Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 898473 kartus)

Neprisijungęs qweris

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #5725: 2013 Rugpjūčio 31, 12:45:54 »
Sitoks uzsidege: http://forums.bigskyeuro.com/viewtopic.php?f=55&t=3098O del dumu gali buti uzsikimses katalizatorius? Nes tik nuvaziavau i technikine ir apsipyle, isvaziavau jokio dumo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5726: 2013 Rugpjūčio 31, 15:10:18 »
Sitoks uzsidege: http://forums.bigskyeuro.com/viewtopic.php?f=55&t=3098O del dumu gali buti uzsikimses katalizatorius? Nes tik nuvaziavau i technikine ir apsipyle, isvaziavau jokio dumo.

Cia nuo daviklio kur yra apacioje karterio, gali buti jis sugedes, pasinaudok forumo paieska, yra apie ji aprasyta. Technikineje apsipyle dumais gal kai uzgazavo, reiktu gal ir paciam dazniau praputimu duoti, kad kaminai prasivalytu :-)

Neprisijungęs qweris

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5727: 2013 Rugpjūčio 31, 16:12:19 »
Tai tame ir esme, kad pries technikine gerai pravaziavau, viskas buvo gerai, eileje pralaikiau 1h, po masina i prieki uzkuri pavaziuoji ir vel uzgesini, tai sakau gal katalizatorius uzsikises? Atkreipsiu demesi i pastaba ir pasinaudosiu paieska ;)

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5728: 2013 Rugsėjo 01, 13:40:50 »
Sveiki. Audi a3 1.9 81kw vakar pradejo gan stipriai variklis purtytis (tiek ant silto tiek ant salto). Kaimynas priejas sako, kad gali nedirbti vienas cilindras. Tris purkstuku kepureles atlaisvinus variklio darbas pasikeicia, o viena nepasikeicia. Tai nusprendem, kad purkstukas.
Kaip manot musu diagnostika teisinga?
Galvojau isimsiu purkstuka ir vesiu i autura kad patikrintu, bet kaip ji isimti namu salygom? viskas atsisuka tvarkingai, bet istraukt nesugalvoju kaip. Isklibint su 15kos raktu irgi neina.
O gal nesukt galvos ir vaziuot su masina iki serviso? Tik ar nieko blogo jai nenutiks jei vaziuosiu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5729: 2013 Rugsėjo 01, 14:13:30 »
Sveiki. Audi a3 1.9 81kw vakar pradejo gan stipriai variklis purtytis (tiek ant silto tiek ant salto). Kaimynas priejas sako, kad gali nedirbti vienas cilindras. Tris purkstuku kepureles atlaisvinus variklio darbas pasikeicia, o viena nepasikeicia. Tai nusprendem, kad purkstukas.
Kaip manot musu diagnostika teisinga?
Galvojau isimsiu purkstuka ir vesiu i autura kad patikrintu, bet kaip ji isimti namu salygom? viskas atsisuka tvarkingai, bet istraukt nesugalvoju kaip. Isklibint su 15kos raktu irgi neina.
O gal nesukt galvos ir vaziuot su masina iki serviso? Tik ar nieko blogo jai nenutiks jei vaziuosiu.

Tikrinimo budas gan idomus :-) Tik cilindras gali nedirbti nuo daug priezasciu, o purkstukas taip staigiai neuzlinksta.Gal reikejo geriau diagnostika pasijungti ir kompresija pasimatuoti, butu aiskiau.

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5730: 2013 Rugsėjo 01, 14:28:30 »
Tikrinimo budas gan idomus :-) Tik cilindras gali nedirbti nuo daug priezasciu, o purkstukas taip staigiai neuzlinksta.Gal reikejo geriau diagnostika pasijungti ir kompresija pasimatuoti, butu aiskiau.
Tai tas pats kaimynas taip ir patare tikrint. O diagnistika irgi reik vaziuot i sarvisa, tai kaip sakai, bandyt su ja vaziuot?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5731: 2013 Rugsėjo 01, 14:30:38 »
Tai tas pats kaimynas taip ir patare tikrint. O diagnistika irgi reik vaziuot i sarvisa, tai kaip sakai, bandyt su ja vaziuot?

Jeigu tik nedirba, nera kokio kalimo gali drasiai vaziuoti.

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5732: 2013 Rugsėjo 01, 17:43:08 »
Jeigu tik nedirba, nera kokio kalimo gali drasiai vaziuoti.

