Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 888060 kartus)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #125: 2009 Sausio 12, 16:08:26 »
Kiek kainuoja dabar dirzu ir kitu butiniausiu daliu pakeitimas A3 tdi???  (v). Dekui jei atsakysit  :H

Apie 1300 Lt su viskuo.Detales, dirzai, itempejai, parazitiniai guoliai, antifrizas ( cia iskaitant vandens pompa, generatoriaus dirzeli, nauja generatoriaus dirzo  hidraulini itempeja) cia statant rimta pastiprinta dirza ( nuo pampadyzelinio variklio ) Jei isskiriant viska -detales 1100 Lt + darbas 200 Lt.
Va kokia kruva detaliu  :V

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 13, 00:13:46 sukūrė volume13 »
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

ozracing

• Svečias
« Atsakymas #126: 2009 Sausio 14, 13:54:36 »
Sveiki. Nupirkau A3 1,8 92kw,  96m. Gal kas galit paaiskinti pagrindinio dirzo itempejo veikimo principa? Nes dabar dirzas labai laisvas, visa laime kad neprasoko.
Gal yra kazkokiu niuansu keiciant dirza, garazo salygom?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2009 Sausio 16, 09:07:29 »
Yra ten kazkoks lygtais hidraulinis itempejas  :V jei jis issidevejes, reikia keisti, ten milimetrai daug ka reiskia, kiek girdeta man.beje keistai skamba , jei tu vazineji su laisvu dirzu (!?)
Kolekcija

icebergas

• Svečias
« Atsakymas #128: 2009 Sausio 16, 10:29:59 »
Pas mane neveikia veidrodėlių šildymas. Veidrodėliuose šildymo elementai yra, laidai iki ten taip pat ateina. Kiek įsivaizduoju veidrodėlių šildymas turėtų įsijungti kartu su galinio lango šildymu, bet kažkodėl neveikia. Galvoju gal kartais kalti saugikliai, tik niekaip neatrenku kuris saugiklis, gal kas turit schema kurioje išvardinti saugikliai?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2009 Sausio 16, 10:34:00 »
Ziurek A4, DUK skyrelyje

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2009 Sausio 16, 13:24:16 »
Volume, o tas pumpadyzinio dirzelis labai brangus? Apskritai, yra kazkas kitaip su keitimu nei paprastam varikly? Kaip tik man vis kyla mintys pasikeisti viska, nu bet kai dabar parasei kainas, tai gi... brangu baisiai  :/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2009 Sausio 16, 14:25:40 »
Volume, o tas pumpadyzinio dirzelis labai brangus? Apskritai, yra kazkas kitaip su keitimu nei paprastam varikly? Kaip tik man vis kyla mintys pasikeisti viska, nu bet kai dabar parasei kainas, tai gi... brangu baisiai  :/

Viskas ten taspats,kaip ir kitiems dyzeliams, tik tegu degimą po to su kompu pažiūri, ar teisingai viskas ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2009 Sausio 17, 12:49:12 »
Sitas dirzas apie 140 Lt, bet keiciant reikia labai daug pakeisti papildomai.Na aisku tai rekomenduojama padaryti, gali ir nekeisti visokiu parazitiniu guoliu ir t.t.Bet matai ju tarnavimas yra apskaiciuotas kaip ir dirzo.Paprastas dirzas palyginimui kainuoja apie 60-80 Lt o tas skaitosi tvirtesnis, nes ana  dyzeline aparatura turi daugiau KW :D
Manau, neprotinga butu nuardyti tiek daug, daeiti iki dirzo ir keisti tik dirza.Beje galima vietoje ziureti ar guoliai jau leidzia kokius garsus ar ne, ir priimineti sprendima vietoje, keisti ar ne.
Kaip nebutu keista su ankstesniu dirzu pramyniau 100000 km.
Brangumas salyginis :D  Pvz.: 2.5 TDI jei pasikeistum viska uz 2000 Lt tai butu is fantastikos srities :D nekalbu apie tai, jei keistum savo jegomis :)
Kolekcija

