Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 893848 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4075: 2012 Lapkričio 01, 16:57:45 »
nu man tas gesinimas brangiai atsieis, jei uzgesinus vel reikes uzdegt...
dekui

Bet kuriuo atveju uzsidegs vel, nebent pakeistum visus air bag laidus per lankstymosi vieta. Jeigu brangiai kainuoja gesinimas, ar nepagalvojai, kad paciam nusipirkti kabeliuka ir niekam ne aciu.

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4076: 2012 Lapkričio 02, 11:24:29 »
Nu va, susitvarkiau bedas. Jeigu ka, tai is mano accounto gali draugas rasyt, tai gali kaikuriems pasirodyt kad sneka Andriumaras tai viena, tai kita :))
Zodziu, airbag dege, nes buvo kazkuriuo momentu spaudimas pagalveje padidejes, tai realiai siuo metu viskas ok.
Paziurejo man klaidas, patikrino vaziuojanacia pazystamas su kompu pasijunges, tai sake dyzeliukas pagal parametrus ir visa darba dirba kaip katik is gamyklos isvaziaves (bent jau taip rodo kompas).
Per draugus susiradau sita zmogu, tai esu labai patenkintas, nes vyrukas zino ka daro. Daug neima, o naudos 10 kartu daugiau nei servise.
Jei kam reikes kontaktu, parasykit man i privata :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4077: 2012 Lapkričio 02, 11:32:00 »
Nu va, susitvarkiau bedas. Jeigu ka, tai is mano accounto gali draugas rasyt, tai gali kaikuriems pasirodyt kad sneka Andriumaras tai viena, tai kita :))
Zodziu, airbag dege, nes buvo kazkuriuo momentu spaudimas pagalveje padidejes, tai realiai siuo metu viskas ok.
Paziurejo man klaidas, patikrino vaziuojanacia pazystamas su kompu pasijunges, tai sake dyzeliukas pagal parametrus ir visa darba dirba kaip katik is gamyklos isvaziaves (bent jau taip rodo kompas).
Per draugus susiradau sita zmogu, tai esu labai patenkintas, nes vyrukas zino ka daro. Daug neima, o naudos 10 kartu daugiau nei servise.
Jei kam reikes kontaktu, parasykit man i privata :)

