Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 891306 kartus)

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4725: 2013 Vasario 20, 23:16:45 »
Xebra, negaliu atsukti susiktu ventiliu... padangos prieki biski nusileidusios, o kazkokius sudinus ventilius uzsukes esu, aliumininius, tai neina atsukt.
Bandziau su replem, tai sukasi su ventiliu visa dalis, tai bandziau su kitom reples prispaudes atsukt - niekaip :(

Gal prišalę, pabadyk pašildyt ar to skysčio spynoms papurkšt. :)

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4726: 2013 Vasario 20, 23:19:32 »
O man bėda, kad tokiu oru žiauriai rasoja šoniniai langai. Galinės fortkės apskritai visad užtrauktos, ima ir priekinius šoninius rasa. :( Priekinį tai gražiai nupučia, bet likusių niekaip.

Ant LO šaltą orą pučia puikiai, tai recirkuliacijos sklendė kaip ir veikia. Kur dar bėdos ieškot?

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4727: 2013 Vasario 21, 00:44:19 »
Jei su oro cirkuliacija viskas ok, tai ispurtyk visus kilimus nuo sniego/ledo, gali net namo pasiimt, kad isdziutu. Taip pat, gali kokiom 5 minutem, pradaryt masinoj viska, ka galima, duris, fortkes, bagazine, kad dregme masinoj iseitu. Pvz as naudoju tokia schema: ant klimos visada 23 laipsniai, nustatau, kad pustu i visur: apacia, centra ir virsu. Zinoma, kartais buna, kad rasa uzeina, bet laaaaaabai retai :) o ir tiek kiek buna, netrukdo vairuot.
Taip pat, ortakius soninius nukreipiu taip, kad pustu i daugmaz veidrodelius, centrinius - kad pustu tarp manes ir keleivio. Masinoj silta - rasos nera. Man si schema, pasikartosiu, veikia puikiai.
Pries tai 2 ziemas kariavau su rasa... (z)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4728: 2013 Vasario 21, 07:27:06 »
O man bėda, kad tokiu oru žiauriai rasoja šoniniai langai. Galinės fortkės apskritai visad užtrauktos, ima ir priekinius šoninius rasa. :( Priekinį tai gražiai nupučia, bet likusių niekaip.

Ant LO šaltą orą pučia puikiai, tai recirkuliacijos sklendė kaip ir veikia. Kur dar bėdos ieškot?

Prie kas LO, recirkuliacija atskirai isijungia, bardacioka nusiimti 5 minuciu darbas ir tada tiksliai pamatysi ar pilnai uzsidaro. Kaip bagazineje, kartais bakavinose neprikises kokiu skuduru ir neuzdenges ten esamos ventiliacijos angu?

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4729: 2013 Vasario 21, 09:53:15 »
Visu pirma kad langai nerasotu jie turi buti silti, kai jie salti, o tu masinoj kvepuoji, ar kaip sako slapiu skuduru turi tai dregme ir kondensuojasi ant langu. Tam kad isildyti langus yra naudojamos vielytes, arba oro srautas. Ir vat recirkuliacija, isjunk ja ant klimos, paziek ar ventiliacines angos neuzkistos kazkuom kaip cia minejo, kad klima imtu ora is lauko ir jy susildytu, o ne is salono(isilusi ir santikinai dregna ora). Kai ims ora is lauko ir jy susildys klima, santykinai jis susauseja del temperaturos padidejimo, del to jis gali y save sugerti daugiau dregmes esancios auto viduje, ir iseiti per ventiliacines angas, sitaip judedamas oras tikrai neleistu uzrasoti langams. O jai paprastesniais zodziais tai tiesiog nustatyk karsto oro srauta y langus kurie reikalingi kad butu neuzrasoje kai vairuoji :D

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4730: 2013 Vasario 21, 17:17:02 »
Prie kas LO, recirkuliacija atskirai isijungia, bardacioka nusiimti 5 minuciu darbas ir tada tiksliai pamatysi ar pilnai uzsidaro. Kaip bagazineje, kartais bakavinose neprikises kokiu skuduru ir neuzdenges ten esamos ventiliacijos angu?

