Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 887915 kartus)

Neprisijungęs Gelezhinkelis

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #500: 2009 Rugsėjo 17, 11:36:54 »
Na audi dyzeliukas pagal ideja turetu imti panasiai kaip ir kiti HDI, TDI ir pan. Tik manau audi dyzelis prastesnis uz prancuzu HDI.
Gerai kolega sake del pakabos - lengvai ir nebrangiai taisoma. Bet jau ne is pirmo praeivio girdziu "ziuriu audi turi, kaip su pakaba" - matyt tureciau suprast kaip komplimenta jei dar niekas nesugedo :D
del kuro sanaudu: dyzelis (priklausomai nuo kilovatu) turetu imti apie 6-8 litrus mieste.
Dar kas liecia pakaba, tai arba as nerandu pigiau, arba tikrai brangiai taisiau. Granatos guma, ir rato guolis su detalem ir pakeitimu man servise atsiejo +- 500 lt
Kondicionieriaus pildymas - 120 lt berods.
Siaip sakyciau audi pigi ir kokybiska masina, ir jos bedos greitai istaisomos.
Del korozijos: jei perki is italu, ziurek kad nebutu is pietu, o jei is pietu, tikrink ar yra plastmases virs ratu, nes kaip zinia pietuose nei lyja, nei dregna, tai jie taupo ir nededa tokiu dalykeliu, o lietuvos keliuose ten greitai apsinestu zememis, druskomis ir pradetu rudyti.
Pas mane 98m.galo audine, tai rudziu nera. Bet kolegos pastebejimas del stogo kaip pirstu i aki. Radau korozijos maza zidiny virs dureliu, prie stogo. Na bet bukle vistiek esu patenkintas :)
rekomenduociau audi, bet pats dyzelio jos tai nepirkciau (nors dyzeliuko dabar ir ieskau), kadangi burzgia kaip traktoriukai :)