Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 890551 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4900: 2013 Kovo 17, 11:57:03 »
3F jau jam atsake kame problema, reikia tik tuo paciu nusiimti slanga nuo turbinos ir paziureti asele, tikrai nera sudetinga.

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4901: 2013 Kovo 17, 14:32:56 »
auditurbo, aciu uz patarimus. As pats viska suprantu. Sugalvojes nieko nekeiciu.
Viskas kaip ir ok, cia vienu metu kazkaip viskas supuole ir pasireiske.
Del cypimo - jis girdisi tik vaziuojant, ir tik tada, kai nuo 2000 apsuku pradeda turbina kabint. Vakar vel uzsikiso, tai pastebejau, kad cype tol, kol neijunge auto avarinio rezimo, ir nepradejo apsukos krist. Susidariau nuomone, kad su turbina susijes cypimas, ant dienukazka daugiau suzinosiu gal kai patikrinnsim.
Alyva gera, purkstukai visi geri, tikrinti buvo.
Kai turbina vale pries pora menesiu, tai viskas ok su ja buvo, sake labai graziai su ja viskas.
Taip, ir man meistras sako, kad kazkas su kuro padavimu. ZIuresim siandien ka diagnostika pasakys.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4902: 2013 Kovo 17, 14:35:16 »
sveiki, ar tinka coilai nuo golf 4 ant a3? kiek galima už komplektą FK mėlynų gauti Lietuvoj? bent orientacinėms kainom

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4903: 2013 Kovo 17, 16:50:18 »
gal kam teko isardyt 8l feislifto depo lempa? atrodo, kad ten suklijuota viskas ir jei kazka ardyti, viskas sulus.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4904: 2013 Kovo 17, 19:48:03 »
gal kam teko isardyt 8l feislifto depo lempa? atrodo, kad ten suklijuota viskas ir jei kazka ardyti, viskas sulus.
Man teko, kai zibinte buvau sulauzes detale, i kuria isistato aukscio reguliavimo varikliuko kotelio galvute.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4905: 2013 Kovo 17, 19:49:57 »
tai ten suklijuota? placiau gal gali?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4906: 2013 Kovo 17, 20:18:37 »
Stiklo nenuiminejau, situo atveju buvo ardyta feislifto Hella.Kazkokiu tai budu issisukau ta detalyte, ir jinai net koda turejo.Pabandziau ja suklijuoti.Istatymas detalytes ir prisukimas su varzteliu- geru poros valandu darbas.Depo lempas veliau staciau, su jomis jokiu problemu neturejau.
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4907: 2013 Kovo 17, 20:29:00 »
auditurbo, aciu uz patarimus. As pats viska suprantu. Sugalvojes nieko nekeiciu.
Viskas kaip ir ok, cia vienu metu kazkaip viskas supuole ir pasireiske.
Del cypimo - jis girdisi tik vaziuojant, ir tik tada, kai nuo 2000 apsuku pradeda turbina kabint. Vakar vel uzsikiso, tai pastebejau, kad cype tol, kol neijunge auto avarinio rezimo, ir nepradejo apsukos krist. Susidariau nuomone, kad su turbina susijes cypimas, ant dienukazka daugiau suzinosiu gal kai patikrinnsim.
Alyva gera, purkstukai visi geri, tikrinti buvo.
Kai turbina vale pries pora menesiu, tai viskas ok su ja buvo, sake labai graziai su ja viskas.
Taip, ir man meistras sako, kad kazkas su kuro padavimu. ZIuresim siandien ka diagnostika pasakys.

nu va biski naujienu is diagnostikos.
cypimas atsiranda tada, kai turbina pradeda perpust... perputineja gan smarkiai, iki 2.6.

