Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 920618 kartus)

Neprisijungęs Karolis A3

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4875: 2013 Kovo 14, 16:00:28 »
tai kad laida pravest ir saugikli galbut padidint reiks tai suprantu, nezinau vieno dalyko, ar pirkti angliska lempa ar europine turi ta vieta lemputei? as kalbu apie tas faceliftines kuriu dar neturiu bet ruosiuosi gauti
pas mane '97 metu lempoj yra konturai skylutei ispjaut lemputei, manau uztektu peilio, bet zmogiskiau butu su graztu ta skylute padaryt, lizdas lemputei istatyt yra prie visu, tik pliusas i ji neateina, tai teks laida persivest ir turi veikt  :)

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4876: 2013 Kovo 14, 16:58:10 »
Nors ir tema 100 kartų apšnekėta tačiau įdomus dalykas nutiko.. Audi A3 8l 81kw ~2012-11-15 buvo valyta turbina, tačiau pastebėjau, kad pora kartų vėl buvo dingus trauka kai buvo važiuota pilna mašina. Čia galimas varijantas, kad vėl  dinginėja trauka dėl užsikišusios turbinos geometrijos? :think:

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4877: 2013 Kovo 14, 21:22:09 »
pasidariau ta priesrukine, teisingai saket vieta yra tik skyle pragrezt, ir pliusa atvesti

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4878: 2013 Kovo 14, 22:14:33 »
Iskilo toks klausimas, o kam tau dvi priesrukines?

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4879: 2013 Kovo 15, 10:04:18 »
man iskilo klausimas kodel tau iskilo klausimas? :D tiesiog vakarais turiu laisvo laiko... beto man negrazu kai dega viena, as ja retai naudoju bet man negrazu.. toks vaizdas kai viena dega jog turetu degti dvi bet dega viena, o tai mano mastymu simbolizuoja kad auto yra nepriziuretas :D nu cia isitikinimai kvaili

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4880: 2013 Kovo 15, 10:26:54 »
bet tu primeti, kai tau šviečia abu rūko žibintai, iš galo važiuojantis nematys nuspaustų stopų (!?), jei nėra papildomo žibinto per vidurį

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4881: 2013 Kovo 15, 10:29:48 »
papildomi stopu zibintai uzsidega prie gabaritiniu, ir vidurinysis zibintas tirkai yra ir veikia kiek pastebejau keliuose pas mane kolkas vieninteli visos lemputes pas ta vidurini :D beto mano galines lempos abi rasoja tai joms ta papildoma lempa gerai nes sildo ora jose to pasekoje susildytas oras lempoje vedinasi per tarpelius ir iseina dregme..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4882: 2013 Kovo 15, 10:34:20 »
papildomi stopu zibintai uzsidega prie gabaritiniu, ir vidurinysis zibintas tirkai yra ir veikia kiek pastebejau keliuose pas mane kolkas vieninteli visos lemputes pas ta vidurini :D beto mano galines lempos abi rasoja tai joms ta papildoma lempa gerai nes sildo ora jose to pasekoje susildytas oras lempoje vedinasi per tarpelius ir iseina dregme..

Jeigu vazinesi pastoviai su ijungtom, tai tikrai i subine kas atsimus, nieko per jas nesimato.

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4883: 2013 Kovo 15, 11:20:59 »
tai vat pamirsau prie to posto pridurt kad nevaznesiu visalaik su yjungtom :) gi lempute 21W tai dabar dar kai dvi gaunasi 41W tai cia akumo sodinimas/generatoriaus gadinimas... patarkit kokias y prieki lemputes det 55W trumpuju sviesu, pazibincius jau turiu kokiu noriu, dabar trumpu jieskau kokybisku ir iskirtiniu, bet ne su iskirtine kaina :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 15, 11:28:22 sukūrė Auditurbo »

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4884: 2013 Kovo 15, 13:16:23 »
tai vat pamirsau prie to posto pridurt kad nevaznesiu visalaik su yjungtom :) gi lempute 21W tai dabar dar kai dvi gaunasi 41W tai cia akumo sodinimas/generatoriaus gadinimas... patarkit kokias y prieki lemputes det 55W trumpuju sviesu, pazibincius jau turiu kokiu noriu, dabar trumpu jieskau kokybisku ir iskirtiniu, bet ne su iskirtine kaina :D

Šie dalykai nesudernami :bedantis:
Čia tas pats, kaip greita - gerai - pigiai. Pasirink 2. :bedantis:
Aš, kažkaip, pasitikiu Osram lemputėm. Gerai šviečia, tarnauja jau treti metai. Nusiskundimų neturiu, o ir kaina nėra kosminė.. Žinoma, yra ir pigesnių...
Naudoju šią paiešką: http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
Blogiausiu atveju, jei netenkina Osram, visada galima pasitikrint, kokia turi būti lemputė, kad neprašaut perkant kitur :V
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4885: 2013 Kovo 15, 13:52:32 »
jei nori gero ir pigaus, pirk gerą ir pirk pigų :-]

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4886: 2013 Kovo 15, 21:57:09 »
Gal kas zinot ar pas a3 buna sviesu jungtukas be zibintu aukscio reguliavimo?

