Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 897212 kartus)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #3050: 2011 Birželio 05, 10:42:59 »
cia dazna beda su tais posukiais?

Neprisijungęs LiDu

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3051: 2011 Birželio 05, 10:51:09 »

jei manes klausi, tai taip. Jungiant posuki, tai tikimybe kad jis veiks yra 50/50. Pastebejau, kad dazniausiai neveikia stipriai pasilus

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3052: 2011 Birželio 05, 16:48:18 »

jei manes klausi, tai taip. Jungiant posuki, tai tikimybe kad jis veiks yra 50/50. Pastebejau, kad dazniausiai neveikia stipriai pasilus

Pas mane identiskai ;) siaip jei turi gera elektrika, tai gali sutvarkyt ta rele ir vsio ;) man tai vis rankos nedaeina... :)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3053: 2011 Birželio 06, 15:25:29 »
kam teko nuimti tubina dyzeliukui? ar sunku padaryt, ar verta moket 200 uz isemma ir idejima. aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3054: 2011 Birželio 06, 16:07:04 »
kam teko nuimti tubina dyzeliukui? ar sunku padaryt, ar verta moket 200 uz isemma ir idejima. aciu

Na man teko, ne viena karta, bet patarti vienareiksmiskai negaliu, reikia ir ziniu ir irankiu, laiko. Kai pats nuimineji, tai nuimi ir EGR, isiurbimo kolektoriu, viska issiplauni, servise niekas nezais. Dar ar yra garaze duobe, be jos zymiai sunkiau.Bet jei noro didelio neturi, tai vezk , gal tik kaina pasidereciau ,bent 150 lt tai normalu,man asmeniskai 200 jau per daug.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3055: 2011 Birželio 06, 16:24:29 »
yra duobe, yra noro, tik atbaido tie is paziuros uzrudije varztai :D p.s. dazniausiai masina taisausi pats, tik prie turbinos ranku dar prikises nebuvau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3056: 2011 Birželio 06, 16:50:09 »
yra duobe, yra noro, tik atbaido tie is paziuros uzrudije varztai :D p.s. dazniausiai masina taisausi pats, tik prie turbinos ranku dar prikises nebuvau

Kas liecia ismetimo kolektoriaus kaip sakai uzrudijusius varztus, tai galima pagirti ir vw ir audi, pamatysi kaip jie lengvai atsisuka, ten kaip ir kazkoks bronzos liejinys su labai keista pacios verzles galo konfiguracija, kuri ir neleidzia jai atsisukti nuo vibracijos, bet puikiai atsisuka su raktu.Visi kiti varztai tikrai nesudaro sunkumo atsukti.Dar momentas kai reikia atsukti turbinos tepimo virsutine verzle, ten reikia zemesne ivore prilaikyti su raktu, kuris kad uzlystu tenka nusmirgeliuoti ir atsukineti virsutine, kitaip gali ir visa vamzdeli nusukti.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3057: 2011 Birželio 06, 16:54:23 »
na dbr nelabai aisku del to tepimo, bet atidziau paziurejus gal isikirsiu i tai ka parasei. kuo geriausia kolektoriu ir egr plaut? benzu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3058: 2011 Birželio 06, 17:06:40 »
na dbr nelabai aisku del to tepimo, bet atidziau paziurejus gal isikirsiu i tai ka parasei. kuo geriausia kolektoriu ir egr plaut? benzu?

Pirmiausiai viska isgramdau su atsuktuvu, o paskui su variklio plovikliu.Tuo paciu patikrink ipyles saliuros ar pilnai uzsidaro egr, jei tik rasoja nieko, bet jei is karto isbegs reikes glusinti.

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3059: 2011 Birželio 06, 17:39:56 »
Per kiek laiko "ne žali" padaro tokią operaciją?
Reiks man palikt audi, įdomu kiek laiko užima maždaug :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3060: 2011 Birželio 06, 18:23:34 »
Per kiek laiko "ne žali" padaro tokią operaciją?
Reiks man palikt audi, įdomu kiek laiko užima maždaug :)

Tik nuimt-uzdet apie pora valandu, paciam neskubant,saziningai, visa diena.