icebergas

• Svečias
« Atsakymas #133: 2009 Sausio 19, 11:51:01 »
Ziurek A4, DUK skyrelyje

Ten nėra parašyta man aktualios informacijos yra tik skyrius "4. Kaip įjungti veidrodėlių šildymą? Nešildo veidrodėliai", tačiau pas mane iki veidrodelių neateina įtampa, todėl vienas iš gedimų galėtų būti sudegę saugikliai, todėl ir klausiu, kur rasti saugiklių schemą.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2009 Sausio 19, 13:28:43 »
Ziurek A4, DUK skyrelyje

Ten nėra parašyta man aktualios informacijos yra tik skyrius "4. Kaip įjungti veidrodėlių šildymą? Nešildo veidrodėliai", tačiau pas mane iki veidrodelių neateina įtampa, todėl vienas iš gedimų galėtų būti sudegę saugikliai, todėl ir klausiu, kur rasti saugiklių schemą.

Saugikliai yra panelės šone ir manau nagai nenukris, jei visus saugiklius peržiūrėsi

icebergas

• Svečias
« Atsakymas #135: 2009 Sausio 19, 13:51:57 »
Ziurek A4, DUK skyrelyje

Saugikliai yra panelės šone ir manau nagai nenukris, jei visus saugiklius peržiūrėsi

Kur saugikliai yra aš žinau, o nukristi tai tikrai nenukris, tik būtų smagu turėti schemą, negi niekas nežino ir neturi schemos. Manual'e nepavyko rasti.

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2009 Sausio 19, 15:10:00 »
Sitas dirzas apie 140 Lt, bet keiciant reikia labai daug pakeisti papildomai.Na aisku tai rekomenduojama padaryti, gali ir nekeisti visokiu parazitiniu guoliu ir t.t.Bet matai ju tarnavimas yra apskaiciuotas kaip ir dirzo.Paprastas dirzas palyginimui kainuoja apie 60-80 Lt o tas skaitosi tvirtesnis, nes ana  dyzeline aparatura turi daugiau KW :D
Manau, neprotinga butu nuardyti tiek daug, daeiti iki dirzo ir keisti tik dirza.Beje galima vietoje ziureti ar guoliai jau leidzia kokius garsus ar ne, ir priimineti sprendima vietoje, keisti ar ne.
Kaip nebutu keista su ankstesniu dirzu pramyniau 100000 km.
Brangumas salyginis :D  Pvz.: 2.5 TDI jei pasikeistum viska uz 2000 Lt tai butu is fantastikos srities :D nekalbu apie tai, jei keistum savo jegomis :)
Jo, kazkaip turbut teks sita procesa atideti...

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2009 Sausio 19, 21:38:57 »
Ziurek A4, DUK skyrelyje

Saugikli vienas-tas kuris sildo galini langa.

Kur saugikliai yra aš žinau, o nukristi tai tikrai nenukris, tik būtų smagu turėti schemą, negi niekas nežino ir neturi schemos. Manual'e nepavyko rasti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2009 Sausio 26, 08:48:04 »
Nepamenat,kokio tipo lemput4s eina a3 trumposioms šviesoms? Lempos paprastos,su atskiru posūkiu

Neprisijungęs Ladyga

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2009 Sausio 26, 20:48:55 »
Sveiki  ;)
Na kiek žinau tai trumpos šviesos H7, ilgos H4, tik variantai po face lifto, kurių priešrūkinės lempos iškeltos į bamperį: H7 trumpos, H4 priešrūkinės ir H1 ilgos, bet seniai jau keičiau tai gali būt, kad painioju. Beje visada galima pažiūrėti Powerbulbs.com puslapyje, ten pasirinkus markę ir modelį rodo visas išorės lemputes.
O su tais saugikliais tai prašau:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2009 Sausio 26, 21:10:54 »
Ilgos H4? Tikslai čia? Kažkaip su logika prasilenkia visa tai tad, nes kada kitas ilgųjų kontaktas šviečia?