Toks didelis , o pasakom tiki.
Koks spaudimas ir kurioje pagalves vietoje padidejes, net neisivaizduoju apie ka  cia snekama.
Ka galima paziureti pasijungus kompa, apie variklio nasuma? Visi aplinku stendus stato, o cia pasirodo su vagu galima paziureti.Davikliu parametrus gali paziureti, purkstuku darba( kai kuriems modeliams), bet i cilindro vidu su juo neilysi ir kitu mazgu susidevejimo nenustatysi.
Reiskias gerai moka sneketi tavo meistras  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4078: 2012 Lapkričio 02, 11:32:20 »
Kas per "padidėjęs spaudimas pagalvėje"?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4079: 2012 Lapkričio 02, 11:42:17 »
blin, nu čia geras tikrai  :-] (y) padidėjęs spaudimas pagalvėje  :-] :-] :-] :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4080: 2012 Lapkričio 02, 12:32:37 »
slegis, spaudimas, koks skirtumas?
Ka rase kompas klaidoje, ta ir pasakiau :)
Mega, nenumirk tik :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4081: 2012 Lapkričio 02, 12:41:53 »
nu del variklio as gal ne taip issireiskiau.
Patikrino turbinos darba, degimo kampa, oro srauto matuokles darba ...
pagal su daliu paramterus ir darba ka rode kompas, kada kas sukyla, kada sumezeja ir pan - sake atitinka idealias normas.
As matau megejai prie zodziu kabinetis :)
Del slegio - spaudimo. Irgi matau truksta igudziu kalbos jums, nes niekada nezinojot kad sie du zodziai yra sinonimai. Netgi anglu kalboje jie vadinamo vienodai - pressure.
O klaida tokia butent ir mete, pamenu tik du zodzius HIGH ir pressure :) ir dar salia buo parasyta, kad klaida jau negaliojanti, bet zodzio anglisko nepamenu.
Beto, kokkiom as cia pasakom tikiu? as juk savo akim viska maciau :) Aisku, parametrai man nieko nesake, bet jis paaiskino trumpai kaip kas.
Pasakas gali sekt tada kai suinteresuotas yra kad gryzciau vel kazka daryt ir pinigus moket, o ne pasakyt, kad viskas labai gerai - daugiau cia nevaziuok.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 02, 12:45:27 sukūrė Andriumaras »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4082: 2012 Lapkričio 02, 14:03:24 »
Cia ne prie zodziu kabinejimasis, o fakto konstatavimas, jeigu zinotum kaip veikia oro pagalves , zinotum , kad ten jokio slegio nera, tik suveikus, uzdegamas misinys kuris isskiria dideli kieki duju, kurios ir uzpildo pacia oro pagalve. Kiek dirbu dar nemaciau ,ziurint klaidas air bag bloke , kad butu kazkas parasyta apie slegi, spaudima ar dar koks sinonimas.
,,Patikrino turbinos darba, degimo kampa, oro srauto matuokles darba ...
pagal su daliu paramterus ir darba ka rode kompas, kada kas sukyla, kada sumezeja ir pan - sake atitinka idealias normas." Tai cia daugumos varikliu normalus parametrai, bet visiskai nereiskia, kad tas variklis idealus, jis laisvai gali skaiciuoti paskutines savo gyvenimo dienas.
Nebuk ,,tikras" lietuvis, niekas nesiruosia cia kabinetis prie zodziu, ar kitaip isdurninti,tik perskaicius toki teksta drasiai galima teigti, kad ne visikai teisingai tave informavo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4083: 2012 Lapkričio 03, 20:29:07 »
Nu tai geriau pasakyti "nevisiskai teisingai informavo" o ne isdeti i durniaus vieta, lyg as buciau visiskai ir nesupranti kas darosi aplinkui.
Su kokiomis problemomis esi susidures kai uzsidega airbag lempute? Kiek supratau is tavo pasakymo "bet kokiu atveju bsu laidai", tai kaip suprantu esi mates tik viena problema del laidu. Mane irgi informavo jis, sake kad dazniausiai buna problema del laidu, ir pries darydamas sake kad yra isitikines kad ir ismes tokia klaida, bet ismete visai kitokia, ir jis parode ka raso. Rode, kad daviklis uzfiksavo kazkokias padidejusias normas toje pagalveje, bet tikrai tai buvo slegis...
Jis dares ne viena diagnostika, sake paramteru taip idealiai sukylanciu ir krentanciu didinant apsukas dar nemate, kad viskas labai idealiai dirba.
Del paskutiniu variklio dienu darbo - sunkiai tiketi, kai viskas savo vietose ir neturi jokiu problemu joks komponentas. Trauka, darbas, pagreitis - viskas ok. Dumint dumina vos ne kaip benzas, nieko neiprasto. Tepalo valgymas - savo normose. As kiek suprantu tai yra svarbiausia, ir neisivaizduoju kas turi but, kad variklis uzkaltu is niekur nieko.
As nei pykstu nei ka, tiesiog man keista, kai sugeba visi iskarto pult taip draskytis :) Vienas cia juk vos nenumire is juoko:)))
Beje, geriau kad rodytu diagnostika teigiamus dalykus, o ne neigiamus. Nes "only audi" pagal tavo pasakyma, toks jausmas kad reikia dziaugtis tik tada, kai rodo kazka blogai :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4084: 2012 Lapkričio 03, 20:30:55 »
Durnas tavo meistras tikrai, jei nemoka net klaidos perskaityti. Ten nebent varža padidėjusi galėjo būti, o ne slėgis. O padidėja ji arba visai dingsta dažniausiai dėl kontakto bėdos.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4085: 2012 Lapkričio 03, 20:39:06 »

Beje, geriau kad rodytu diagnostika teigiamus dalykus, o ne neigiamus. Nes "only audi" pagal tavo pasakyma, toks jausmas kad reikia dziaugtis tik tada, kai rodo kazka blogai :)
[/quote]

