jau pliusas tik i mano darzeli :)

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #980: 2010 Vasario 16, 21:35:59 »
gali buti alkuninio guoliukas kur dezes velenas isikisa i alkuniny ten randas mazas guoliukas pas mane buvo panasiai neidavo begio ijungt teks ardit
Brangiai kainavo tau tas guoliukas?
Ir sita,dar pastebejau,kad rytais ja bandant uzvesti ir esant laisvai pavarai,masina lyg bandydavo priverstinai judeti i prieki...

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #981: 2010 Vasario 16, 21:37:33 »
pilnai sutinku, man ir kazkoks nesusipratimas kai bando is senos masinos padaryt nauja pakeisdami bamperi, zibintus ar dar beleka. Vistiek neatrodys kaip naujas modelis, tai jau geriau pinigus isleistus tokiems dalykams pataupyt ir nusipirkt ta naujesne.
Nieks nebando is senos nauja padaryt pakeiciant bamperi ar lempas. Pvz, man dabar nepatinka manosios a3 lempos su atskiru posukiu ir neskaidriu zibintu - negraziai ziurisi kazkaip. Tai dabar nori pasakyt, turiu taupyt bapkes (nuo 80000 lt) ant naujos audes, kai tuo tarpu naujas lempas pasiimu uz 300 - 400 lt. Pas tave tai logikos is vis nematau, sneki bele kad sneket.
Beje, gal gali padet taupyt ant naujos audes, nes pagal tave turiu vazinet tik su stock komplektacija...  :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #982: 2010 Vasario 16, 22:12:45 »
Ko tu cia nervinies, ka visu poziuris turi su tavo sutapt? Nebuna taip gyvenime.
Del lempu, aisku galima susideti tas nuo facelift'o, bet kai pradeda deti "tiurlingines" su LEDais kaip naujose ir bamperius su grotelem iki zemes tai jau nekaip atrodo... O naujesnio modelio A3 galima rasti nuo 25-30klt. Zodziu kiekvienam savo, as geriau pavazinesiu keleta metu su savo "pasenuse" A3 kol isigysiu naujesne, tiesiog stock'ine masina man visuomet yra labiau prie sirdies, bet kaip jau sakiau kiekvienam savo.  :) Peace.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #983: 2010 Vasario 16, 22:25:42 »
Ir sita,dar pastebejau,kad rytais ja bandant uzvesti ir esant laisvai pavarai,masina lyg bandydavo priverstinai judeti i prieki...
30lt ir diena darbo sunku ji isimt jis plonas ir mazas kai nusiardysi pamatysi arba isminamas guolis arba sitas pas mane net tarsket buvo pradejas.zmona paskambino sako nesijungiai begiai sakau tuoj prileksiu perskambina sako jau gerai.gryzau uzsikuriau padroziau nieko visa savaite taip vazinejau pakol tarsket nepradejo galvojau deze pasibaige kiek as visko isziurejau pakol ji radau

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #984: 2010 Vasario 16, 23:11:12 »
Patarkit kolegos, siūlo nebrangiai lygias priekines groteles be ženklo su lūpa (na kaip pas faceliftą). Normaliai jos žiūrisi ar nieko gero ir neverta prasidėti?
Kazkas panasaus i si varianta gal but?:

As labai atsiprasau, nu bet cia tai nesusipratimas kazkoks.. Vilniuj pastoviai matau panasia sidabrine a3, pati kokiu 98m., o priekis nuo 08m  :D Protinga? Grazu? Kieta? Nera kur pinigu deti? Mergas taip gaudo? Priekis naujas, subine sena, wow, grozis  :f
Bukit zmones, paaiskinkit kodel taip issidirbinejama? Man ta a3 kaip bloga karma, pastoviai malasi pries akis :D
Tamstele, nereikia cia jau taip pykti. Beje, zmones visus siuos modus daros nes jam paciam grazu. Neisiu as ir neklausiu ar tau patinka. Tai yra tik mano reikalas, ir jei yra atliekamu pinigeliu, investuoju juos ten kur tik noriu.
Beje, nepasiteirauji, gal but kitas gali gauti dalis is savu saltiniu labai pigiai, tai kodel gi neatsinaujinti, taip pat ne visi sugeba visa masina atliet is karto, kartais projektukai uztrunka  :P.
Dar vienas dalykas, neiteiginek savo moraliskai pasenusiu paziuru, geriau pasilaikyk juos sau.  :D
Beje, kad jau nesugebejai atskirt photoshop darbelio, kur bamperis buvo pasiskolintas is naujos Audi S3 quattro, tai jau pliusas tik i mano darzeli :)
Jautru sielos kamputi uzgavau, persiprasau  :H
Zinai, as uz tai, kad:
I masina pinigus kisti ten, kur ju nesimato, bet jauciasi;
Myletis tik su zmonemis;

