Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 889588 kartus)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #675: 2009 Gruodžio 20, 20:00:41 »

stai kas cia per detale

cia turbo slegio regulivimo voztuvas jei neklystu

Man kai signalke montavo, tai buvo atjunge ta s____a, tai masina taip kaip be turbo dirbo, paskui issiaiskinau kad sis daikciukas ir atsakingas uz turbo, nezinau ar jis visiskai turbo atjungia ar ka, bet trauka tai sumazeja...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2009 Gruodžio 20, 20:02:30 »
pasiziurek skelbimuose sen idejau i skilti kebulas apdailos dalis

Nu ir kokia kaina jo? Man jis biški nepatinka, per daug skylių greičio :D

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2009 Gruodžio 20, 20:05:13 »
100lt

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2009 Gruodžio 20, 20:09:16 »
o gal kas turit bardacioko  ;)ureles, islauztos kai pirkau jau buvo, vaikis prasisuko, kokios kainos ju devetu??? ;)

Neprisijungęs Shatt

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2009 Gruodžio 20, 20:28:08 »
Ir dar vienas dalykas gali buti kad atraminis guolis suejo, nes vaziuojant 40km/h ir masinai greitejant pradeda cypti ir kuo greiciau tuo garsiau bet pasiekus 70km/h ir dar kylant garsas dingsta. Tas garsas kaip pastebejau is priekinio kairio rato sklinda.

Tai kaip supratau niekam taip nera buwe ir niekas negali nieko pakomentuot. Noretusi pasalint ta ausi rezianty garsa. Juk nevazinesiu mieste wisa laik iki 40km/h nors asq taip gal ir saugiau nei 80 lakstyt ypac tokiais orais ir tokia kelio danga. :))

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2009 Gruodžio 20, 20:32:12 »
bordaciokas 100lt kiek klausinejau pas mane rankenele nulauzta buvo tai anglo pasemiau visa diena knisausi pakol perdariau as ji  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2009 Gruodžio 20, 20:34:29 »
Ir dar vienas dalykas gali buti kad atraminis guolis suejo, nes vaziuojant 40km/h ir masinai greitejant pradeda cypti ir kuo greiciau tuo garsiau bet pasiekus 70km/h ir dar kylant garsas dingsta. Tas garsas kaip pastebejau is priekinio kairio rato sklinda.

Tai kaip supratau niekam taip nera buwe ir niekas negali nieko pakomentuot. Noretusi pasalint ta ausi rezianty garsa. Juk nevazinesiu mieste wisa laik iki 40km/h nors asq taip gal ir saugiau nei 80 lakstyt ypac tokiais orais ir tokia kelio danga. :))
speju rato guolis atraminis cia nepriciom pasikelk ta puse su donkratu ir paklibink rata pasukinek pajusi iskart  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2009 Gruodžio 20, 20:34:37 »
bordaciokas 100lt kiek klausinejau pas mane rankenele nulauzta buvo tai anglo pasemiau visa diena knisausi pakol perdariau as ji  :)

Kolega, tau PM parašiau, būtų malonu, kad paskaitytum :)

Neprisijungęs Shatt

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2009 Gruodžio 20, 21:54:20 »

speju rato guolis atraminis cia nepriciom pasikelk ta puse su donkratu ir paklibink rata pasukinek pajusi iskart  :)

sitaip iskart padariau, bet nei jokio laisvumo nei klibejimo nejauciu, gali kas nors but su granata ? nes ratas sioki toki smugi buwo gaves pilnai issuktas.
gal granata pazeidziau. Tik tas cypimas kazkoks ziauriai keistas nes kiek susidures su rato guoliu tai tas svilpimas kuo greiciau waziuoji tuo didesnis, o pas mane greiciau waziuojant dingsta.

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2009 Gruodžio 20, 22:15:30 »
Mano irgi nulausta rankenele buvo, bet sumeistravau ant spiruokles, darinejasi tik kiek sunkiau, bet gyvent galima. Kai grysiu i LT ieskosiu kito.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2009 Gruodžio 20, 22:43:28 »
Mano irgi nulausta rankenele buvo, bet sumeistravau ant spiruokles, darinejasi tik kiek sunkiau, bet gyvent galima. Kai grysiu i LT ieskosiu kito.
sunku rast  kiek apvazinejau visur nupirkta su panele perdarymui  :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2009 Gruodžio 20, 22:48:38 »

