Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 889395 kartus)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #375: 2009 Birželio 08, 13:22:46 »
zmones stabdziu kaladeles sugeba atvirksciai sudeti, taip kad del lempuciu nenustebciau :D

Neprisijungęs eudic

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2009 Birželio 08, 16:02:34 »
Kątik su kolega pakalbėjau, kad jis buvo nusipirkęs taip pat narva lemputes, tai nepraėjo, nesureguliavo šviesos. Reikia pabandyt kitų gamintojų įdėt, tikiuos čia bus šuo pakastas, nes naujų lempų pirkt nenoriu.. Lempos Hella įdėtos, Hr hc a 04 04 02 12,5 E4 ->, tai lyg ir geros turėtų būt!

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2009 Birželio 12, 11:59:36 »
O tai reikalų turėjau su savo a3 šiandien  ff Numiro alkūninio veleno padėties daviklis :( Gerai, kad tanara sugelbėjo, eina vėl kaip bitė.  8-P

wai2senka

• Svečias
« Atsakymas #378: 2009 Birželio 12, 22:33:32 »
Sveiki audi myletojai  :), turejau savo mylima Rover'iuka, bet viena diena nusprendziau kad truksta jam kw. :P Tad pries pora dienu nusipirkau Audi a3 1.9 TDI(raudona) 96kw. Viskas kaip ir gerai, na vaziuokle siek tiek reik paremontuot ,bet cia ne problema. Nuvariau idet signalizacija, nes nebuvo, ir ant kompo pajunge, tai kaip pajunge, tai visas mano dziaugsmas- turbina atsijunge.vienu zodziu turbina visiskai nereaguoja i apsukas. :/nezinau ka jie ten privele, bet tipo kazkas su voztuvais turbinos ar kazkas pan.nu bet niekaip nesuprantu, nelogiska kad prakracius per kompa atsikratytu iki tol veikusi turbina. (-)ir dar prietaisu skydelyj meta klaida kurios anksciau nebuvo...kaip jus manot, neteks man keist turbinos?prirasiau cia visa romana, bet gal galesit ka patart...

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #379: 2009 Birželio 14, 23:04:12 »
Sveiki audi myletojai  :), turejau savo mylima Rover'iuka, bet viena diena nusprendziau kad truksta jam kw. :P Tad pries pora dienu nusipirkau Audi a3 1.9 TDI(raudona) 96kw. Viskas kaip ir gerai, na vaziuokle siek tiek reik paremontuot ,bet cia ne problema. Nuvariau idet signalizacija, nes nebuvo, ir ant kompo pajunge, tai kaip pajunge, tai visas mano dziaugsmas- turbina atsijunge.vienu zodziu turbina visiskai nereaguoja i apsukas. :/nezinau ka jie ten privele, bet tipo kazkas su voztuvais turbinos ar kazkas pan.nu bet niekaip nesuprantu, nelogiska kad prakracius per kompa atsikratytu iki tol veikusi turbina. (-)ir dar prietaisu skydelyj meta klaida kurios anksciau nebuvo...kaip jus manot, neteks man keist turbinos?prirasiau cia visa romana, bet gal galesit ka patart...
Skaityk PM zmogelis tikrai pades siuo klausimu tau :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Gelezhinkelis

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2009 Birželio 15, 10:25:07 »
Na stai A3 skiltis pasipilde nauju nariu. Sveiki visi, esu Tomas. Su malonumu perskaiciau visus post'us. Tikiuosi maloniai bendradarbiausim  :H

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #381: 2009 Birželio 15, 10:29:28 »
Buvo kalbeta apie galios dingima esant tam tikroms apsukoms. Man buvo panasus atvejis, visiskai pradejo nebetraukt, jausmas lygiai tok pats, kaip kad butu isimta turbo, nebebuvo tokio staigaus "boost". Nuvezus i diagnostika, nieko nerado, o patarimas buvo keisti babinas. Geriausia po viena, kad rasciau kuri sunegalavo. Ir pigesnis patarimas Nr2 buvo pasikeisti zvakes, zinoma nuo ko as ir pradejau  :-]
taigi pakeitus zvakes, tiesa sakant visi negalavimai dingo, ir toliau pucia bar'us gerai :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2009 Birželio 15, 10:33:25 »
Del galinio lango apipurskimo: kadaise dingo vandens padavimas i galini langa, na servise prapute su aukstu slegiu skylutes - pasitaise. Sekanti karta buvo issimovusi slangele po kapotu, kur eina laidu kanalas i salona. ten sutvarkiau, bet skyscio i galini langa vistiek nepaduoda...
varikliukas veikia, viskas tvarkoj, tik neateina iki galinio lango. Tiesa, pastebejau jog ties galine arka (vair.puse) varva skystis kai purskiu i galini langa. Negi norint sutvarkyt reikia galini sparna nuimt?  (-)
na dar perskaites jusu patarimus, ateity pameginsiu bagazines vidaus apdaila nuimt, gal ten bus kas negerai nutike

