Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 876052 kartus)

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #5025: 2013 Kovo 29, 18:39:36 »
po kiek vatu tos lemputes ? :D ar verta sukti? pas mane ant galiniu duru yra knobkes, taip galiniu duru, mano a3 4 duru. o priekyje nera. tai del priekio nezinau bet numanau kad spynoje, neisiu ir nebandysiu dabar, mano spynos suteptos gausiai :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5026: 2013 Kovo 29, 18:56:17 »
na. paziurekit kiek srebs sroves ir ziuresit ar apsimoka sukt galva :)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5027: 2013 Kovo 29, 19:02:25 »
na. paziurekit kiek srebs sroves ir ziuresit ar apsimoka sukt galva :)
suprantu kad tai nera gerai, bet kol uzgesta, ir nedega pastoviai tai... :D

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5028: 2013 Kovo 29, 20:28:49 »
O jai jauti kad dingsta elektros energija is akumuliatoriaus, tai cia jau galbut generatoriaus kalte :)) arba nuotekis kazkur. reikia jieskot

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5029: 2013 Kovo 29, 21:53:48 »
suprantu kad tai nera gerai, bet kol uzgesta, ir nedega pastoviai tai... :D

...tai reiktu tik mikrika spynoje susitvarkyti :)
O jai jauti kad dingsta elektros energija is akumuliatoriaus, tai cia jau galbut generatoriaus kalte :)) arba nuotekis kazkur. reikia jieskot

Gali ir pats akumas viduje jau ploksteles trumpintis, todel ir mirsta. Kai pakraudineji akuma su pakroveju ir srove nenukrenta beveik iki nulio, ruoskis keisti akuma.

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5030: 2013 Kovo 30, 10:40:27 »
tos lemputes kiek zinau po kokiu 1-2 min vistiek uzgesta jai ir daviklis kad durys uzdarytos neveikia, cia kai masina buna uzgesintu varikliu. O vaziuojant gali jos ten degt sau koks skirtumas. jos iki 5w galingumo.

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5031: 2013 Kovo 30, 10:47:21 »
Iskilo sekanti problema, skydelis kuri laika durniavo, durniavo, o sndn ryte isvis neberode apsuku. Tai kur jieskoti problemos ? :) kol dar nepradejau jieskoti galetumet galbut susiaurinti paieskos sriti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5032: 2013 Kovo 30, 10:55:56 »
Iskilo sekanti problema, skydelis kuri laika durniavo, durniavo, o sndn ryte isvis neberode apsuku. Tai kur jieskoti problemos ? :) kol dar nepradejau jieskoti galetumet galbut susiaurinti paieskos sriti.

Perrasyk softa.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5033: 2013 Kovo 30, 13:09:55 »
tos lemputes kiek zinau po kokiu 1-2 min vistiek uzgesta jai ir daviklis kad durys uzdarytos neveikia, cia kai masina buna uzgesintu varikliu. O vaziuojant gali jos ten degt sau koks skirtumas. jos iki 5w galingumo.
Pas mane ir gale bagaznike tos lempickos durniuoja, tiksliau niekad neuzsidega kai pageli dangti, o vat kai uzkurta masina buna kad uzsidega po kokiu 10 min, nu visiskai pievos, galvoju kad kazkur laidai, bet tada belen kada galetu mirkset. Isemiau as jas ir fsio :)...

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5034: 2013 Kovo 30, 18:09:59 »
Perrasyk softa.
Tu cia su ironija? :D ar skydelis tikrai ant softo paremtas?

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5035: 2013 Kovo 31, 11:47:07 »
Sveiki, su Šv. Velykom! (+)
Po truputį atšylant orams pradėjau prie mašinos krapštytis ir nusprendžiau bagažinės apšvietimą susitvarkyt, nes kiek pamenu neveikė jis niekada. Tai iš pradžių patikrinau lemputes - geros. Tada patikrinau ateinančią srovę ir jos neradau. Iš kur turėtų ateit 12v į lemputes? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5036: 2013 Kovo 31, 12:07:04 »
Tu cia su ironija? :D ar skydelis tikrai ant softo paremtas?

O tu isivaizduoji, kad kaip bulkoje :)

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5037: 2013 Kovo 31, 16:35:51 »
Sveiki, su Šv. Velykom! (+)
Po truputį atšylant orams pradėjau prie mašinos krapštytis ir nusprendžiau bagažinės apšvietimą susitvarkyt, nes kiek pamenu neveikė jis niekada. Tai iš pradžių patikrinau lemputes - geros. Tada patikrinau ateinančią srovę ir jos neradau. Iš kur turėtų ateit 12v į lemputes? :)

Žiūrėk mikriką spynoj arba laidus gofroj, kur bagažinė lankstosi.   

Aš vis dar laukiu šiltesnių orų šiam remontui. :D

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5038: 2013 Kovo 31, 19:17:02 »
Žiūrėk mikriką spynoj arba laidus gofroj, kur bagažinė lankstosi.   