Blemba yra pasalinis garsas, bet toks kaip ciaudejimas labiau, i kalima tikrai nepanasu.
Dar vienas kaimynas priejas bande aiskint, kad kazkur kompresija pramusa, kad koks blokas itrukes ar pan :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5733: 2013 Rugsėjo 01, 18:03:38 »

Blemba yra pasalinis garsas, bet toks kaip ciaudejimas labiau, i kalima tikrai nepanasu.
Dar vienas kaimynas priejas bande aiskint, kad kazkur kompresija pramusa, kad koks blokas itrukes ar pan :)

Vyk tuos kaimynus ir nuvaryk pas normalu motorista, o tai kai pripasakos, per bloka kompresija musa (!?)

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5734: 2013 Rugsėjo 01, 18:08:58 »
Vyk tuos kaimynus ir nuvaryk pas normalu motorista, o tai kai pripasakos, per bloka kompresija musa (!?)
Ne nu vistiek smagu su kaimynai pabendraut :)
Gerai, bandysiu ryt vaziuot su ja i servisa ir ziuresim ka tikri meistrai papasakos :)

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5735: 2013 Rugsėjo 02, 07:31:41 »
Nu va, bevaziuojant nustojo purtytis, db net nzn ka cia daryt. Reiks skambink, klaust, gal ka vistiek patikrins.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5736: 2013 Rugsėjo 02, 07:35:12 »
Nu va, bevaziuojant nustojo purtytis, db net nzn ka cia daryt. Reiks skambink, klaust, gal ka vistiek patikrins.

:-] O ka tiksrinsi jeigu viskas gerai dirba? Gal vazineji pencininko rezimu ir kemsasi viskas, duok tu jai praputimu, kaip sakoma geras gedimas pats islys, o jeigu viskas tvarkoje vaziuosi ir vargo nematysi :-)

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5737: 2013 Rugsėjo 02, 08:46:47 »
Cia mamos masina, ji tikrai pensininko rezimu vazineja.  Gal tikrai reik biski prapust, plius cia pries savaite buvo toks dalykas kad trauka dingo nuo 3k apsuku, pasiskaicius internete, pagal visus pozymius, tai ir turbos karstoji dalis jau uzsinesus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5738: 2013 Rugsėjo 02, 11:04:50 »
Cia mamos masina, ji tikrai pensininko rezimu vazineja.  Gal tikrai reik biski prapust, plius cia pries savaite buvo toks dalykas kad trauka dingo nuo 3k apsuku, pasiskaicius internete, pagal visus pozymius, tai ir turbos karstoji dalis jau uzsinesus.

Pasakyk mamytei, kad su tokiu vaziavimu ji tik kenkia, bent jau prie sviesoforo tegul stipriau uzspaudzia arba pats paimk profilaktiskam praputimui :-]

Neprisijungęs jautis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5739: 2013 Rugsėjo 02, 12:50:32 »
Kas galėtų būti jei pastoviai viena ir ta pati žvakė pareina ? Laidai ?

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5740: 2013 Rugsėjo 02, 13:21:12 »
Krc, vel pradejo purtytis, uzgeso, nesikure, po 20min uzsikure, nuvariau i autura, palikau. Po 5min skambina, viskas cia aisku sako... Kazkokie hidro kompensatoriai nueja (jei nesumaisiau kazko). darbas 300lt ir detales 200-300lt. Brangu blemba, bet palikau, tegu tvarko.

Neprisijungęs sarunasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5741: 2013 Rugsėjo 03, 17:56:34 »
Nu va, kompensatorius sutvarke uz 440lt
Db dar vienas klausimas. Kurias detales reikia keisti keiciant pagrindini dirza. Nusipirkau inos komplekta, ir galvoju ar nepermazai man idejo guoliuku.

Kiek suprantu keiciasi:
Nr 11
Nr 18
Nr 23
Nr 24
Nr 19
Nr 4

O ar keiciasi Nr 25?
Cia audi a3 1.9 81kw 98m.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 03, 18:02:02 sukūrė sarunasa6 »

Neprisijungęs deatof

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5742: 2013 Rugsėjo 03, 20:46:06 »
Sveiki, drauge pakrikstijo masina. Nuotrauka prisegu. Trumpai, nespejo sustabdyt ir ciuozdama pabuciavo seno opelio kabli. Nuotraukoje su rankom jau siektiek atstaciau buferi, bet reliai buvo sulindes i vidu. Mano klausimas butu, kokios pasekmes laukia ir kiek kas gali kainuoti. Suprantu jog cia ekstrasensu nera, todel laukiu retoriskai pafilosofuoti norinciu forumieciu. Is pirmo zvilgsnio matosi jog radijatorius nekiauras, taciau susimete jis i ta puse kur smugis buvo. Prie to pacio matosi jog pakiles i virsu bei skiles per viduri tas daigtas kuris laiko radijotoriu - televizorius(manau jis taip vadinasi) ir kadangi jis iskiles ir i virsu pasistumes kapotas nebeuzsidaro dailiai.

