Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 891519 kartus)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #4675: 2013 Vasario 14, 14:42:30 »
Kiek bake buvo kuro rodo lempa, jai ji uzsidege tu nunulini kilometraza ir vel uzpyles kura vaziuoji iki lempos, gauni kilometrus tarp lempos uzsidegimo ir ypilto kuro kieki. Labai elementaru, man atrodo kazko tu cia nesupranti. O skirtumas tarp lempos uzsidegimu gali buti 1-10 litru cia jau labai grubiai :D,  o kai pili po 40 - 50 litru ant karto ir kelis kartus isvazneji baka manai negauni tiksliu duomenu? pabandyk po 50 litru isvaznet tris bakus su tais "lempos" uzsidegimais ir nunulinimais kilometrazo tai isvazinesi apie 150 litru kuro, o paklaida tarp lempos uzsidegimu bus 1-10 litrai, tai kiek cia procentaliai gaunasi? apie 7% paklaida(paklaida mazeja kuo daugiau baku tu sitaip skaiciuodamas isvazineji ir isvedi vidurki) cia juk sakiai nori tikslumo..... O su nuorinimu yra zaidimas, nes nuvaziuoji 100 km ir dapili kura, ziurint kaip nuorint ziurint kiek supilsi per 100 km isvaznesi 8 o gal ypilsi tik 6 tai kiek cia paklaida gaunasi? 25% :D beto jai ryja mazesnius kiekius kuro automobilis, pvz dyzelinis tai paklaidos dar didesnes jai ryja 5, nedapili 1-2 litru ir gauni paklaida 20 - 40% Ir tai nemanau kad rodykle gali taip grybauti kad iki 10 litru paklaida rodytu kai uzsidega lempa( tai realiai paklaida dar mazesne nei 7%). Pas mane labai tiksliai ta rodykle uzsidega pagal ypilama kura, ryjima ir kilometraza. Kolkas vazinejau su savo naujai isigyta audi a3 1.8T ryjimas kinta 9-11 litru ribose priklausomai nuo oro temperaturos, tapkes sunkumo.... :) Nieko paprastesnio uz sita kuro rijimo skaiciavimo buda nesu isbandes... dapylimas tai cia vaiku zaidimai :) aisku jai rodykle absoliuciai neveikia tai tik dapilinet ir telieka.. :D
Viska as suprantu. TIk tu manes turbut nesupratai.
As suprantu, kad matuojamas skirtumas, bet ar tu supranti, kad uzsidegus lempai, ir pylus, ir kita karta uzsidegus lempai, ir vel ipylus iki virsaus be nuorinimu tu neipilsi vienodo kiekio butent ne del to kad uzsidege rezervas prie skirtingu kiekiu, bet butent todel, kad del oro, esancio viduj ir pilant kura, pacio kiekio viduje bus skirtingi kiekiai. Kitaip tariant - kiekviena karta atsokus sautuvui kuro bake bus skirtingai kiekiai dyzelio. Viena karta gali buti 50litru, kita karta 55litrai. Ar dabar supratai?:)
Beje, vat butent, paklaida yra tokia, kuri man labai svarbi. Nes isivaizduok, vasara nuvaziavau misriu 1100km (daugiau autostrada) su pilnu baku pilnai nuorintu. Sia ziema nuvaziavau mieste 700km. Tai as dabar galvoju, ar cia pas mane daugiau ryt pradejo, ar plude mano grybauja. Dabar uzsipyliau pilnai nuorine, pravaziavau 100km, uzsipilsiu vel, ziuresiu koks skirtumas:)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 14, 14:44:38 sukūrė Andriumaras »