Ir man neidomu is kur jie ima detales, kokiais budais jie "atsinaujina", koks cia kietas ju vadinamas "modas" ar labai vykes "projektas", man idomu kas vyksta ju galvoj, kad jie taip elgiasi.
Kita - atskirk asmeniskumus nuo standartinio posto skirto masei, o ne tau asmeniskai, nepazistu taves, nebendrauju su tavim, kodel turiu apie tave kalbeti?
O del PS, tai sorry, galejai bent bamperi nuspalvinti jei jau renkiesi pliusus.
Peace  ;)

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #985: 2010 Vasario 17, 12:33:51 »
30lt ir diena darbo sunku ji isimt jis plonas ir mazas kai nusiardysi pamatysi arba isminamas guolis arba sitas pas mane net tarsket buvo pradejas.zmona paskambino sako nesijungiai begiai sakau tuoj prileksiu perskambina sako jau gerai.gryzau uzsikuriau padroziau nieko visa savaite taip vazinejau pakol tarsket nepradejo galvojau deze pasibaige kiek as visko isziurejau pakol ji radau
Dekui uz patarimus  ;) O sunku ten viska issiardyti,nes teks tai daryti pirma karta :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #986: 2010 Vasario 17, 20:07:44 »
Ko tu cia nervinies, ka visu poziuris turi su tavo sutapt? Nebuna taip gyvenime.
Del lempu, aisku galima susideti tas nuo facelift'o, bet kai pradeda deti "tiurlingines" su LEDais kaip naujose ir bamperius su grotelem iki zemes tai jau nekaip atrodo... O naujesnio modelio A3 galima rasti nuo 25-30klt. Zodziu kiekvienam savo, as geriau pavazinesiu keleta metu su savo "pasenuse" A3 kol isigysiu naujesne, tiesiog stock'ine masina man visuomet yra labiau prie sirdies, bet kaip jau sakiau kiekvienam savo.  :) Peace.
Nesinervinu, tiesiog greit uzsiplieskiu :). Apie led pritariu, negraziai ziurisi kai i bamperi ikisa tas led juosteles ar dar blogiau i lempa. To tikrai nezadu daryt.
Pritariu - Peace....

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #987: 2010 Vasario 17, 20:24:49 »
Jautru sielos kamputi uzgavau, persiprasau  :H
Zinai, as uz tai, kad:
I masina pinigus kisti ten, kur ju nesimato, bet jauciasi;
Myletis tik su zmonemis;
Ir man neidomu is kur jie ima detales, kokiais budais jie "atsinaujina", koks cia kietas ju vadinamas "modas" ar labai vykes "projektas", man idomu kas vyksta ju galvoj, kad jie taip elgiasi.
Kita - atskirk asmeniskumus nuo standartinio posto skirto masei, o ne tau asmeniskai, nepazistu taves, nebendrauju su tavim, kodel turiu apie tave kalbeti?
O del PS, tai sorry, galejai bent bamperi nuspalvinti jei jau renkiesi pliusus.
Peace  ;)