Neprisijungęs Stasiukas

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5743: 2013 Rugsėjo 03, 21:28:09 »
Sveiki reikia patarimo kolegos. Kogero baigesi mano komforto bloko galiojimo laikas, neprisirisa raktai koduoja jis viska is karto ar kazkas pansaus . Zinau koda jo , taciau kaip supratau paieskojes , kad tokiu pat kodu rasti  yra labai sunku. Galbut zinot kokiu kodu dar tinka komforto blokas i mano auto(audi a3 2001 1,9 tdi fl) . Dekui uz pagalba

Neprisijungęs aude

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5744: 2013 Rugsėjo 03, 21:41:54 »
Sveiki, galbut patarsit ka daryti su sia maza problema. Pries keleta dienu pradejo visiskai neuzsidarineti vairuotojo puses dureles, trenkus duris net is visu jegu jos tik truputi uzsikabina, atrodo vos laikosi, pajudinus jas, juda.  Svarstau galbut butu galima kazkaip isspresti sia problema nekeitus tos detales duryse.  Bandziau patepti tepalu, bet tai nieko nekeicia. Papurskus WD viskas susitvarko, bet tik keliom dienom. Aciu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5745: 2013 Rugsėjo 04, 01:09:55 »
Nu va, kompensatorius sutvarke uz 440lt
Db dar vienas klausimas. Kurias detales reikia keisti keiciant pagrindini dirza. Nusipirkau inos komplekta, ir galvoju ar nepermazai man idejo guoliuku.

Kiek suprantu keiciasi:
Nr 11
Nr 18
Nr 23
Nr 24
Nr 19
Nr 4

O ar keiciasi Nr 25?
Cia audi a3 1.9 81kw 98m.

Nesikeicia

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5746: 2013 Rugsėjo 04, 01:15:08 »
Sveiki, drauge pakrikstijo masina. Nuotrauka prisegu. Trumpai, nespejo sustabdyt ir ciuozdama pabuciavo seno opelio kabli. Nuotraukoje su rankom jau siektiek atstaciau buferi, bet reliai buvo sulindes i vidu. Mano klausimas butu, kokios pasekmes laukia ir kiek kas gali kainuoti. Suprantu jog cia ekstrasensu nera, todel laukiu retoriskai pafilosofuoti norinciu forumieciu. Is pirmo zvilgsnio matosi jog radijatorius nekiauras, taciau susimete jis i ta puse kur smugis buvo. Prie to pacio matosi jog pakiles i virsu bei skiles per viduri tas daigtas kuris laiko radijotoriu - televizorius(manau jis taip vadinasi) ir kadangi jis iskiles ir i virsu pasistumes kapotas nebeuzsidaro dailiai.

Buferis 350-450, telikas ~250, neaisku kaip balkis, radiatoriai. Dazymas ~200 Cia kainos Kaune, gal rajone yra pigiau.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5747: 2013 Rugsėjo 04, 01:17:04 »
Sveiki, galbut patarsit ka daryti su sia maza problema. Pries keleta dienu pradejo visiskai neuzsidarineti vairuotojo puses dureles, trenkus duris net is visu jegu jos tik truputi uzsikabina, atrodo vos laikosi, pajudinus jas, juda.  Svarstau galbut butu galima kazkaip isspresti sia problema nekeitus tos detales duryse.  Bandziau patepti tepalu, bet tai nieko nekeicia. Papurskus WD viskas susitvarko, bet tik keliom dienom. Aciu.

Viena iseitis, keisti spyna.Ne daznas gedimas , turetum spyna gauti iki 50lt.

Neprisijungęs jautis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5748: 2013 Rugsėjo 06, 08:12:19 »
Turiu tokią problemą. Prieš kokias dvi savaites atsisakė viena žvakė(antrą), naujas pakeičiau,tai su jom pavažinėjus kokį pusdienį užmetė vėl tą pačia,bet jau visiškai naują žvakę. Išėmiau,nuvaliau,pakeičiau aukštos įtampos laidus ir babibą. Tai dabar su nauja babiną užmetą man visai kitą žvakia (trečią). Nežinau ką ir bedaryt. I variklio diagnostika nuvežiau nieko nerado,tai sako babinos cipo laidus pasižiuret,jei geri keist babiną. Kas dar galėtų būti ? Ant žvakės tokio kaip juodo tepalo užmeta.

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5749: 2013 Rugsėjo 09, 09:56:50 »
Sveiki. Gal pas kaika yra audinej A3 '98 parktronikai? Nes nelabai suprantu ju veikimo. arba jie tiesiog neveikia pas mane arba kazko apie juos nezinau.
Nes kartais kai vaziuoji atbulas pradeda cypt bet artejant iki kliuties niekas nesikeicia(vientisas cypimas o ne joks pypsejimas) arba kartais vaziuojamt atgal isvis necypia. ff