Neprisijungęs Ladyga

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2009 Sausio 26, 23:04:11 »
Gal ir klystu. Rytoj nueisiu i garaža pažiūrėt, nes ir pačiam idomu pasidarė.
Edit:
Na va išsitraukiau iš dėžės vieną iš senųjų žibintų ir matau tokį vaizdą:

trumpų šviesų lemputė:

Ilgų ir priešrūkinių šviesų lemputė:

Naujuose žibintuose, kuriuose trumpos šviesos lešinės trumpųjų šviesų lemputė H1U, o ilgų šviesų lemtutę tingėjau traukt  ;)
P.S.
Evaldai, kitas ilgųjų kontaktas šviečia įjungus priešrūkines šviesas.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 27, 13:56:56 sukūrė Ladyga »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Sausio 27, 21:03:53 »
Ladyga - o nebus čia pas tave toks prikolas, kad čia priešrūkinis ant to pačio reflektoriaus? B5 pasatui taip yra :V Pas mane tai įtariu kitaip :V

Neprisijungęs Hoplitas

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Sausio 27, 21:06:56 »
sveikia gal kas galetu apisvesti kiek mazdaug kainuoja priekines lesines lempos po face lift? Kad nepermoketi :)

Neprisijungęs Ladyga

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Sausio 27, 23:12:44 »
Evaldai - tikrai taip, ir kiek žinau pas visas 96 - 00 audi a3 taip. Kiek žinau tik po atnaujinimo perkėlė priešrūkines lempas į bamperį. Na, bet čia tik mano ribotos žinios  ;) beje, o tavo a3 kelintų metų? Kiek reflektorių žibinte? jeigu žibintai paprasti (posūkis atskiras žibintas) ir trys reflektoriai tai būtų įdomu foto pamatyt, nes neteko matyt tokiu lempu  :V

O dėl kainų tai prieš pora mėnesių teko domėtis tai naujos (keturių žiedų centre) kainuoja 1300 Lt/vnt su halogenais ir 3000 Lt/vnt su xenon tipo lemputėm. Na bet čia originalai. Naujos kinietiškos "originalo" versijos kainuoja apie 400 Lt/porai. Aš pirkau su juodos spalvos vidine dalim (tipo "tuning") tai sumokėjau 499 Lt už porą. Sako gariūnuose dar pigiau galima gaut. Bet va tų kinietiškų kokybė nekokia, būtina ir dar kartą būtina papildomai sandarint visa perimetrą kur korpusas su stikliuku sueina, nes pagailėjo kiniečiai silikono tai rasot mėgsta lempos, jei neužsandarini.
O šiaip jeigu dabar ieškočiau lempų tai bandyčiau daužtą a3 susirast ir pasiderėt dėl kainos, šrotus apvažiuočiau, nes visdėlto originalas nors ir naudotas, bet originalas  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Sausio 28, 21:10:54 »
Ladyga - kątik žiūrėjau pas save,tai pas mane ant ilgųjų tik vienas siūlas, t.y. H7 lemputė ;) Su trumpomis rgi visiškai tas pats ;) Metai 98 ;)

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Sausio 28, 23:59:05 »
sveikia gal kas galetu apisvesti kiek mazdaug kainuoja priekines lesines lempos po face lift? Kad nepermoketi :)
Pries pusantru metu pirkau originala naudota - 300 Lt/vnt :)

Neprisijungęs Ladyga

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2009 Sausio 29, 01:17:17 »
Evaldai - o tai priešrūkinių šviesų priekyje nėra?  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Sausio 29, 08:11:58 »
Evaldai - o tai priešrūkinių šviesų priekyje nėra?  :V

Nea, nėra, net ant jungiklio šviesų tėra viena pozicija galiniam priešrūkiniui ;)