Del pinigu kisimo i masina: jei visu butu tokia nuomone, tikriausiai vazinetume dar su ziguliukai ir kita SSRS technika :).
Beje, kodel tau idomu kas vyksta ju galvoje? Kazkaip idomiai cia. Uzsimane zmogus siek tiek atsinaujinti, tai nejaugi dabar imsiu ir galvosiu, kodel, del kokios priezasties.....  Cia beveik tas pats kaip su drabuziais. As nenesioju drabuziu kol nutrinsiu, bet pamatau kazka naujesnio ir nusiperku. Jei si kaita nevyktu, ekonomika praktiskai stovetu vietoj, nes paklausos nebutu.
O del PS, palikau nedazyta, kaip akcenta :)...
Ok taika, kiekvienas turime savo nuomone, bet vel gi, su savo nuomene jei ji yra siek tiek kritiska bei netolerantiska kitu atzvilgiu:

Protinga? Grazu? Kieta? Nera kur pinigu deti? Mergas taip gaudo? Priekis naujas, subine sena, wow, grozis
Bukit zmones, paaiskinkit kodel taip issidirbinejama? Man ta a3 kaip bloga karma, pastoviai malasi pries akis

siulyciau susilaikyti...
Peace :)

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #988: 2010 Vasario 17, 20:46:59 »
Vienintelis mano komentaras - tikrai taip, man idomu kas dedasi kitu galvose. Norisi suprasti ka zmogus masto, kodel vienaip ar kitaip elgiasi, tokiu budu bendraujama, o ne pavirsutiniskai vertinima pagal isvaizda ar rubus. Del to ir klausiu kas vyksta ju galvose, kodel jie taip elgiasi. Ir as kalbu ne apie pati zmogu, ar sakiau, kad jis kvailas, atsilikes ar siaip ligotas? Gal jis genijus, va todel ir idomu. Kritika is mano puses tik automobiliui ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #989: 2010 Vasario 17, 20:54:29 »
susimuskit :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #990: 2010 Vasario 17, 20:56:17 »
Po kiek statom? :D

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #991: 2010 Vasario 17, 22:07:42 »
O panasu, kad zadam? :D Man gaila nagu, nesimusiu  :H

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #992: 2010 Vasario 17, 23:41:51 »
Pas mane ne nagu nera, nukramciau per vakara :D. O jei rimtai, idomu kartais taip nepavirsutiniskai pabendraut  :D, tiek palaikymo is aplinkiniu ..... (aa)

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #993: 2010 Vasario 18, 00:43:24 »
Keista nuomone tavo, taupysi pora metu ant naujesnes, ja nusipirksi, o kai remontuot reikes kieme stoves? As vietoj a3 galejau A8 nupirkt, bet jos remontas ne mano kiseinei ;) Taip kad sekmes taupant :)

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2010 Vasario 18, 09:23:50 »
Na ne pora metu su sita zadu kokius 5 pavazinet nes pavyko paimt labai neblogos bukles. Niekada nepirkciau masinos uz paskutinius pinigus, pirkdamas pasilieku nemaza dali pinigu, kad pradzioj apsitvarkyt normaliai ir vazinet be problemu.
Sutinku, as irgi pirkau A3 del pigesnes eksploatacijos, nes siuo metu esu studentas ir tas turejo dideles reiksmes renkantis masina, siaip labiau ziurejau BMW, bet seimoj viena yra, tai maciau, kad kol kas negalesiu jos normaliai islaikyti, o su netvarkinga vazinet tikrai nenoriu. Beje daug kas manes ir nesuprato kam pirkau uz tiek A3 jei galejau paimti aukstesnes klases masina metais ar dviem senesne.  :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2010 Vasario 18, 19:33:39 »
Na taip, uz tiek kiek mes sumokejom uz savasias a3 97-98 metuku, galejom pasiimt kokius pezus, renukus, opelius ar fordus 2000 - 2002 metuku. Bet, nenoriu as kazkaip pirkti kates maise  :D.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2010 Vasario 18, 19:48:42 »
Na taip, uz tiek kiek mes sumokejom uz savasias a3 97-98 metuku, galejom pasiimt kokius pezus, renukus, opelius ar fordus 2000 - 2002 metuku. Bet, nenoriu as kazkaip pirkti kates maise  :D.

Prašyčiau garsiai nesikeikti Oo) :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2010 Vasario 18, 20:03:52 »
dacia logan.dar neblogos :-]

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2010 Vasario 18, 20:46:22 »