sitaip iskart padariau, bet nei jokio laisvumo nei klibejimo nejauciu, gali kas nors but su granata ? nes ratas sioki toki smugi buwo gaves pilnai issuktas.
gal granata pazeidziau. Tik tas cypimas kazkoks ziauriai keistas nes kiek susidures su rato guoliu tai tas svilpimas kuo greiciau waziuoji tuo didesnis, o pas mane greiciau waziuojant dingsta.
gali buti akmenukas ikrites tarp disko ir skardines apsaugos man taip buvo tai galvojau guolis o ten akmenukas uzstriges granata ir nelabai ji tik traska neatmesk ir guolio man vaziuojant uzsikirto tai nelabai malonu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2009 Gruodžio 20, 22:53:27 »

stai kas cia per detale
gal gali pazet kada prie progos pas mane jam uzeina prilieti ji tai jis kaip posukiu rele klaksi turbas tai veikia gerai jis klaksi daugiau ant laisvo kai stovi net salone girdisi :E
cia turbo slegio regulivimo voztuvas jei neklystu

Man kai signalke montavo, tai buvo atjunge ta s____a, tai masina taip kaip be turbo dirbo, paskui issiaiskinau kad sis daikciukas ir atsakingas uz turbo, nezinau ar jis visiskai turbo atjungia ar ka, bet trauka tai sumazeja...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2009 Gruodžio 20, 22:55:54 »
sunku rast  kiek apvazinejau visur nupirkta su panele perdarymui  :-]
As ir visa Kauna ismaliau, neradau. Bet tai ar apsimoka dar perdarinet tas A3 is UK, kad toks deficitas?  (z)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2009 Gruodžio 20, 23:13:31 »
nezinau gal apsimoka bet kad ju ir dalim mazokai kiek europiniu maciau tai paginde paneles nera  kai a4 turejau tai nuleki bet kur iskart gauni o cia paieskot reikia  :D :D

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2009 Gruodžio 21, 13:07:29 »

100 LT cia europine ar anglo? As ir galvoju apie anglo perdaryma, tiesiog reiks ta kabliuka kur kairiau perdet i desine puse,visas sudetingumas :), nes europini rast tai be sansu, plius kad ir rasi tikriausiai be kokiu 150 neatiduos, tad kam permoket...
Jei kas is klubieciu turit, tuomet rasykit, tarsimes...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2009 Gruodžio 21, 15:33:25 »
euoropinis tiek. tai jai tik kabliuka perdesi tai rankena bus prie krasto kitoj pusej pamatysi issiardes ten viskas atvirksciai  :D :D :D

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2009 Gruodžio 21, 16:03:50 »
Tai zinau kad bus labiau keleivio pusej rankena, bet juk ne kiekviena diena darineji ta bardacioka, o jei rankena bandysi perdedinet tuomet liks skyle isimtoj vietoj ir teks galvoti kaip uzmaskuoti, bet jau as taip galvoju.....

halkas

• Svečias
« Atsakymas #693: 2009 Gruodžio 21, 17:06:44 »
jei jau kalbam apie anglus ir europinius tai noreciau paklaust ar is anglo tinka sedynes i europini nes taip primeciau kad rankeneles butu toj pacioj vietoj,bet ar i begius ar isidetu?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2009 Gruodžio 21, 17:55:30 »
bent a4 tai dejau tai tiko turetu tikt ir a3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2009 Gruodžio 21, 17:58:15 »
Tai zinau kad bus labiau keleivio pusej rankena, bet juk ne kiekviena diena darineji ta bardacioka, o jei rankena bandysi perdedinet tuomet liks skyle isimtoj vietoj ir teks galvoti kaip uzmaskuoti, bet jau as taip galvoju.....
tai turbut pas tave ne rankena nuluzus o tie lankstai kur laiko pati bordacioka

halkas

• Svečias
« Atsakymas #696: 2009 Gruodžio 21, 18:14:57 »
reiks trad odinio salono ieskot (+)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #697: 2009 Gruodžio 21, 18:24:10 »
issijimk sedynes ir sukeisk vietom prie to pacio dar ir issivalysi bus nauda :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2009 Gruodžio 21, 21:16:42 »
Kur saloną gauti dvidurei? Niekas kožinio nesat užmatę parduodamo?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2009 Gruodžio 21, 23:08:12 »
reiks trad odinio salono ieskot (+)
Odinis tik tuo atveju jei sedynes sildomos. Jei ne tai ziema  :f