Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 887860 kartus)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #500: 2009 Rugsėjo 16, 11:30:58 »
Lady, man tas pats buvo, praeita savaite pakeiciau termostata, nuo to laiko viskas gerai :) O del sanaudu tai net kyla mintis pardavinet ja, nors pats kaltas, ziurejau duomenis jos pries pirkdamas. Nzn gal kokio gedimo ieskot ar cia viskas normaliai, nes siaip i kamscius nepakliunu dazniausiai, vazineju normaliai, ne kaip pensininkas bet ir nelakstau, taigi 12ltr tokiai masinai man atrodo perdaug.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2009 Rugsėjo 16, 12:42:09 »
Jus apie sanaudas kalbedami bent jau koks variklis uzsiminkit, o ir miestas miestui nelygu

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2009 Rugsėjo 16, 12:43:34 »
bent jau kuro tipa pazymekit :)

Neprisijungęs Gelezhinkelis

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2009 Rugsėjo 16, 12:44:16 »
mano "turbava" mieste tik 9 paima, nevengiant papausti pedala iki dugniuko.
tai manau 12 l/100km tau ima per daug

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2009 Rugsėjo 16, 12:49:30 »
Pas mane 1.8 be turbo tai siaip pagal duomenis jis daugiau ima nei su T. Bet 9 litrai mieste cia jau tikrai mazai  :)

Saulius.S

• Svečias
« Atsakymas #505: 2009 Rugsėjo 16, 23:53:16 »
Sveiki, esu naujokas audi automobiliuose :) noreciau suzinoti apie audi A3 patikima masina ar ne ? jei pirkt dyzeli, mazdaug kuro kiek ima normaliai vaziuojant ? vaziuokle? kokia? ligos ? kas dazniausiai genda? :) butu labai idomu suzinoti... nes zadu pirkti dyzeli, ir uzsimaniau A3

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2009 Rugsėjo 17, 10:10:37 »
Sveikas, nezinau ar daug galiu pasakyt apie sita masina nes turiu ja tik pora menesiu. Siaip rinkaus A3 butent del patikimumo ir kokybisko surinkimo. Vaziuokle labai paprasta ir nebrangiai remontuojama (man kol kas keite tik vairo trauke tai kartu su pakeitimu kainavo vos 90lt  :-] ) Man pakliuvo su gera komplektacija (sviesi oda, climatronic, padori aparatura su zemu dazniu garsiakalbiu) tai vaziuojant nesijaucia kaip kibiras, ko nepasakysi apie kitas tokios klases masinas. Rinkausi ja labai ilgai apie du menesius, nes nieko labai gero nebuvo, renkantis atkreipk demesi i korozija, daznai pasitaiko su parudijusiu stogu, duru apaciom. Pas mane 2000 metu is Italijos visa svari, bet ant stogo jau radau sioki toki korozijos zidineli, cia kaip suprantu audi brokas toks. Tai va, sekmes ieskant, jei rasi geros bukles, manau tikrai nepasigailesi  ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2009 Rugsėjo 17, 10:13:38 »
gal pasivarcius buvo ta audi tavo, kad stogas rudija, o ne brokas? :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2009 Rugsėjo 17, 10:30:31 »
Jei netiki gali paskaityt, siaip jau nereta cia problema:
http://www.audi-sport.net/vb/showthread.php?t=74306
prie 26 post'o yra nuotraukos kaip tai atrodo, pas mane ne taip ziauriai bet toje pacioje vietoje dazai pakelti. Siaip pradzioj nezinojau apie sita problema bet po to kai atkreipiau demesi, tai beveik visose A3 tokia nesamone buvo kurias apziurejau. Kauno turguj viena apziurinejau, kai pasakiau, kad va dazai pakelti ant stogo, atsakymas buvo: "Aa, tai jau zinot apie sita beda..."

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2009 Rugsėjo 17, 10:44:13 »
keista kazkaip... bet tikimybe, kad audi ant stogo buvo atsidurus visgi islieka

Lady

• Svečias
« Atsakymas #510: 2009 Rugsėjo 17, 10:58:54 »
asmeniškai aš kauno turginių žodžiais netikėčiau ir nelabai noriu sutikti, kad tai audi brokas..

Neprisijungęs Gelezhinkelis

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2009 Rugsėjo 17, 11:36:54 »
Na audi dyzeliukas pagal ideja turetu imti panasiai kaip ir kiti HDI, TDI ir pan. Tik manau audi dyzelis prastesnis uz prancuzu HDI.
Gerai kolega sake del pakabos - lengvai ir nebrangiai taisoma. Bet jau ne is pirmo praeivio girdziu "ziuriu audi turi, kaip su pakaba" - matyt tureciau suprast kaip komplimenta jei dar niekas nesugedo :D
del kuro sanaudu: dyzelis (priklausomai nuo kilovatu) turetu imti apie 6-8 litrus mieste.
Dar kas liecia pakaba, tai arba as nerandu pigiau, arba tikrai brangiai taisiau. Granatos guma, ir rato guolis su detalem ir pakeitimu man servise atsiejo +- 500 lt
Kondicionieriaus pildymas - 120 lt berods.
Siaip sakyciau audi pigi ir kokybiska masina, ir jos bedos greitai istaisomos.
Del korozijos: jei perki is italu, ziurek kad nebutu is pietu, o jei is pietu, tikrink ar yra plastmases virs ratu, nes kaip zinia pietuose nei lyja, nei dregna, tai jie taupo ir nededa tokiu dalykeliu, o lietuvos keliuose ten greitai apsinestu zememis, druskomis ir pradetu rudyti.
Pas mane 98m.galo audine, tai rudziu nera. Bet kolegos pastebejimas del stogo kaip pirstu i aki. Radau korozijos maza zidiny virs dureliu, prie stogo. Na bet bukle vistiek esu patenkintas :)
rekomenduociau audi, bet pats dyzelio jos tai nepirkciau (nors dyzeliuko dabar ir ieskau), kadangi burzgia kaip traktoriukai :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2009 Rugsėjo 17, 11:41:49 »
Pas mane 98 1,6 benzas, tai irgi važiuoja labai puikiai. Kol kas patenkintas, ir mamikė patenkinta, kuri ją eksploatuoja. Sudėjau naują optiką, tai vaizdas bent pagyvėjo. Sąnaudos irgi džiugina. Bėje, gal kas turit a3 kokias žemesnes spyruokles? :)

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2009 Rugsėjo 17, 11:43:14 »
Automobiliu prekeiviu zodziais labai netikiu, bet pastebejau kad dauguma apziuretu A3 ta problema turejo, taigi persasi isvada, kad tai visgi gamyklinis brokas, nes visose rudija tose paciose vietose.
Del dyzelio tai aisku akustinis ir vibracinis komfortas bus prastesnis nei benzino, bet kuro sanaudos viska atperka :) As pirkau benzina, nes vazineju nedideliais atstumais mieste, taigi su dyzeliu ziema taip ir neprisiltu salonas, pas tevuka dyzelis tai labai ilgai kol susyla oras salone.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2009 Rugsėjo 17, 11:45:41 »
Kažkaip nemačiau nei pas save, nei pas tetos a3 nė menkiausios rūdies :V Man čia panašiau į remontuotojų broką, o ne į gamintojų

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2009 Rugsėjo 17, 11:58:17 »
susimeciau su a3 pirkimu mergaitei :V
yra neblogas golfas SDI :D 2000m uz 2000e beveik iseitu paimt :) a3 iseina tik 1,6 benzas, idomu kas geriau :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2009 Rugsėjo 17, 12:02:00 »
Nebūk 2rnas su tuo savo SDI :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2009 Rugsėjo 17, 12:22:00 »
ne ne ne, sdi jokiu budu. gal kokiam darbiniui caddziui ir tinka bet ir tai is dideles bedos.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2009 Rugsėjo 17, 12:29:15 »
Tikejausi tokiu postu :D :D :D
o kuo tas sdi blogai? :D tik kad netraukia ar dar kazkas? :)
siaip cia panai reikia i darba nuvaziuot ir grizt, man kaip ekonominis variantas visai nieko atrodo :D paprasta masina, paprasta vaziuokle, paprastas motoras :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2009 Rugsėjo 17, 12:31:04 »
Tikejausi tokiu postu :D :D :D
o kuo tas sdi blogai? :D tik kad netraukia ar dar kazkas? :)
siaip cia panai reikia i darba nuvaziuot ir grizt, man kaip ekonominis variantas visai nieko atrodo :D paprasta masina, paprasta vaziuokle, paprastas motoras :)
galios/sanaudu santykis nekoks.
o kas del eksploatacijos tai nemanau kad ji super paprastesne.
vis del as visom keturiom uz TDI ;)

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2009 Rugsėjo 17, 12:42:18 »
Uz TDI ir as visom keturiom, bet net ir 66kw jau yra zymiai brangesni. O cia 2000metai, ir kaina labai viliojanti, o panai butu gerai..
O tos sanaudos kartais buna dar mazesnes nei tdi, na bent kiek is kalbu teko girdet :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2009 Rugsėjo 17, 13:25:19 »
na jei uz 2E, tai gal ir norma, bet papurtyciau ta golfa kaip reikiant, nes kaina tai itartina, man rods kad jis gali buti atvaziaves jau savo...

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2009 Rugsėjo 17, 13:42:18 »
Matai jis baltas, slenkstis vienas palankstytas, faros stiklas trukes. Privalumu 0. Nuvaziuosiu siandien pasiziuresiu, pasijungsiu kompa, pervaziuosiu, bus matyt. Jei variklis gyvas, manau reiks paimt, tures mergaite su kuo pigiai vazinet. Nes a3 dyzelines kaina nuo 9000lt praktiskai prasideda :(

Lady

• Svečias
« Atsakymas #523: 2009 Rugsėjo 17, 13:51:21 »
kad nebūtų taip kaip sakoma jog skūpas moka du kartus. to golfo kaina tikrai įtartina, manau apžiūrinėjant dar kokių niuansų gali išlysti. pvz vienas pažystamas gal kelis mėnesius jau ieškosi mašinos, bet sakė visiškai nėra iš ko rinktis, visos tokios damuštos.. jei tarkim autipliuse fotkėse dar pakenčiamai atrodo, tai realiai pamačius vaizdas kurkas blogesnis

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2009 Rugsėjo 17, 14:07:23 »
Apziuresiu bus aisku :)
savo audi nakti nusipirkau kolonelej ir nesigailiu jau beveik 100000km :D :D

Ziurejau ir as jau ne viena ta masina... A3 1,8 man pasirode kad prasciau uz mano TDI vaziuoja, tai issigandau biski as jos... nes sanaudos nera labai jau mazos.. teko ir dyzeline viena paziuret, ten visai ne kas..
Butu galima skirt sitam reikalui pakankamai pinigu, butu nupirkta a3 TDI 81kW ir nesukciau galvos, bet yra kaip yra :)