Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 894500 kartus)

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #3850: 2012 Rugpjūčio 09, 20:16:59 »
Ok, dėkui, reiks pažiūrėt ryt. :)

Kokia jų šrotinė kaina gal žinai?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3851: 2012 Rugpjūčio 09, 20:18:35 »
Ok, dėkui, reiks pažiūrėt ryt. :)

Kokia jų šrotinė kaina gal žinai?

Net neisivaizduoju, paciam reiktu tai daugiau 40lt nemokeciau.

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3852: 2012 Rugpjūčio 10, 13:25:46 »
Hm, užtrumpinus, lyg ir nieko nevyksta. Bandžiau išsukt patį jungiklį, bet net nepasuku. :D Reiks dar patikrinti grandinę. :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3853: 2012 Rugpjūčio 10, 14:16:34 »
Hm, užtrumpinus, lyg ir nieko nevyksta. Bandžiau išsukt patį jungiklį, bet net nepasuku. :D Reiks dar patikrinti grandinę. :V

F7 saugiklis sone paneles, is jo pliusas eina i ta davikli, pasitikrink ar yra itampa ant pacio daviklio.

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3854: 2012 Rugpjūčio 10, 20:46:38 »
Jop, radau sudegusį saugiklį. Visa kita tvarkoj. :)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3855: 2012 Rugpjūčio 13, 15:03:33 »
Sveiki,
Dar karta kreipiuosi i Jus pagalbos.
Istiko beda, kuri neduoda ramybes vel. Zodziu muse kazkada per vaira stabdant, didele vibracija ties 40-60km/h butent stabdant, kartais pasigirsta netgi musimas per desni ratas priekyje. Nusipirkau pas bratka diskus stabdziu, pasikeiciau, servise pakeite trauke kairio rato, ir desnio sarnyra. Visi musimai dingo, nors jau buvo dinge tik diskus pakeitus. Pravaziavau 2-3tukst km, ir vel tas pats. Negi vel problema diskuose? Gal ta problema issaukia kazkas kitas? Kad diskai susikreivino cia savaime aisku, bet argi gali but issikreivine diskai 2 kartus is eiles del blogos kokybes, ar tarkim stabdymo suslapus diskams? Turiu omenyje gal juos sukreivina netolygus suportu stabdymas, ar dar kazkas? Tai sunku patikrint. Gal kas turit kokiu minciu?

P.S kaip pasalinti "SERVICE" degima skydelyje.

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3857: 2012 Rugpjūčio 13, 22:54:58 »
Nu blyn, kad diskus sukreivint naujus tai reik pasistenkt, pas mane seni, sukasi galvoj mintys, apie didesnius diskus, suportus, kad min. R17 ratai užsimautų, nes standartiniai stabdžiai po linksmesnių pasivažinėjimų baisiai smirda, bet kolkas nemuša visai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3858: 2012 Rugpjūčio 14, 10:11:00 »
tai va, as lyg ir nedraskau to auto, nevazineju stabdis - dugnas. Gal supportai netolygiai dirba, ir juos sukreivina?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3859: 2012 Rugpjūčio 14, 15:59:17 »
Nu tai isardyk ir paziurek ar nestringa kreipianciosios. ar padarei "apkatke" naujiem stabdziu diskam ir kaladelem

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3860: 2012 Rugpjūčio 14, 16:44:13 »
kaladziu as nekeiciau, nes pries keiciant diskus jos buvo katik keistos.
kokia apakte? as su jais jau 3tukst km pravaziavau kai vel pradejo must, nemanau, kad problema cia.
suportai buvo apziureti, pravalyti, nusveisti pradejus musti jau pirmiem diskam (auto jau su sia problema buvo nupirkta) lyg viskas su jais ok, bet mano akys ne meistro, tai gal ko neuzmaciau, nors realiai pagal mane pastebet supportu tikraji darba pakelus masina ant domkrato yra neimanoma, gal ir klystu.
esme, kad pakeiciau senus musancius diskus naujis, ir vel po 2-3tukst km juos must pradejo.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3861: 2012 Rugpjūčio 14, 16:47:14 »
Stebuklų nebūna. Arba suportai blogai atsimeta, arba diskai prastos kokybės, arba pats užkaitinai ir į kokią pelkę po to įvažiavai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3862: 2012 Rugpjūčio 14, 17:06:50 »
tai vat man idomu ka jus xebra siulytumet daryt. Vezt i servisa kad suportus tvarkytu, ar keistis diskus, ir tiketis, kad tik diskuose problema? Diskai pas BRATKA pirkti buvo

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3863: 2012 Rugpjūčio 14, 20:35:54 »
žiūrėk dar toks klausimėlis, už diskų tos vadinamos diskų apsaugos skardinės sveikos, nesupuve. Nes jos šiaip ne dėl grožio uždėtos. ir dar kokius diskus dėjai? lenkiškus praitai mašinai buvau sudėjas tai du kart diskus pirkau. vis po vieną susimėtydavo apkrovos gavę. tai trečią komplektuką jau sudėjau iš dar sveikų  :D taigi...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3864: 2012 Rugpjūčio 14, 20:41:15 »
priekiniai diskai neturi apsaugu, tik galiniai pas mano a3.
o diskai FERODO. Cia lenkai? Is kur tu zinai kad vienas diskas susimete, o ne abu ?  :)

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3865: 2012 Rugpjūčio 14, 20:57:34 »
ferodo turetu buti anglai. ir tikrai sakyciau, kad patikimas gamintojas

