Xebra, del ko gali buti padidejusios sanaudos?
700km - pilnas a3 2000m bakas (55litrai)
Gaunasi, kad ryja apie 8litrus. Sakyciau a3 nemazai. Tas pats pries salcius irgi buvo. O vat vasara misrus rezimas padejo nuvaziuoti 1100km man rodos.
Sutvarkytos pagr problemos - nustatytas kuro siurblys i vieta, degimo kampas pagal norma savo lygyje (siek tiek daugiau nei vidurine juosta VAGE), kuro sanaudos VAGE nustatytos vos ne zemiausios, t.y 2.6 prie 91 laipsnio (intervala vagas rodo 2.2 - 9 kazkiek)
Pries pradedant situs dalykus degimo kampas buvo pakrites, buvo zemiau nei zemiausia juosta vage, o sanaudos vage buvo 5.2 rodos.
UZdaroj patalpoj audi labai pasijaucia dumingumas, dumas kaip ir ne melynas, kaip ir ne juodas, tiesiog paprastas dumas pilkas, pastoviai nedumina, bet uzdaroj patalpoj kazkaip labai jauciasi tas. Kartais pajauciu salone isejusiu dumu kvapa. Tepala sakyciau valgo kazkur 1.5-2litrus - 10k km.
Nuo ko pradet? Del ko gali buti dumingumas padidejes, ir tepalu valgymas? Man rodos viskas veda i viena - neisdega tepalas. Gal voztuvu gumytes?
Ohoho kiek degaluu... Man ziema, nemeluoju, vaziuoju pastoviai ~100km/h tai 5l, o vasara uztenka 4.5l.
O gal tau tepaliuka valgo? Pas mane irgi toks pilkas dumukas yra, ir valgo po truputi tepala. Keiciau rudeni tas gumytes, tai tepalo tikrai maziau bereikejo ir dumino kur kas maziau. Pradzioj dumai i melsvuma buvo, o pakeitus i pilkuma. Bet kai silta auto nesimato net, tik jauciasi toks dumu kvapas.