Angos tai neužkištos, skudurų irgi nevežioju, tik pirštinių kelios poros, bet nemanau, kad nuo jų taip drėktų.

Šiaip reiktų baračioką dar pasižiūrėt, bet nebent pavasarį, garažo nėr, o kieme ant sniego prie -10 neardysiu. :bedantis:

Jei su oro cirkuliacija viskas ok, tai ispurtyk visus kilimus nuo sniego/ledo, gali net namo pasiimt, kad isdziutu. Taip pat, gali kokiom 5 minutem, pradaryt masinoj viska, ka galima, duris, fortkes, bagazine, kad dregme masinoj iseitu. Pvz as naudoju tokia schema: ant klimos visada 23 laipsniai, nustatau, kad pustu i visur: apacia, centra ir virsu. Zinoma, kartais buna, kad rasa uzeina, bet laaaaaabai retai :) o ir tiek kiek buna, netrukdo vairuot.
Taip pat, ortakius soninius nukreipiu taip, kad pustu i daugmaz veidrodelius, centrinius - kad pustu tarp manes ir keleivio. Masinoj silta - rasos nera. Man si schema, pasikartosiu, veikia puikiai.
Pries tai 2 ziemas kariavau su rasa... (z)

Aš važinėju ant 19,5, nebent kai labai šalta, tada 20-21 laispnis, kitaip neįmanoma būt, nemėgstu kai šutina mašinoj. :) Ir dažniausiai nustatyta ant priekinio lango nupūtimo arba rodyklė į viršų. Reiks pabandyt centrines tarp sėdynių nusukt, nes dabar abi preciziškai į veidą sureguliuotos. :bedantis:

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4731: 2013 Vasario 21, 17:55:09 »
Šiluma kaulų nelaužo :G Aš, jei numetu temp iki 20, pradeda lengvai rasot, ant 23 niekad nerasoja, bet ir srautas nukreiptas ne į mane, o mašinos saloną :G
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4732: 2013 Vasario 21, 18:09:10 »
Po žiemos radau po išlaužtą plasmasės gabalą ant abiejų durelių moldingų apatinių. :think: Netgi beveik identiškose vietose, tik pusės skirtingos. Kur jų ieškoti? Įtariu tik šrotas pagebės?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4733: 2013 Vasario 21, 18:27:33 »
Po žiemos radau po išlaužtą plasmasės gabalą ant abiejų durelių moldingų apatinių. :think: Netgi beveik identiškose vietose, tik pusės skirtingos. Kur jų ieškoti? Įtariu tik šrotas pagebės?

Kaune Zerutyje pirkau, senai buvo , kainos nepamenu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4734: 2013 Vasario 21, 18:30:02 »
Ten jie kaip orginalas, ar kitajus?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4735: 2013 Vasario 22, 00:55:58 »
Ten jie kaip orginalas, ar kitajus?

Kur tu cia originala gausi :-). Nebent atsiusk detales koda ir vin numeri, paziuresiu kazka kas bent prie originalo gulejo :)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4736: 2013 Vasario 22, 13:38:05 »
Sveiki kolegos, nu ka atsitiko ir man beda, zioplys atsitrenke  truputi i mane.... Nepastebejo bachurelis kad stoviu ir atbulom vaziuodamas ireme.. Kaip manot ar verta ta pati sparna tvarkyt? Ar ieskot kito? Kiek visa tai gali kainuot mazdaug + - ?
http://img171.imageshack.us/img171/7011/20130222100131.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/8128/201302221002152.jpg

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4737: 2013 Vasario 22, 13:46:29 »
Keisk ir viskas, kam tau tą molį krauti ir po to važinėti su banguotu sparnu?

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4738: 2013 Vasario 22, 13:49:30 »
Keisk ir viskas, kam tau tą molį krauti ir po to važinėti su banguotu sparnu?
O kiek mazdaug kitas kainuoja?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4739: 2013 Vasario 22, 14:15:04 »
Nedaug. Kažkada 80lt šrote mokėjau.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4740: 2013 Vasario 22, 17:23:08 »
As ta pati plikciau, nereiketu dazant perejimu daryti.

