Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 891835 kartus)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #975: 2010 Vasario 17, 20:24:49 »
Jautru sielos kamputi uzgavau, persiprasau  :H
Zinai, as uz tai, kad:
I masina pinigus kisti ten, kur ju nesimato, bet jauciasi;
Myletis tik su zmonemis;
Ir man neidomu is kur jie ima detales, kokiais budais jie "atsinaujina", koks cia kietas ju vadinamas "modas" ar labai vykes "projektas", man idomu kas vyksta ju galvoj, kad jie taip elgiasi.
Kita - atskirk asmeniskumus nuo standartinio posto skirto masei, o ne tau asmeniskai, nepazistu taves, nebendrauju su tavim, kodel turiu apie tave kalbeti?
O del PS, tai sorry, galejai bent bamperi nuspalvinti jei jau renkiesi pliusus.
Peace  ;)

Del pinigu kisimo i masina: jei visu butu tokia nuomone, tikriausiai vazinetume dar su ziguliukai ir kita SSRS technika :).
Beje, kodel tau idomu kas vyksta ju galvoje? Kazkaip idomiai cia. Uzsimane zmogus siek tiek atsinaujinti, tai nejaugi dabar imsiu ir galvosiu, kodel, del kokios priezasties.....  Cia beveik tas pats kaip su drabuziais. As nenesioju drabuziu kol nutrinsiu, bet pamatau kazka naujesnio ir nusiperku. Jei si kaita nevyktu, ekonomika praktiskai stovetu vietoj, nes paklausos nebutu.
O del PS, palikau nedazyta, kaip akcenta :)...
Ok taika, kiekvienas turime savo nuomone, bet vel gi, su savo nuomene jei ji yra siek tiek kritiska bei netolerantiska kitu atzvilgiu:

Protinga? Grazu? Kieta? Nera kur pinigu deti? Mergas taip gaudo? Priekis naujas, subine sena, wow, grozis
Bukit zmones, paaiskinkit kodel taip issidirbinejama? Man ta a3 kaip bloga karma, pastoviai malasi pries akis

siulyciau susilaikyti...
Peace :)