Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 893586 kartus)

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4225: 2012 Gruodžio 11, 17:36:27 »
Stipri tema įsibėgėjus pas trečiukininkus, geriau papasakokit man elektrikai/inžinieriai kaip su abs blokais situacijos. Pas mane dabar stovi su A raidelę, tačiau nusprogo, ir neveikia abs, dega lemputė. Diagnostika rodo hidropompos klaida, meistrai sakė pačio varikliuko išdilo angliukai, tvarkyt neverta, reik ieškoti naujo. Kaip yra iš tiesų? atsisukus tuos du varžtus išsiimt variukliuką ir jį pakrapštyt? Ar ieškot kito abs bloko. Dėl kodo klausimėlis būtų toks, reikia kad atitiktų skaičiai, ar reikia kad būtų ir tokia pat raidė? Dėkui už atsakymą

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4226: 2012 Gruodžio 11, 17:38:33 »
Gal kas duotų minčių, kodėl trūksta jautrumo stabdžiams? Sudėti nauji firminiai diskai, kaladės ir t.t., perrinkti suportai. Kai mini stabdį, atrodo, jog pedalo eiga truputį per didelė. Permynus antrą kartą gal kažkiek geriau. Oro liko, skystį pakeisti ar dar kas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4227: 2012 Gruodžio 11, 17:51:13 »
Gal kas duotų minčių, kodėl trūksta jautrumo stabdžiams? Sudėti nauji firminiai diskai, kaladės ir t.t., perrinkti suportai. Kai mini stabdį, atrodo, jog pedalo eiga truputį per didelė. Permynus antrą kartą gal kažkiek geriau. Oro liko, skystį pakeisti ar dar kas?

Oro yra ir jeigu ka tik perrinkti, duok kaladem prisidirbti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4228: 2012 Gruodžio 11, 18:09:24 »
Nu jau nuvažiavau kažkiek, bet pedalas vistiek smenga per giliai mano manymu. Bandžiau orinti, bet švarus skystis jau eina. Nu reiks dar bandyti pažaisti.

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4229: 2012 Gruodžio 11, 18:38:50 »
O gal stadžių pompai atėjo galas?
Manajai tai buvo atvirkščiai, visada būdavo pilnas pėdalas, tai nebesudarydavo vakumo, pakeiciau stadžių vakuumo siurbliuką ir bėdos baigės.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4230: 2012 Gruodžio 11, 18:58:25 »
O gal stadžių pompai atėjo galas?
Manajai tai buvo atvirkščiai, visada būdavo pilnas pėdalas, tai nebesudarydavo vakumo, pakeiciau stadžių vakuumo siurbliuką ir bėdos baigės.

Apie kriaušę kalbi? Nežinau, bandysiu dar važinėti, po to dar paorinti. Jei nepadės, tai ieškosiu toliau sliekų. Pedalas laikant nesmenga, tik tiek, kad toks jausmas, jog antrą kartą išmynus geriau stabdo ir tiek.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4231: 2012 Gruodžio 11, 19:24:32 »
Kai kriause mirsta ar vakumo pompa, tai pedalas darosi kietesnis, o pas tave nukrenta , jeigu ir neprisidirbe tai antras kartas jau stipriau uzspaudzia, pavazinek dar pora savaiviu ir vel nuorink visa sistema, turetu atsigauti.

Stipri tema įsibėgėjus pas trečiukininkus, geriau papasakokit man elektrikai/inžinieriai kaip su abs blokais situacijos. Pas mane dabar stovi su A raidelę, tačiau nusprogo, ir neveikia abs, dega lemputė. Diagnostika rodo hidropompos klaida, meistrai sakė pačio varikliuko išdilo angliukai, tvarkyt neverta, reik ieškoti naujo. Kaip yra iš tiesų? atsisukus tuos du varžtus išsiimt variukliuką ir jį pakrapštyt? Ar ieškot kito abs bloko. Dėl kodo klausimėlis būtų toks, reikia kad atitiktų skaičiai, ar reikia kad būtų ir tokia pat raidė? Dėkui už atsakymą

Tai , kad skaiciai buna vienodi, reikia raide svarbiausiai ziureti, internete rasi kokios dar raides atitinka. A3 lyg nesiskiria nuo 4 golfo, nes jam keite, tai bloko kaina 40 litu, net neapsimoka ten tvarkyti kazko.

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4232: 2012 Gruodžio 11, 21:14:09 »
Gal kas galit paziuret i sita fiske kur koks laidas eina? Ten yra rudas ir raudonas. Buvo nusilankste laidai, isardziau fyske prilitavau naujus antgaliukus, ir tik surinkinejat supratau kad reikejo pasizimet man juos :)
 Cia virs starterio ta fiske.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4233: 2012 Gruodžio 11, 21:15:18 »
cia galines eigos zibinto jungtis

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4234: 2012 Gruodžio 11, 21:25:58 »
nėra ten skirtumo, čia tiesiog mikrikas on/off jungtis. Nutraukiamas signalas paduodamas
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 11, 21:47:21 sukūrė prakapukas »

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4235: 2012 Gruodžio 11, 23:25:21 »
Gal kas pasakysit kodel prie salciu ryte uzkurus masina, kelias sekundes paspurto, lyg ne visi cilindrai dirbtu, poto variklio darbas susitvarko 97m 66kw, gal zvakes? Dar vienas pastebejimas- kai staigiau uzgazuoji iki kokiu 2-2.5k rpm salone girdisi, kad kazkokia rele pasiekus ~2k rpm isijungia ir ishsijungia krentant apsukom :)