wai2senka

• Svečias
« Atsakymas #383: 2009 Birželio 15, 13:57:07 »
Aciu uz patarima, pasiziuresim zvakes. :)Bet manau, kad pas mane cia siek tiek rimtesne beda, ryt vaziuosiu iki gero varikliu meistriuko, pasiziures per kompa, kas ten konkreciai negerai ir gydysim masiniuka. :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2009 Birželio 15, 14:08:23 »
Aciu uz patarima, pasiziuresim zvakes. :)Bet manau, kad pas mane cia siek tiek rimtesne beda, ryt vaziuosiu iki gero varikliu meistriuko, pasiziures per kompa, kas ten konkreciai negerai ir gydysim masiniuka. :)
Ziurek ziurek zvakes, dar pasakyk kad babinu nepamirstu paziuret, TDI savininke :D
patarimas gelezinkelieciams, kartais geriau patyleti :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #385: 2009 Birželio 15, 15:43:20 »
Pratrūko kaip lietus iš giedro dangaus, mes apie dyzelį jis apie babinas  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2009 Birželio 18, 11:32:41 »
bla bla bla  :D
nepastebejau kad pas ji TDI. tik siaip parasiau savo buvusia situacija, gal kitiems pravers.
Pasikartosiu: prijungimas prie kompo nerode klaidu, pakeitus zvakes dingo ir gedimas  (be)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #387: 2009 Birželio 18, 11:34:31 »
klausimeli turiu tiems kas gaudosi kainose
stabilizatoriai po 50lt, sailenblokai po 50lt  <-- cia daug ar mazai?
beje, gal kam reikia zeminanciu kietu spyruokliu? tarkim po 30-40lt atiduociau
yra ir amortikai standesni

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2009 Birželio 18, 13:23:12 »
Visas už tiek paimčiau, mamikei į a3 sudėčiau :D

andre977

• Svečias
« Atsakymas #389: 2009 Birželio 18, 17:12:01 »
Turiu klausima. Priekines stabilizatoriaus gumos laikas pasikeisti. Sau vazineti norisi geriausio varianto (originalios 2vnt. po 40lt taip siulo man), bet toks metas kad skaiciuoju pinigus  :D ;) uz 10lt nesinori deti, nes po 2men vel girgzdes. Kas keitesi? kokius? ir kokie atsiliepimai? kaip laiko? dekui  ;)

Neprisijungęs Ladyga

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #390: 2009 Birželio 18, 17:55:12 »
Turiu klausima. Priekines stabilizatoriaus gumos laikas pasikeisti. Sau vazineti norisi geriausio varianto (originalios 2vnt. po 40lt taip siulo man), bet toks metas kad skaiciuoju pinigus  :D ;) uz 10lt nesinori deti, nes po 2men vel girgzdes. Kas keitesi? kokius? ir kokie atsiliepimai? kaip laiko? dekui  ;)
Sveikas, aš prieš tech. apžiūrą eidamas pasikeičiau, tai sumokėjau apie 20lt už abi, tanagroj pirkau. Pardavėjas geras papuolė, irgi audistas iš kabrikų klubo tai dar nuolaidėlę šiokią tokią padarė  :) nu ir kolkas ramu, jokių garsų. Praėjo apie pora mėnesių, gal mažiau šiek tiek. O šiaip tai nebent labai jau prastos kokybės tada gali greit išdilt, nes stabilizatorius didelių apkrovų negauna, palyginus su tom kurias gauna pvz. selenblokai  ;)

andre977

• Svečias
« Atsakymas #391: 2009 Birželio 18, 21:12:28 »
10lt uz vnt, gera kaina. O Ladyga pats keitei, ar meistras koks? kiek paime? man aiskino kad 30lt uz abieju pakeitima, tai primeciau, kad tai turetu buti paprasta. Butu idomu isgirsti kaip vyksta procesas pakeitimo  :V

