auditurbo, aciu uz patarimus. As pats viska suprantu. Sugalvojes nieko nekeiciu.
Viskas kaip ir ok, cia vienu metu kazkaip viskas supuole ir pasireiske.
Del cypimo - jis girdisi tik vaziuojant, ir tik tada, kai nuo 2000 apsuku pradeda turbina kabint. Vakar vel uzsikiso, tai pastebejau, kad cype tol, kol neijunge auto avarinio rezimo, ir nepradejo apsukos krist. Susidariau nuomone, kad su turbina susijes cypimas, ant dienukazka daugiau suzinosiu gal kai patikrinnsim.
Alyva gera, purkstukai visi geri, tikrinti buvo.
Kai turbina vale pries pora menesiu, tai viskas ok su ja buvo, sake labai graziai su ja viskas.
Taip, ir man meistras sako, kad kazkas su kuro padavimu. ZIuresim siandien ka diagnostika pasakys.
nu va biski naujienu is diagnostikos.
cypimas atsiranda tada, kai turbina pradeda perpust... perputineja gan smarkiai, iki 2.6.
turiu labai idomia misle su purkstukais, zodziu, gal padesit isspresit.
Kaip ir minejau, meistras tikrino purkstukus, ir purkstukas su laidu buvo myzantis ir apie 80varza. Sito purkstuko kodas prasideda 03.... (netrukus paaiskinsiu kodel paminejau koduka)
Taigi, nuvaziavau i srota, isigyjau siam varikliui 1.9 tdi 81kw kita purkstuka. Jo kodukas buvo 02...
Taigi, galvoju pasiskambinsiu i parduotuve ir pagal kebulo numeri paziuresiu koks yra tinkantis butent mano varikliui. Pagal kebulo numeri purkstuka su laidu ismeta butent ta, kuri isigyjau srote su 02 kodo pradzia.. Gaunasi taip, kad 03 man yra netinkantis, nors pagal kodu paieskas tiek vienas, tiek kitas yra 1.9 tdi 81kw.
Gal galite paaiskinti si fenomena? Nes isidejus ta purkstuka, kuri pirkau srote su 02 kodo pradzia (beje jis patikrintas, nemyza, varza 96.8), is ryto pradejo purtytis variklis. Gaunasi taip, kad sitas purkstukas kaip ir nelabai tinka, jeigu taip darosi. Tai kaip cia taip? variklis gal stovi kitas, kuriam ir reikejo to purkstuko su 03 koduku?