Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 888211 kartus)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #425: 2009 Rugpjūčio 01, 13:49:26 »
PD purkstukai labai jautrus kuro kokybei. As uz save atsakau, zinau kur pilu, bet ka tu gali pasakyti apie buvusi savininka? Tik nupirkus masina keiciau viena purkstuka, naujas kainuoja 2000 lt (dedasi keturi), deveta radau uz 350lt (kryziaus keliai rasti sitam varikliui bet ka deveto). Dabar  yra nuomoniu, kad visgi visus purkstukus reiketu pakeisti :). Siaip, jie tikrinami ant stendo, berods, Vilniuj vieno patikra 60lt. Tai pries perkant, jei kisene leidzia, galima pasitikrinti :)
Va man ir sakė, kad jeigu bus kas netaip su purkštukais, tai pasiruošk laabai didelėm išlaidom.. Na yra variantas iš Italijos atvaryta, Lietuvoje neriedėjus ir jeigu žiūrėti, tai nepagalėti kelių šimtų ir nuvaryti ant stendo  :V  O geriems purkštukams  pilant dyzelį iš degalinės nieko neturėtų atsitikti, juk auksinės saliarkos gal jiems nereiks ;) Ir dar ką girdėjot apie žalią dyzelį iš degalinių?? Man labai patikimas žmogus patikino (iš Statoil), kad tai toks pats dyzelis tik su keliais mg dažų tūkstančiui litrų ir niekuo nesiskiria nuo paprasto, nes aš žalio tikrai galėčiau gauti, ir klausimas, ar tie varikliai nepikti bus tokiai salerkai :)

tikrai gali nebijoti, ilkis drasiai jei gali gaut tokio ir vazinekis