Neprisijungęs Ladyga

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #392: 2009 Birželio 18, 22:01:32 »
Ka imanoma paciam padaryt, pats ir bandau. Juk geriau kai zinai, kaip padaryta, beto malonu savo masina krapstyt  8-P :D o siaip ten nieko sunkaus, as tai naudojuosi vienu lb geru dalyku - haynes manual'u  :H ten praktiskai viskas yra, tik neviska drystu bandyt pats daryt  (v). O dėl keitimo procedūros eiliškumo kiek pamenu pirma atsuki varžtą jungiantį stabilizatorių su stabilizatoriaus trauke, nes jeigu suksi varžtą, kuris  traukę su ašim jungia tai gali sriegį nutraukt. ten lauzimas kampu gaunasi kai atsukunėji. o paskui jau varžtus kurie patį stabilizatorių laiko. Bet svarbiausia iš karčios patirties galiu pasakyt: kai pakeli mašiną, prieš atsukunėdamas varžtus būtinai sukelk tos pasės ratą, kurios varžtus atsukinėji, kad nuo stabilizatoriaus nusimtų įtempimas, tada prapuola ir rizika pažeist sriegius. Ryt atsiversiu dar kartelį manualą ir galėsiu tiksliai parašyt, arba i PM man meila savo parašyk ir tau nuotrauką instrukcijos galėsiu atsiųst ir pasistudijuosi  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 18, 22:03:28 sukūrė Ladyga »

andre977

• Svečias
« Atsakymas #393: 2009 Birželio 18, 22:16:02 »
Dekui Ladyga labai uz supratima  ;) issiaiskinau, kad klasiokelis buves ismano si reikala  :D ryt susileksime ir jis bandys man viska isaiskinti, gal uzleke ant duobes ir pasikeisime  ;) dekui uz pagalba  :)

andre977

• Svečias
« Atsakymas #394: 2009 Birželio 18, 22:22:43 »
Dar vienas klausimelis iskilo. Vaziuokle istikrinta ir yra lb. gera iskyrus tuos stab. gumas. Bet kartais, vaziuojant, ar riedant mazu greiciu, is priekio vairuotojo puses pasigirsta toks metalo klinksejimias, garsas toks kad kokia metaline detale tuoj nukris   (-) galimas daiktas, kad problema atraminiame guolyje.. kiek tas geris kainuoja??  :V

Neprisijungęs Ladyga

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2009 Birželio 19, 00:12:06 »
Važiuojant mažu greičiu ir įvažiavus į gilesnę duobę tai klinksi stabilizatorius. Na, bent jau man taip buvo. Pasikeisk gumas pažiūrėsi, gal praeis  ;) o dėl kainos tai nežinau, dar neteko pirkt  :)

Edvukas

• Svečias
« Atsakymas #396: 2009 Birželio 19, 10:55:53 »
Sveiki, esu naujokas, A3 turiu vos savaitele  (h)
Turiu kelias problemas. Staigiau stabdant ir sukant vaira posukyje kartais pradeda pypt skydelis ir uzsidega ABS ir rankinio lemputes, kaip suprantu neveikia mano ABS?
Kita beda, salono ventiliatorius, veikia tik tada kai jis pats nori, tai cia kogero bus kontaktai, ardysiu kai rasiu daugiau laiko ardymams.
Ir trecias klausimelis, kaip suzinot ar kondicionieriaus sistema sandari? Kondicionieriaus ventiliatorius suluzes, gal kliuvo ir radiatoriui, nenoriu nuvaziuot pildyt, o man pasakytu: pas tave kiaura sistema :(

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2009 Birželio 19, 11:36:11 »
o tikrai rankinio lempute uzsiziebia?
Salono ventiliatoriui greiciausiai mirtis atejo, paieskok forume buvo kalbeta apie juos.
Tie kurie pildo kondicionierius ir patikrina ar sistema sandari, pats to tikrai nepadarysi ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #398: 2009 Birželio 19, 12:40:03 »
visi 4 amortizatoriai (sport) ir 4 spyruokles (raudonos) uz 400 lt daug ar mazai?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2009 Birželio 19, 13:19:38 »
visi 4 amortizatoriai (sport) ir 4 spyruokles (raudonos) uz 400 lt daug ar mazai?

Kur ir kada galima paziureti?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija