Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 890382 kartus)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #875: 2010 Sausio 24, 16:07:30 »
sveiki sen saltukas kai dave tai neveike borto kompas.gal kam taip buvo.tiesa kaip pakuret savo traktoriukus mano traukt reikejo :)

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #876: 2010 Sausio 24, 17:36:38 »
sveiki sen saltukas kai dave tai neveike borto kompas.gal kam taip buvo.tiesa kaip pakuret savo traktoriukus mano traukt reikejo :)
sunkiai starteris motora prasuko bet uzvede, kaime buvau nakti -31 rode (z) o del borto kompo tai kuo salciau tuo geriau jis man rodo, jei prie -20 jis kaip naujas rodo, tik masina susyla puse nerodo :-{

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #877: 2010 Sausio 24, 17:40:01 »
Mano 1,6 kaip bitutė prie -27 pasikūrė :)

halkas

• Svečias
« Atsakymas #878: 2010 Sausio 24, 18:53:10 »
salia klp -22.5 akumas is vakaro pakrautas ir tai tik is 2 karto uzsivede.(zyzelis) :-]

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #879: 2010 Sausio 24, 19:43:16 »
mano benzas tai puikiai uzsivede, be to pora dienu stovejo dar nevazinejamas  :) akumas geras..

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #880: 2010 Sausio 24, 19:46:58 »
tai man pirmam sugedo borto kompas nejaugi nieks nieko nepatars :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #881: 2010 Sausio 24, 20:33:35 »
Pas mane akumas dar orginalas 44ah, tai galvojau, kad neištvers šalčių, bet pasirodo, pakanka ir tokio :D

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #882: 2010 Sausio 24, 22:13:08 »
oho 44Ah..  :-] pas mane 62Ah, tiesa senojoj audi taip pat siek tiek per mazas akumas Banner atidirbo 9 metus (tevas vazinejo, po to as). Aisku ji ir uzsivesdavo neitiketinai lengvai, tikrai lengviau nei dabartine A3.

Andreus

• Svečias
« Atsakymas #883: 2010 Sausio 25, 10:41:07 »
man nepavyko uzsivesti :(
turiu dar klasima 99metu 66kw tdi, vaziuojant temperatura sokineja ta prasme vilniuj 90 rodo, is miesto isvaziavus nukrenta kartais net iki 60.. tevas sake pas ji taip pat vectroj 03 dyzelyje. cia taip dyzeliuose buna ar termostata reik ziuret?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #884: 2010 Sausio 25, 11:30:56 »
Taip neturi būti, keisk termostatą

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #885: 2010 Sausio 25, 12:02:34 »
Sutinku, reikia keisti termostata. Pilnai susilus varikliui temperatura neturi sokinet (ypac taip ryskiai). Pasikeisk, tas termostatas visai nebrangus  ;)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #886: 2010 Sausio 25, 14:04:23 »
Nepayko ir ma uzvest savojo dyzeliuko, nors dar starteri siek tiek suko, bet ..... teko i pagalba krokodiliukus pasitelkt  :D
Na o dabar akumas nume kraunamas, tikiuosi siemet nepaves manes daugiau, nors zinok tu...  ;)
Beje pas mane akumas neaptarnaujamas kaip suprantu DELPHI S90AL, bei per galingas?
Kiek ziurejau pagal specifikacijas nete, maniskei (1.9 66 kw) aina 74 ah akumai? Gal kas patikslintu is tikruju placiau, koki akumai eina, koki max gali deti su standartiniu generatoriu, bei koks generatorius eina?  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 25, 14:06:44 sukūrė kesatutis »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #887: 2010 Sausio 25, 17:03:46 »
Nepayko ir ma uzvest savojo dyzeliuko, nors dar starteri siek tiek suko, bet ..... teko i pagalba krokodiliukus pasitelkt  :D
Na o dabar akumas nume kraunamas, tikiuosi siemet nepaves manes daugiau, nors zinok tu...  ;)
Beje pas mane akumas neaptarnaujamas kaip suprantu DELPHI S90AL, bei per galingas?
Kiek ziurejau pagal specifikacijas nete, maniskei (1.9 66 kw) aina 74 ah akumai? Gal kas patikslintu is tikruju placiau, koki akumai eina, koki max gali deti su standartiniu generatoriu, bei koks generatorius eina?  ;)

Eina 74 arba 77 ;)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #888: 2010 Sausio 25, 17:53:41 »
Tuomet nete gerai buvo parasyta apie 74  :P, zinosim ateity jei prisireiks pirkt.
Dabar kitas klausimas kyla, negali cirpt dirzeliai del per dideles ralpos akumo, mano atveju 90 ah. Beje, siom saltom dienom ijungus galinio stiklo sildyma sirpimas sustipreja o vos prilietus prie gazo - isnyksta.

Andreus

• Svečias
« Atsakymas #889: 2010 Sausio 26, 07:46:14 »
termostata tai pasikeisiu, o kazkas dar minejo jog  gali buti kazkokia rele, ir del jos taip temperaturu pokytis keistis? na bet pirma pabandysiu termostata pakeist, bus aisku .

o pas visas a3 yra tas  galinio lango apiplovimas? nes as niekaip net neuzmaciau is kur ten tas skystis turetu teketi..

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #890: 2010 Sausio 26, 11:29:22 »
apipurskimas yra visose, purkstukas itaisytas ant valytuvo asies per kuria jis sukasi, is lauko puikiai matosi.

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #891: 2010 Sausio 26, 21:37:06 »
Pas mane isvis neveikia galinis valytuvas. Nuo ko pradeti ieskoti gedimo?

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #892: 2010 Sausio 26, 22:42:41 »
Pas mane isvis neveikia galinis valytuvas. Nuo ko pradeti ieskoti gedimo?
Bandyk ardyt, lengvai jis issiardo. Man neveike kai nupirkau, tai isardziau, sutepiau kur tik priejimas buvo vale puikiai. Dabar lyg striginet biski pradeda, kai atsils vel ardysiu.

Neprisijungęs skandinavas

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #893: 2010 Sausio 26, 22:44:38 »
Beje, siandien keiciau guoli priekini, subiro senasis  :( Tai nei daug nei mazai, uztrukau 3,5 val.  (z) Daugiau nebenoriu sito malonumo, tikiuosi kitos puses nesubirs  (+)

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #894: 2010 Sausio 26, 22:47:43 »
Pas mane irgi neveikia, žinau bėda, jau patikrinta, o dar ir prieš tikrinant visi sakė kad varikliui amen, taip ir yra, tik sužinojus kaina dėvėto (120-150 Lt), kažkaip yra ir būtinesnių pirkinių, o šiaip čia dažna problema su tai galiniais varikliukais, jie turi savo atskira mikroschema su valdimu (stovi bendra rėlė priekiniams valytuvams ir apiplovimui, ir dar galiniams kartu, bet dar galinis turi ir atskira savo valdima), tad nlb ten ką paremontuosi, pats varikliukas gražus kaip naujas, ir viduj ir dantračiai, ir mikrūškė. Bet mikruškės kaltė yra, o jos atskirai nlb pakeisi, o jei ir pakeisi tai nlb gausi. Tad jei keisti tai tik viska kartu. Dar gali buti pačio varikliuko angliukai nudile, išsiardyk paprasta ten viskas ir paziurėk jei, ne tai tada koki 80 proc ta mikruškė, dar pravodė, kur ties lankstais bagažinės dangčio, gali buti ir rankenelė,( bet jei galinis apiplovimas veikia tai mažai tikėtina kad svirtelė) ir aplamai lb mažai tikėtina  kad viskas kita. Kaip sakiau koki 80-90 proc kad ta mikruškė.

Kai galvojau keisti, tai berods jei gerai pamenu, tai tinka nuo kažkokių seat, ww, dar kitu audži, dbr nepamenu tiksliai.

Neprisijungęs Onix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #895: 2010 Sausio 26, 22:50:03 »
Striginejimas ir man toks simptomas buvo prieš sugendant, koki mėnesį, po to kai mirė tai visam. Dbr kai ijungi tai pajuda koki 1cm, ir stovi. po kiek laiko vel ijung ir vel tas pats.

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #896: 2010 Sausio 26, 23:15:39 »
Dekui uz patarimus. Bus silciau bandysiu ziureti. O apipurskimas tai veikia

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #897: 2010 Sausio 27, 09:20:23 »
Beje, siandien keiciau guoli priekini, subiro senasis  :( Tai nei daug nei mazai, uztrukau 3,5 val.  (z) Daugiau nebenoriu sito malonumo, tikiuosi kitos puses nesubirs  (+)

Dar gerai, kad priekinis, galinis dvigubai brangiau kainuoja  :D

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #898: 2010 Sausio 27, 10:26:35 »
Nu ka chebra, salciausias rytas siemet pas mus Kaisiuose, is ryto -28. Vos nenudvesau, kol akumo klemas uzsukau. Nuo sekmadienio masinike stovejo be akumo, tik siandien ryte imeciau nes reikejo pavaziuot. Buvo mintis kad neuzkursiu, nors akumas tris dienas siltai namie gulejo, bet du kart pasildzius zvakes - uzsikere.  ;) Visgi traktoriukas kruta dar. Kitai ziemai - naujas akumuliatoriaus pirkimas nusimato...
Kaip pas jus siandien Audinukes uzsikure. Pas mane va ant kiemo visos masinos kaipstovi taip stovi - net neina zmones kurt :), zino galimybes...

Neprisijungęs Onix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #899: 2010 Sausio 27, 11:14:19 »
Pas man kol kas jokiu bedu, akumas nuo dyzelio sėdi idėtas 74 ah, ir kaip sprendziu neblogas, nes be jokiu nesklandumu kaip visad užvedė, kad neprisišnekėt čia netyčia ff.
O šiaip turėjau klausimą gal kas esat susidūrę ir kažką panašaus darę, kalba eina apie liuko valdimą, pas mane ten yra išdile vietomis tos net nežinau kaip pasakyt, tokios juostos ar linijos kontaktinės, ir abiejų padėčių iki pat galo neatidaro, tik iki pusės, po to kiek nuo pusės besuktum, jau toliau nereaguoja. bet čia dar nebėda, ir nevisada mato neutralios padėties, kada uždaryta, tai būna kartais pats atsidaro, užrakini mašina, ir nueini, o ateini buna kartais prasivėręs. Nes degimą išjungus srovė dar tik po kurio laiko tik atjunge. jau užkniso nebegaliu.

Tai klausymas butu toks, ar įmanoma kazkaip butų ten tas kontaktines linijas atrestauruot kažkaip, esu matęs kaip starteriams kontaktus atrestauruoja, su aliuminio lydiniu ant viršaus plonai užlieja, ir jis prilimpa tik prie senų kontaktu jau išdilusių, o i tuos tarpus, kur kita ten medžiaga kažkokia, nelimpa, to pasekoje gaunasi vos nenauji kontaktai, paskui tik sušveisti kad sulyginti reik. Tai kažin ar išeitų toks baikė su tuo vadinamu plafonu taip atrestauruot. Tai įdomu gal kažkas kažką panašaus bandėte daryti, gal kokių niūasų yra, ar šiaip ką iš patirties.  

Kita visad suspėsi nusipirkti, bet smagiau kaip pats kažką susitvarkai  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 11:16:30 sukūrė Onix »