turiu labai idomia misle su purkstukais, zodziu, gal padesit isspresit.
Kaip ir minejau, meistras tikrino purkstukus, ir purkstukas su laidu buvo myzantis ir apie 80varza. Sito purkstuko kodas prasideda 03.... (netrukus paaiskinsiu kodel paminejau koduka)
Taigi, nuvaziavau i srota, isigyjau siam varikliui 1.9 tdi 81kw kita purkstuka. Jo kodukas buvo 02...
Taigi, galvoju pasiskambinsiu i parduotuve ir pagal kebulo numeri paziuresiu koks yra tinkantis butent mano varikliui. Pagal kebulo numeri purkstuka su laidu ismeta butent ta, kuri isigyjau srote su 02 kodo pradzia.. Gaunasi taip, kad 03 man yra netinkantis, nors pagal kodu paieskas tiek vienas, tiek kitas yra 1.9 tdi 81kw.
Gal galite paaiskinti si fenomena? Nes isidejus ta purkstuka, kuri pirkau srote su 02 kodo pradzia (beje jis patikrintas, nemyza, varza 96.8), is ryto pradejo purtytis variklis. Gaunasi taip, kad sitas purkstukas kaip ir nelabai tinka, jeigu taip darosi. Tai kaip cia taip? variklis gal stovi kitas, kuriam ir reikejo  to purkstuko su 03 koduku?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4908: 2013 Kovo 17, 20:34:02 »
Stiklo nenuiminejau, situo atveju buvo ardyta feislifto Hella.Kazkokiu tai budu issisukau ta detalyte, ir jinai net koda turejo.Pabandziau ja suklijuoti.Istatymas detalytes ir prisukimas su varzteliu- geru poros valandu darbas.Depo lempas veliau staciau, su jomis jokiu problemu neturejau.
na man pati stikla reikia nuimt, nes ziauriai is vidaus apsinese
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 17, 20:38:11 sukūrė moochinazz »

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4909: 2013 Kovo 17, 20:38:03 »
Šiandien vakare, vykstant pas panelę, užvedus savo A3 nustebau... Degantis imobilaizes bet variklis dirba kuo puikiausiai. Važiavau, užgesinau, užvedžiau vistiek blyksi. Ištraukiau raktelį - nustojo. Kas čia per stebuklai? :D
Audi A3 miracle

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4910: 2013 Kovo 17, 20:38:50 »
mirksi, kad ne pas ta panele vaziuoji :D :D

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4911: 2013 Kovo 17, 20:39:47 »
mirksi, kad ne pas ta panele vaziuoji :D :D
Ne ne, pas tą :D Manau, ne čia bėda :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4912: 2013 Kovo 17, 20:42:09 »
Sublūdo (!?)
 nelabai čia ką ir pakomentuosi :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4913: 2013 Kovo 17, 20:44:59 »
Nepamenu , kas ten buvo, bet pas mane buvo uzsidegusios visos lemputes vienu metu, vaziuoji ir jos dega. :-] paskui nuimiau klema, uzdejau ir vel viskas normaliai.
Kolekcija

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4914: 2013 Kovo 17, 20:46:13 »
Sublūdo (!?)
 nelabai čia ką ir pakomentuosi :)
Jis man kartais sumirksi, persuki raktelį ir vėl viskas gerai, o čia kažkaip greit užvedus, net nepastebėjau, kad mirksi. :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4915: 2013 Kovo 17, 20:48:31 »
na man pati stikla reikia nuimt, nes ziauriai is vidaus apsinese
Pas mane irgi buvo labai apsinese, su musemis bei surudijusiomis metalo drozlemis nuo grezto reflektoriaus.Po subariko smugio i sona pasikeiciau i Depo.
Kolekcija

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4916: 2013 Kovo 18, 00:07:50 »
kažkas ieškojo tokio buferio apačios kiek pamenu:
http://data.motor-talk.de/data/galleries/924621/3440665/audi-a3-8l-blinker-abbiegelicht-28282.jpg
panevėžy buvau sėdynių, mačiau sulaužytu viršum toks buferis stovi ant a3, apačia sveika.
Kam reikia telefonas šroto:
8-675-88169

Neprisijungęs Karolis A3

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4917: 2013 Kovo 18, 07:13:23 »
nepasiseke si savaitgai mano audinukei..stirnai irgi          

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4918: 2013 Kovo 18, 08:38:24 »
nu va biski naujienu is diagnostikos.
cypimas atsiranda tada, kai turbina pradeda perpust... perputineja gan smarkiai, iki 2.6.