Blogas tavo jausmas. Purkstauji tik daug, kai darysi keliasdesimta diagnostika savo masinai, tada galesi pats pasijuokti is tokiu teiginiu, ka rasei.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4086: 2012 Lapkričio 03, 22:52:37 »
nu gerai, esme, kad klaidos as neturiu, ir viskas okey, jeigu jinai atsiras vel , tada aisku, kad kontaktai grybauja, o kolkas jau trecia diena,  viskas ok.
As nepurkstauju, cia kazkaip jus susipyke su pasauliu visi :)
Pasakiau ka maciau, kaip viskas buvo, mane vos ne tiesiai sviesiai su meistru durniais isvadinot.
O kokie teiginiai cia pas mane juokingi? Kad tam tikru komponentu darbas pagal rodiklius atitiko labai geras normas? Ar cia juokinga butent tas, kaip as ta pasakiau?

Neprisijungęs STIOPKAS

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4087: 2012 Lapkričio 05, 14:29:16 »
nu gerai, esme, kad klaidos as neturiu, ir viskas okey, jeigu jinai atsiras vel , tada aisku, kad kontaktai grybauja, o kolkas jau trecia diena,  viskas ok.
As nepurkstauju, cia kazkaip jus susipyke su pasauliu visi :)
Pasakiau ka maciau, kaip viskas buvo, mane vos ne tiesiai sviesiai su meistru durniais isvadinot.
O kokie teiginiai cia pas mane juokingi? Kad tam tikru komponentu darbas pagal rodiklius atitiko labai geras normas? Ar cia juokinga butent tas, kaip as ta pasakiau?
Juokinga cia yra tai, kad ateijes i foruma prasai pagalbos, patrimu, o juos gaves kritikuoji... jai tiki savo meistru, tai neklausyk forumieciu nuomones, cia zmones stengiasi padeti issperest bedas, bet matosi, kad tau ne tai rupi... esi lb iszeidus ir i viska jautriai reaguoji. nori pagalbos? kreipkis i foruma, pades... netinka tokia, vaziuok pas savo meistra ir sventai tikek juo ka jis tau pasakys... tik ziurek, kad kita kart nepasakytu jog starteris i karteri ikrito ir del to reikia keisti velena... zodziu tavo pasirinkimo laisve...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4088: 2012 Lapkričio 05, 23:19:41 »
Zmogau... :)) Man dar juokingiau pasidare perskaicius ka tu rasai. Toks jausmas kad tu ne tik neskaitei isvis nuo ko diskusija prasidejo, bet tu ir niko nesugebi perskaityti. Pas pati matau niko galune irgi -as, tai gal i pati irgi kreiptis moteriska gimine?
Nei as isizeides, nei as jautriai reguoju. Pasiteiravau del ko uzsidege airbag, man buvo pasakyta viena, klaida itiko kita. Tuo paciu pasidariau diagnostika, pasakiau kaip viskas buvo. O mane vos ne debilu isvadinot:)
Tinka, netinka, patinka,  nepatinka - apie ka tu??:))
Nuomones visada man idomios, bet ne tos, kurios vienareiksmiskai yra saliskos. Pasidziaugiau kad pasake, jog tam tikru komponentu darbas atitinka labai geras normas.
Tai 2 puslapius vos ne man aiskinat vos ne kad as ir jau toks jausmas kad mano automobiliui tuoj batai ateis. Xebra, kas jums darosi? Mane nudziugino geros zinios ka kompas parode, tiek. Geriau buvo matyti teigiamus rezultatus, nei blogus, o jus cia jau spejot nurasyt viska kaip uz nesamones.
"Starteris ikrito karteri" -- Cia juokai pas meistrus tokie? Nes as nesuprantu visai tokiu juoku.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: Ats: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4089: 2012 Lapkričio 05, 23:23:25 »
Zmogau... :)) Man dar juokingiau pasidare perskaicius ka tu rasai. Toks jausmas kad tu ne tik neskaitei isvis nuo ko diskusija prasidejo, bet tu ir niko nesugebi perskaityti. Pas pati matau niko galune irgi -as, tai gal i pati irgi kreiptis moteriska gimine?
Nei as isizeides, nei as jautriai reguoju. Pasiteiravau del ko uzsidege airbag, man buvo pasakyta viena, klaida itiko kita. Tuo paciu pasidariau diagnostika, pasakiau kaip viskas buvo. O mane vos ne debilu isvadinot:)
Tinka, netinka, patinka,  nepatinka - apie ka tu??:))
Nuomones visada man idomios, bet ne tos, kurios vienareiksmiskai yra saliskos. Pasidziaugiau kad pasake, jog tam tikru komponentu darbas atitinka labai geras normas.
Tai 2 puslapius vos ne man aiskinat vos ne kad as ir jau toks jausmas kad mano automobiliui tuoj batai ateis. Xebra, kas jums darosi? Mane nudziugino geros zinios ka kompas parode, tiek. Geriau buvo matyti teigiamus rezultatus, nei blogus, o jus cia jau spejot nurasyt viska kaip uz nesamones.
"Starteris ikrito karteri" -- Cia juokai pas meistrus tokie? Nes as nesuprantu visai tokiu juoku.
Esmė ne geruose parametruose, kas yra puiku, o padidėjusiame pagalvės slėgyje, kai ten jokio slėgio nėra net ir būt negali. Natūraliai kyla klausimas dėl parametrų gerumo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4090: 2012 Lapkričio 05, 23:33:35 »