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4887: 2013 Kovo 16, 00:51:24 »
Gal kas zinot ar pas a3 buna sviesu jungtukas be zibintu aukscio reguliavimo?
Nu pas mane tai atskirai žibintų aukštis reguliuojasi. Jei gerai tave suprantu, tai ne ant to paties pas mane.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4888: 2013 Kovo 16, 09:20:21 »
Aš kiek matęs, tai tik tokius:
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4889: 2013 Kovo 16, 10:05:44 »
Aš kiek matęs, tai tik tokius:

Mano toks pat, bet tas vienas jungtukas keiciasi be to viso kevalo.

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4890: 2013 Kovo 16, 10:27:25 »
Sveiki,

Vel uzsikimso turbina. Gal galit kokiu samprotavimu mestelt kodel kemsasi? Valyta visai neseniai buvo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4891: 2013 Kovo 16, 10:31:24 »
Sveiki,

Vel uzsikimso turbina. Gal galit kokiu samprotavimu mestelt kodel kemsasi? Valyta visai neseniai buvo.

Cipuota?

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4892: 2013 Kovo 16, 10:40:07 »
Mano toks pat, bet tas vienas jungtukas keiciasi be to viso kevalo.

Teip.
Ten kur šviesos, pailgas toks, ten kur reguliavimas, ten berods, dvi fyškutės trumpos..

Tiesiog, aš supratau taip, kad žmogus klausė, ar yra toks "kevalas", kuriame iš viso nebūtų lempų reguliavimo (spėju, tai susiję su TA, ir su paskutiniais pakeitimais... :V )
A3 1.9 TDI 81kW

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4893: 2013 Kovo 16, 10:43:09 »
Only audi - deja, necipuota. Man jau tiek problemu su ta auto, kad nebegaliu.
Dumina, ryja kura, kemasasi turbina, pradejo myzt vienas pukrstukas, pakeiciau is sroto i nemyzanti, tai pradejo purtytis is ryto auto koki 30 sek kol prasidirbo... viskas i viena kruva.. nebezinau ka daryt, kiek dar man reikes krustis....

Ai, dar nuo 2000 apsuku pedala iki dugno numynus, pradeda kazkas garsiai cypt...

As nevilty jau, rimtai.

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4894: 2013 Kovo 16, 11:00:28 »
 (z) nu blio bėdų nemažai turi. Bet manau pavasariui (ne kalendoriniui) atėjus daug bėdų pabėgs nuošalin atšilus. Alsuoklį tikrinai neužputojas?  :V kada keitęs vandens pompą su diržais? čia apie dyzelį kalba eina? manau cypt gali vandens pompa užvedus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 16, 11:02:02 sukūrė prakapukas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4895: 2013 Kovo 16, 11:17:06 »
ALsuoklio netikrinau, paziuresiu.
Prie laisvu apsuku viskas ok, jokio cypimo, cypimas prasideda kai pedala vaziuojant iki galo numini, ir kai pasiekia mazdaug 2000 apsuku, kai pradeda turba kabint, tada pradeda cypt kazkas....
NEzinau,turbut reikes visas problemas servise isvardint, ir tegul tvarko, paims turbut nemazai.

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4896: 2013 Kovo 16, 11:38:28 »
Kemšas dėl blogo mišinio, turbūt. Gal blogai purškia kurą, tada daug suodžių turi gautis, dūmina, kartu ir geometriją užkiša.
Bet jei sakai kad kažkas "cypia", tai gal tiesiog šlanga kokia nuo turbos iki intercoolerio kiaura? Tuomet daviklis visada mato mažą slėgį, geometrija laikoma vienoj padėty ant maks. slėgio ir nevaikštanti geometrija pastringa.
Šią savaitę kariavau su blogu aktuatorium. Buvo kiauras, patrigęs, tai vakuumas jo jau nesugebėdavo valdyt, tai nuėmus jį irgi geometrija nelabai vaikščiot norėjo, bet be jo visai geras priėjimas tai ranka pramankštinus, uždėjus aktuatorių gerą limp'o neišmetinėja, tai vadinas valdo normaliai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4897: 2013 Kovo 16, 12:07:14 »
visas imanomas slangutes pakeite meistras.... :(
o tas cypimas, tai zinok toks jausmas, kad ten metalas i metala trinasi, ar gumos kazkokios, nes jei slangute butu kiaura, tai pagal mane svilpimas kazkoks butu aukstas.

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4898: 2013 Kovo 17, 11:47:26 »
Andriumanas gi as tau sakiau kad ne keitimo keliu reikia eit, o bedos identifikavimo, tau ta masina auksine tuoj pasidarys kiek tu y ja sukisi... kas ten cypia as ir pats nematydamas negirdedamas nepasakysiu, pasiimi drauga, jai tokiu neturi pasiemi broli/sese, jai tokiu nera pasiemi teva/mama ir vienas gazuoja kad turbina suktusi kitas ziuri is kur cypimas. Pafilmuok kaip cypia imesk cia ar y koki kita foruma gal aiskiau bus, o ne keisk visas dalis is eiles...

Neprisijungęs Auditurbo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4899: 2013 Kovo 17, 11:52:52 »
ir dar vienas dalykas, "dumina, ryja kura, kemsasi turbina" cia pozymiai kad su ypurskimu kazkas blogai, tai arba kompas variklio susipiso, arba transformatoriniu alyva vazineji, arba purkstukai kiauri :D dar variantas kad paciam varikliui kazkas neto jau darosi... visko gali but.