turiu labai idomia misle su purkstukais, zodziu, gal padesit isspresit.
Kaip ir minejau, meistras tikrino purkstukus, ir purkstukas su laidu buvo myzantis ir apie 80varza. Sito purkstuko kodas prasideda 03.... (netrukus paaiskinsiu kodel paminejau koduka)
Taigi, nuvaziavau i srota, isigyjau siam varikliui 1.9 tdi 81kw kita purkstuka. Jo kodukas buvo 02...
Taigi, galvoju pasiskambinsiu i parduotuve ir pagal kebulo numeri paziuresiu koks yra tinkantis butent mano varikliui. Pagal kebulo numeri purkstuka su laidu ismeta butent ta, kuri isigyjau srote su 02 kodo pradzia.. Gaunasi taip, kad 03 man yra netinkantis, nors pagal kodu paieskas tiek vienas, tiek kitas yra 1.9 tdi 81kw.
Gal galite paaiskinti si fenomena? Nes isidejus ta purkstuka, kuri pirkau srote su 02 kodo pradzia (beje jis patikrintas, nemyza, varza 96.8), is ryto pradejo purtytis variklis. Gaunasi taip, kad sitas purkstukas kaip ir nelabai tinka, jeigu taip darosi. Tai kaip cia taip? variklis gal stovi kitas, kuriam ir reikejo  to purkstuko su 03 koduku?
Nu bedu maisas :D net nzn ka pasiulyt. Isimk likusius purkstukus, paziek koda, pagal tai dek ir ta sekanti purkstuka, poto dar variantas kad ne variklis ne tas o variklio kompas ne tas, juk lengviau kompa nei varikli pakeist. turi buti rysys tarp variklio ir kompo. rysy gali atskirti pagal koda greiciausiai, variklio/kompo koda. Gausi kodais pasidomet, turesi daug isminties apie atitikimus :) galesi buti ekspertas. Dabar keli mano klausimai: perputineja 2.6 bar? kiek purkstukas kainavo? Nepriimk mano nuomones uz teisinga, as tiesiog tau pateikiu apmastymus savo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4919: 2013 Kovo 18, 08:47:53 »
nepasiseke si savaitgai mano audinukei..stirnai irgi          

Kazkokie metai nelaimingi, kelinta jau audi is klubo sudauzoma :-{ Gerai, kad dar cia tau nedaug, bet kasko tur but nebuvo ir reikes remontuotis uz savus :-/

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4920: 2013 Kovo 18, 09:23:39 »
Va todėl ir nekenčiu šio kelio ženklo:

Užuojauta :H
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4921: 2013 Kovo 18, 09:27:06 »
Nuskynei šio ženklo galiojimo atkarpoje, ar ne?

Nes jei įvykis ne ženklo ribojime įvyko - valstybe atsako už padarytą žalą. Buvęs čia nemažas teismas dėl tokio įvykio ir teismas išaiškino, kad gyvūnai valstybės "turtas" ir jei valstybės gyvis padarė žalos - valstybė kompensuoja.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4922: 2013 Kovo 18, 10:09:57 »
Nu bedu maisas :D net nzn ka pasiulyt. Isimk likusius purkstukus, paziek koda, pagal tai dek ir ta sekanti purkstuka, poto dar variantas kad ne variklis ne tas o variklio kompas ne tas, juk lengviau kompa nei varikli pakeist. turi buti rysys tarp variklio ir kompo. rysy gali atskirti pagal koda greiciausiai, variklio/kompo koda. Gausi kodais pasidomet, turesi daug isminties apie atitikimus :) galesi buti ekspertas. Dabar keli mano klausimai: perputineja 2.6 bar? kiek purkstukas kainavo? Nepriimk mano nuomones uz teisinga, as tiesiog tau pateikiu apmastymus savo.
Perputineja, gal rasydamas kiek klystu, bet sake kad tikrai perdaug pucia, buna kad vel viskas ok ir nebeperpucia....
Purkstukas kainavo 150lt

Neprisijungęs Karolis A3

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4923: 2013 Kovo 18, 15:03:10 »
yra KASKO, tai turetu sumoketi, zenklo irgi nebuvo, bet i paprasta draudima net nesikreipiau, nes del ivykio greiciausiai tik draudimas pabrangtu.. del to, kad mazai zalos, tai nelabai sutikciau: kapoto kampas, sparnas, buferis, groteles, telikas, lempa, abu radiatoriai, posparnis, akumas ir dar bala zino kas.. dar kazkaip keistai amortikas desines puses stovi, kazin ar nebus uzkliude vaziuokles ko, nors vairo netraukia, vaziuoja normaliai..  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4924: 2013 Kovo 18, 15:06:26 »
Jeigu yra kasko, tai i paprasta ir nereikia kreiptis, skambink uzfiksuok draudime ivyki , tik is karto susirasyk visus , kad ir maziausius pazeidimus, nes is karto fiksuoja, paskui atsius deklaracija viska smulkiai uzpildysi.