Baik cia isvedzioti, cia reiktu klausti, kas tau darosi? Tegul tavo masina buna idealiais parametrais, matuokit toliau slegi arba spaudima pagalvese, trumpiau sakant sita tema uzdaroma ir bet kokie tolimesni pasisakymai bus trinami , kas nepaisys bus ispejimai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4091: 2012 Lapkričio 06, 10:17:33 »
Ok,  risam sita reikala, nesusikalbejom ir tiek :)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4092: 2012 Lapkričio 06, 21:45:14 »
Sveiki, ka galvojat apie NGK zvakes?
Siandien pasitikrinau, 1 neveike, tai auto daliu parduotuvej turejo tik sias, tai viena paimiau.
http://www.e-tanagra.com/lt/products-in/automobiliu-dalys/variklis-kibirksties-kaitinamasis-uzdegimas-kaitinimo-kaistis-kaitinimo-zvake/10252/ngk/zvake-kaitinimo/00T6838491
Atitinka kainos - kokybes santyki?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4093: 2012 Lapkričio 06, 21:59:02 »
geros zvakes

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4094: 2012 Lapkričio 06, 23:51:26 »
bėda, kartais nesikuria a3. Nebūna klaksėjimo net. Čiut pastūmus auto, kad ir 2 cm kuriasi, tik starterio garsas keistokas. Kas tam starteriui gali būti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4095: 2012 Lapkričio 07, 00:10:07 »
bėda, kartais nesikuria a3. Nebūna klaksėjimo net. Čiut pastūmus auto, kad ir 2 cm kuriasi, tik starterio garsas keistokas. Kas tam starteriui gali būti?

Jeigu nera net klaksejimo, tai spyneles kontaktai, blogas kontaktas starterio reles(bendekso).Starteriui nieko nera, jis paprasciausiai atitarnavo ir prasosi kap. remonto.

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4096: 2012 Lapkričio 07, 00:26:32 »
Jeigu nera net klaksejimo, tai spyneles kontaktai, blogas kontaktas starterio reles(bendekso).Starteriui nieko nera, jis paprasciausiai atitarnavo ir prasosi kap. remonto.
Gal yra kokie remontiniai 'kit' komplektai? Ir ką ten reiktų tvarkyt?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4097: 2012 Lapkričio 07, 11:48:09 »
na vyrai, isduokit psaslapti, ar sunkiai 1997 m a3 pasikeicia vairo traukes (ne antgaliai), gal kokiu patarimu palengvint darba turite?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19580
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4098: 2012 Lapkričio 08, 07:31:18 »
Gal kam kada teko isimineti is 2002m A3 magnetola Concert ?
Kas idomiausia, kad nei magnetoloje nei kitur nera jokiu tarpeliu kur isikisa tie "specialus" isemejai  (H-)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4099: 2012 Lapkričio 08, 08:07:40 »
Gal kam kada teko isimineti is 2002m A3 magnetola Concert ?
Kas idomiausia, kad nei magnetoloje nei kitur nera jokiu tarpeliu kur isikisa tie "specialus" isemejai  (H-)

Teko, bet neteko matyti, kad nebutu kur ikisti isemeju. Imesk nuotrauka kaip atrodo.