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4236: 2012 Gruodžio 12, 00:59:05 »
Gal kas pasakysit kodel prie salciu ryte uzkurus masina, kelias sekundes paspurto, lyg ne visi cilindrai dirbtu, poto variklio darbas susitvarko 97m 66kw, gal zvakes? Dar vienas pastebejimas- kai staigiau uzgazuoji iki kokiu 2-2.5k rpm salone girdisi, kad kazkokia rele pasiekus ~2k rpm isijungia ir ishsijungia krentant apsukom :)

Citata
Extended Glow Period
The extended glow period takes place whenever the engine is started, regardless of whether or not it is preceded by a glow period.
This reduces combustion noise, improves idling quality and reduces hydrocarbon emission.
The extended glow phase lasts no more than four minutes and is interrupted when the engine speed rises above 2500 rpm.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4237: 2012 Gruodžio 12, 08:59:35 »
Aisku. O kas del purtymosi ryte?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4238: 2012 Gruodžio 12, 09:23:05 »
Aisku. O kas del purtymosi ryte?

Purkstukai.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4239: 2012 Gruodžio 12, 09:31:08 »
Keist, valyt ar dar kazka daryt su jais?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4240: 2012 Gruodžio 12, 09:41:40 »
Keist, valyt ar dar kazka daryt su jais?

O tai labai blogai, kad truputi susipurto? Cia tikrai nera kazkoks didelis defektas. Purkstukus reikia nuvezti patikrinti, palaikyk saltyje ir tada ziurek kuris blogai ispurskia, tada restauruoti.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4241: 2012 Gruodžio 12, 10:07:58 »
na man siaip netrukdo, nes ryte 2-3 sek pasipurto uzvedus, o toliau viskas ok buna. tik siaip idomu ar tai nesukels dar kokiu paildomu problemu, gal pabandyt nusipirkt purkstuku "valiklio" kur i baka pilasi? ar nepades nieko? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4242: 2012 Gruodžio 12, 10:44:16 »
na man siaip netrukdo, nes ryte 2-3 sek pasipurto uzvedus, o toliau viskas ok buna. tik siaip idomu ar tai nesukels dar kokiu paildomu problemu, gal pabandyt nusipirkt purkstuku "valiklio" kur i baka pilasi? ar nepades nieko? :)

Tas valiklis gali ir pakenkti  :)Siaip tai atkreipk demesi, tur but kas antras dyzelis salta kuriant susipurto, nieko cia nera baisaus ir joks cia gedimas ar trukumas, va kai purtysis kokia 30 sekundziu ir versis baltais dumais, tada jau lupk lauk purkstukus.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4243: 2012 Gruodžio 12, 11:14:11 »
Supratau. Dekuj uz patarimus :) galvojau gal zvakes, nes kol masina turiu nekeidtos :D (7m) na bet logiskai pamascius labiau tiketina, kad purkstukai :)

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4244: 2012 Gruodžio 12, 11:45:38 »
Reikalingas audi a3 1.8T manualas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4245: 2012 Gruodžio 12, 12:03:01 »
Supratau. Dekuj uz patarimus :) galvojau gal zvakes, nes kol masina turiu nekeidtos :D (7m) na bet logiskai pamascius labiau tiketina, kad purkstukai :)

Na as atsakiau kaip tvarkingam vairuotojui, kuris zvakes pasitikrina pries kiekviena ziema  :-] O tu pasirodo nepapuoli i ta kategorija  :fight: Pirmiausiai tikrinamos zvakes  :oldman:

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4246: 2012 Gruodžio 12, 12:05:19 »
:D apsileidau :D zvakes tai turiu naujas, bet keist paciam ar geriau kur i servisa? Daznai jos pas siuos motorus luzta?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4247: 2012 Gruodžio 12, 12:08:48 »
:D apsileidau :D zvakes tai turiu naujas, bet keist paciam ar geriau kur i servisa? Daznai jos pas siuos motorus luzta?

Nera jokios tikimybes teorijos, nemanau , kad servise kazkoki stebuklinga buda zino.Pabandai, jeigu jau normalia jega , bet nepersistengiant neatsisuka, geriau nelysk, varyk i servisa, tegul jiems galva skauda  :-]

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4248: 2012 Gruodžio 12, 12:51:40 »
Kai kriause mirsta ar vakumo pompa, tai pedalas darosi kietesnis, o pas tave nukrenta , jeigu ir neprisidirbe tai antras kartas jau stipriau uzspaudzia, pavazinek dar pora savaiviu ir vel nuorink visa sistema, turetu atsigauti.

Tai , kad skaiciai buna vienodi, reikia raide svarbiausiai ziureti, internete rasi kokios dar raides atitinka. A3 lyg nesiskiria nuo 4 golfo, nes jam keite, tai bloko kaina 40 litu, net neapsimoka ten tvarkyti kazko.
viso bloko 40lt? blem perskambinau šrotus stafkė abs bloko ~100lt

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4249: 2012 Gruodžio 12, 13:06:07 »
viso bloko 40lt? blem perskambinau šrotus stafkė abs bloko ~100lt

Turiu golfo 4 tikrai 100% gera, reiktu tik issiaikinti kokie kodai tau tinka, del kainos sakai 100lt  (8-)