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4741: 2013 Vasario 22, 17:57:52 »
As ta pati plikciau, nereiketu dazant perejimu daryti.
Bet aplamai kiek girdejau, tai sidabrine spalva sunkiai atrenka, tiesa?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4742: 2013 Vasario 22, 18:45:17 »
Bet aplamai kiek girdejau, tai sidabrine spalva sunkiai atrenka, tiesa?

Sunkiai, bet jei dės perėjimą, tai bus viskas ok.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4743: 2013 Vasario 22, 21:46:07 »
Ir turi buti vienas putimas, atskirai dazant detales jau gausis atspalviai, todel sidabra dazant turi sudeti ant masinos visas detales ir nuo pradzios iki galo tolygiai eiti. Nudazysi sparna nuimta nors ir tie patys dazai , bus jau atspalvis.

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4744: 2013 Vasario 23, 17:33:39 »
Sveiki,

Gal galit papasakot man neismananciam su sitais dazymais - kas tas perejimas?
I nueme laka ir siek tiek dazu - nubreze zodziu ta pacia vieta (sparnas ir bamperis).
Siulot dazyt detales, ar tik tas vietas? Plotas nera labai jau didelis, bet yra. Servise siule dazyt tik ta vieta ir detale lakuot. Tik man dabar seip smalsumas del perejimo.
Nes ant kapoto yra dazu numustu nuo praeito savaininko.. matosi dazai atsoke nuo kazkokiu akmenuku taip lengvai, bet as zinau - ir man krenta i akis :) Tai va, ar ant kapoto perejima galima daryt? Spalva auto kazkokia nestandartine - seip tamsiai melyna, bet saules sviesoj i violetine panasi tam tikru kampu.

Beje, gal kas galit numest koki linka - noreciau nuvaziuot nusipirkt galiniam numeriu apsvietimui ledines lemputes, ir po durim ledines isimest. KOkie ten patronai stovi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4745: 2013 Vasario 23, 18:04:57 »
Dazu perejimas- senu dazu suleidimas su naujais, jeigu tu dazai iki kanto, detales krasto, visada atspalviai skiriasi, todel jeigu yra tvarkomos senos detales bent 20 cm iki krasto lieka sveikos , nejudintos, jau galima daryti perejima ir spalva beveik nesiskirs, jeigu yra ruosiama ir dazoma visa detale, tai perejima darai jau ant sekancios sveikos detales. Nesvarbu kiek tu ploto dazai, lakuojasi pilnai visa detale. Del lakavimo aisku yra isimciu, kai daromos kokios stoikes , ar buferis, kai dengiamas nedidelis plotas, ar yra daug kampu, tada taip pat lakuojasi tik naujai uzdazytas plotas, bet sita suleidima igudusi akis is larto pamatys.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4746: 2013 Vasario 23, 18:18:54 »
Supratau.
Dekui uz atsakyma

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4747: 2013 Vasario 23, 18:19:38 »
Beje, kaip nustatyti automobilio spalva tiskliai? Nunesi kuro bako dangteli, ir pagal ji atrenka is akies, ar ten su kompu? Nes sakau, mano tokia labai slidi spalva.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4748: 2013 Vasario 23, 18:48:37 »
Beje, kaip nustatyti automobilio spalva tiskliai? Nunesi kuro bako dangteli, ir pagal ji atrenka is akies, ar ten su kompu? Nes sakau, mano tokia labai slidi spalva.

Atsidarai bagazine ten yra ant lapuko spalvos kodas, tada imi  bet kokia gamykliskai dazyta detale, bet tik gelezine , plasmase netina ir pagal  ta detale renkamas atspalvis. Buna , kad masina jau dazyta, daznai tenka spalva taikyti, jau pagal naujai dazytas detales, kitaip gali gauti gera marguti, todel geriausiai parinkti dazus varyti visa masina, aisku jeigu yra galimybe.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4749: 2013 Vasario 23, 19:26:51 »
masina jau dazyta, spalva ne gamyklisa. O nustatineja akies budu, ar kazkaip su kompu?