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3866: 2012 Rugpjūčio 14, 21:01:20 »
priekiniai diskai neturi apsaugu, tik galiniai pas mano a3.
o diskai FERODO. Cia lenkai? Is kur tu zinai kad vienas diskas susimete, o ne abu ?  :)
gerai nekomentuosiu  :V paklausei, aš pasvarsčiau, o tu puoli. Tai kam klausi jei už visus geriau čia žinai  :think: ant priekinių beja turi būti irgi apsaugos tavo žiniai  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3867: 2012 Rugpjūčio 14, 22:23:15 »
Nuo kada klausimai tampa puolimais:)
As visiskai nepuolu, kaip man taip taves reikejo paklaust, is kur tu zinai del vieno disko? daug smailu uzdet, kad emocijas parodyciau svelnesnes ?:)))
tikrai idomu, nes is akies as nezinau kaip ten pamatyt.
O del apsaugu, tai irgi normaliai pasakiau, kad nera, o ar turi but, nezinau. Pas drauga a3 irgi neturi.
Tai as dabar galvoju, kaip elgtis, nes keist diskus, ir vel po 2000 km keist butu pravalas, del to ir domiuosi kame dar gali but beda.
Suvedimas gali kiek nors itakot kreivuma diskuose?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3868: 2012 Rugpjūčio 14, 22:59:42 »
suvedimas jokios itakos neturi. man atrodo varyk kad pracekintu ta masina visa pas patikimus meistrus, man atrodo bus pigiau nei kad 2k km diskus keitinet.

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3869: 2012 Rugpjūčio 14, 23:10:05 »
Nuo kada klausimai tampa puolimais:)
As visiskai nepuolu, kaip man taip taves reikejo paklaust, is kur tu zinai del vieno disko? daug smailu uzdet, kad emocijas parodyciau svelnesnes ?:)))
tikrai idomu, nes is akies as nezinau kaip ten pamatyt.
O del apsaugu, tai irgi normaliai pasakiau, kad nera, o ar turi but, nezinau. Pas drauga a3 irgi neturi.
Tai as dabar galvoju, kaip elgtis, nes keist diskus, ir vel po 2000 km keist butu pravalas, del to ir domiuosi kame dar gali but beda.
Suvedimas gali kiek nors itakot kreivuma diskuose?
nepastebėsi dėl suvedimo, posūkiuose gali vibracija vaire būti..
pirmiausia reikia apsaugoti, diskus. Įkaitę diskai, tiesioginis vandens poveikis ir turi ką turi. Nauji diskai nuvešk blogiausiu atveju pratekinti, jei neusigrūdinę per daug padės. apsaugos šios. Kai reikėjo kainavo po 75lt originalios:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3870: 2012 Rugpjūčio 15, 10:12:12 »
Dekui uz atsakyma.
Klausimas del tekinimo. Uz abu tekina 40-50lt. As neturiu garazo, neturiu kur masina palikt nuemes diskus, o jei dar pas tuos pacius ir uz darba nuemimo reiktu moket, tai gautusi apie 80-90lt manau, kai nauji diskai 120lt.
Cia toks paradoksas, kad nafik :)

Neprisijungęs Mant1k

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3871: 2012 Rugpjūčio 15, 11:51:31 »
Sveiki visi,

prasau pagalbos gal kas gali padet, nes jau nelabai zinau ka daryt. Problema tokia viena diena neuzsikure mano audine, kita uzsikure, bet veliau vel nesikurdavo. Taigi, issiaiskinom, kad neateina kibirkstis tai pakeitem babina, holo davikli alkuninio velenelio davikli ar kazkas pns ir vakar uzsikure, bet siandien ryte vel nesikuria.. Gal zinot kame dar galetu but problema, kaip patestuot ar panasiai?
ACIU!

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3872: 2012 Rugpjūčio 15, 14:05:58 »
Sveiki visi,

prasau pagalbos gal kas gali padet, nes jau nelabai zinau ka daryt. Problema tokia viena diena neuzsikure mano audine, kita uzsikure, bet veliau vel nesikurdavo. Taigi, issiaiskinom, kad neateina kibirkstis tai pakeitem babina, holo davikli alkuninio velenelio davikli ar kazkas pns ir vakar uzsikure, bet siandien ryte vel nesikuria.. Gal zinot kame dar galetu but problema, kaip patestuot ar panasiai?
ACIU!

Pradziai parasai koks miestas, tada bus aiskiau kur ir ka pasiulyti, kad padarytu diagnostika. Galima ir siaip patarimu duoti, bet gali brangiai kainuoti visko is eiles keitimas. Dar tokia smulkmena, jeigu nori kokio atsakymo, butu gerai bent kiek informacijos apie kokia auto snekam , metai, variklis ir t.t.

Neprisijungęs Mant1k

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3873: 2012 Rugpjūčio 15, 14:13:57 »
A3 1996m. 1.8 92kw. Siaip dare ta diagnostika, bet manes salia nebuvo tuo metu rado gal 6 klaidas ir is karto istryne ir uzsikure tada viskas ok, bet kita diena vel tas pats..

p.s miestas Kaunas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3874: 2012 Rugpjūčio 15, 14:18:09 »
Diagnostika - tai klaidu ir gyvu parametru analizavimas stebint realiam laike. Isvados ir t.t.

Klaidu nuskaitymas ir trynimas - nera diagnostika, o tik klaidu nuskaitymas, ka gali padaryti ir 5 metu vaikas.

Vadinkime daiktus tikrais ju vardais ;)