Aš vis dar laukiu šiltesnių orų šiam remontui. :D

O kaip su ta gofra? Kaip gražiai ten išsiardo? Nes man atrodo, kad tik pjaut išeitų. :D

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5039: 2013 Balandžio 01, 00:36:49 »
Nežinau, man irgi šitas klausimas buvo kilęs. Turbūt ir teks pjaut, o po to stipriai izoliacija apvyniot. ff

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5040: 2013 Balandžio 01, 10:45:08 »
O tu isivaizduoji, kad kaip bulkoje :)
Tai audi a3 99 metu skydelis turi siokia tokia operacine sistema? O tai iseitu paciam persirasyt? Jai taip tai gal gali adresiuka y teisinga informacija duot, ar kazka tokio teisingo ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5041: 2013 Balandžio 01, 10:56:11 »
Tai audi a3 99 metu skydelis turi siokia tokia operacine sistema? O tai iseitu paciam persirasyt? Jai taip tai gal gali adresiuka y teisinga informacija duot, ar kazka tokio teisingo ?

Info irasyta i procesorius, o ne operacine sistema, epromus perrasyti reikia ir ziniu tureti ir irangos. As asmeniskai nei vieno nei kito neturiu, todel ir adresiuko jokio neturiu.

Neprisijungęs Karolis A3

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5042: 2013 Balandžio 01, 16:16:25 »
na va, prikeliau savo auduke, naujam gyvenimui  :)

pries

ir po

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5043: 2013 Balandžio 01, 16:59:18 »
Pradėjau ir aš norėt FL lempų. :bedantis:

edit: čia kitaiskos ar šrote pirkai?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 01, 17:43:05 sukūrė RokasLTU »

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5044: 2013 Balandžio 01, 18:58:21 »
man asmeniškai nelabai jos :V

Neprisijungęs Karolis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5045: 2013 Balandžio 01, 19:36:35 »
man asmeniškai nelabai jos :V
na su jom yra siek tiek keblumu, pvz pakeisti posukiu lempute uztrunka tikrai ilgai, nes televizoriaus remas trugdo ja isimti ir istatyti, kadangi nera Faceliftinis..   :) bet asmeniskai man tai atrodo zymiai graziau :)

p.s. gal kas turit ausinimo ventiliatorius abu su visu plstmasiniu remu parduoti, kuris tvirtinas prie radijatoriaus? jei turi, tai parasykit pm :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 01, 19:38:27 sukūrė Karolis A3 »

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5046: 2013 Balandžio 01, 22:32:26 »
na su jom yra siek tiek keblumu, pvz pakeisti posukiu lempute uztrunka tikrai ilgai, nes televizoriaus remas trugdo ja isimti ir istatyti, kadangi nera Faceliftinis..   :) bet asmeniskai man tai atrodo zymiai graziau :)

p.s. gal kas turit ausinimo ventiliatorius abu su visu plstmasiniu remu parduoti, kuris tvirtinas prie radijatoriaus? jei turi, tai parasykit pm :)
Man teko atlaisvint varztus lempos, siek tiek atkelti ja, zinoma nuimti bamperi su lupa, kai reikejo posukiu lempute pakeisti :), bet visus darbus atlikau per ~30 min :).
Beje kapotas ne visiskai idealiai priglunda:)

Neprisijungęs Karolis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5047: 2013 Balandžio 01, 22:38:05 »
Man teko atlaisvint varztus lempos, siek tiek atkelti ja, zinoma nuimti bamperi su lupa, kai reikejo posukiu lempute pakeisti :), bet visus darbus atlikau per ~30 min :).
Beje kapotas ne visiskai idealiai priglunda:)
cia ne tik kapotas, kuris, beje yra lenktas, nepriglunda, sparnas irgi sulankstytas, bet pats jau nebeapsiimsiu tvarkyt tokiu gedimu, varysiu pas koki nors auksaranki meistreli  :) o as nenuiminejau nieko, istraukiau lempute su visu kontaktu is lempos, bet lauk neissilupau ju, ismemiau lempute , neistraukdamas kontako, ir idejau nauja, uztrukau maziau nei 30min, bet teko papluset  :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5048: 2013 Balandžio 01, 22:49:16 »
cia ne tik kapotas, kuris, beje yra lenktas, nepriglunda, sparnas irgi sulankstytas, bet pats jau nebeapsiimsiu tvarkyt tokiu gedimu, varysiu pas koki nors auksaranki meistreli  :) o as nenuiminejau nieko, istraukiau lempute su visu kontaktu is lempos, bet lauk neissilupau ju, ismemiau lempute , neistraukdamas kontako, ir idejau nauja, uztrukau maziau nei 30min, bet teko papluset  :)
Na istraukt as ir istraukiau su visu kontaktu gan nesunkiai, bet va idet jau nesugebejau, nes ta guma kai yra, tai reik ispaust gerokai ir pasukt :), to mano grabliai jau nesugebejo :)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5049: 2013 Balandžio 02, 10:59:53 »
vakar vakare po svenciu gryzau, auto nejudinau dvi dienas. Is vakar nusikasiau, uzkuriau, pasildziau, nes bijojau, kad vel neuzsikursiu antradieni i darba. Ir vistiek, vakar pirmadieni vakare uzkuriau normaliai, siadien ryte nebesuka akumas... Nu tikrai cia ne akumo beda manau, nu nebent akumas pareina per 2 metus.... 
Beje, pasakykit kas per nesamone. Neisejo su draugu uzdet mum krokodilu. Saudyt pradejo ziezirbom dedant krokodilus, seip ne taip uzdejom, bet pradejo svilt vienas  krokodilas kad net metalas issilide.  Dar taip niekada nebuvo...
jus man pasakykit kas darosi. Nu tikrai jauciu cia ne del akumo levo... nes pasikrauna beveik iki nulio..