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3061: 2011 Birželio 07, 14:46:49 »
Sveiki, ar galit pasakyti kur pas a3 iki 00m yra posukiu rele? As isivaizdavau, kad ji yra tenpat kur ir avarinio mygtukas, taciau vienas zmogus, kuris anksciau uzsiminejo masinu tvarkymu man tvirtino, jog tikroji posukiu rele yra kazkur po vairu.

Beda su posukiais yra ta, kad labai daznai ijungus posuki jis nemirksi, o dega pastoviai. Kas jusu manymu cia galetu buti kalta, ar posukiu rele, ar pati posukiu rankenele?

Ar šrotas neperdaug užsiprašė už posukių relę su avarinio mygtuku? Prašo 50Lt.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3062: 2011 Birželio 07, 14:50:02 »
Sveiki, ar galit pasakyti kur pas a3 iki 00m yra posukiu rele? As isivaizdavau, kad ji yra tenpat kur ir avarinio mygtukas, taciau vienas zmogus, kuris anksciau uzsiminejo masinu tvarkymu man tvirtino, jog tikroji posukiu rele yra kazkur po vairu.

Beda su posukiais yra ta, kad labai daznai ijungus posuki jis nemirksi, o dega pastoviai. Kas jusu manymu cia galetu buti kalta, ar posukiu rele, ar pati posukiu rankenele?

Pasakyk kur radai - aš paimsiu! Man irgi reikia... Kuriame šrote?
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs LiDu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3063: 2011 Birželio 07, 14:54:00 »

Tai kaip suprantu čia normali kaina :), radau Molėtų plente, kažkuriame iš angarų, dar turi Liumanta, jie prašo 40 Lt, bet ten su kažkokiais vidiniais kontaktais

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3064: 2011 Birželio 07, 15:07:42 »

Tai kaip suprantu čia normali kaina :), radau Molėtų plente, kažkuriame iš angarų, dar turi Liumanta, jie prašo 40 Lt, bet ten su kažkokiais vidiniais kontaktais

Tikrai nebloga kaina. Kažkada ieškojau, tai sakė be 100Lt nėr ko kištis... Tai pagalvojau pavažinėsiu su degančiais posūkiais :D
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3065: 2011 Birželio 07, 15:13:19 »
Kazkaip stovejau aiksteleje, buvau isijunges avarini, ogi ziuriu, kad lempytes skydelyje nemirksi o dega, kas tai galetu buti?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3066: 2011 Birželio 07, 15:26:39 »
nam, pas mane tai posūkiai dega, bet avarinis visuomet mirksi.... bet manyčiau problema bus ta pati...  ?!?
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3067: 2011 Birželio 07, 17:29:23 »
gal kam teko keisti sakes priekini salenbloka? ar daug darbo? kokiu patarimu isgirsti butu labai gerai. aciu

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3068: 2011 Birželio 07, 21:14:12 »
del avarinio jungtuku, buna dvejopi, senesnese jungtukai su atvirais kontaktais, naujasnese tie kontaktai uzdari, kitaip sakant skiriasi pajungimas

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3069: 2011 Birželio 07, 23:13:04 »
del avarinio jungtuku, buna dvejopi, senesnese jungtukai su atvirais kontaktais, naujasnese tie kontaktai uzdari, kitaip sakant skiriasi pajungimas
Gal turi shemyte/brezini , kur slypi ta relyte? Kaip ja issilupt? Ar cia visas jungiklis?
Kolekcija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3070: 2011 Birželio 07, 23:38:53 »
Gal turi shemyte/brezini , kur slypi ta relyte? Kaip ja issilupt? Ar cia visas jungiklis?

Visas jungiklis

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3071: 2011 Birželio 07, 23:47:04 »

Visas jungiklis
Aciu.Tu kaip zinovas pasakyk, ar buna , kad jis "durniuoja" tik kartais, ar kai pareina, tai is karto pareina?
Kolekcija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3072: 2011 Birželio 07, 23:52:02 »

Visas jungiklis
Aciu.Tu kaip zinovas pasakyk, ar buna , kad jis "durniuoja" tik kartais, ar kai pareina, tai is karto pareina?

Ne zinovas  :-] tik butent A3 jau ne viena nuo pliko kebulo iki pilnos komplektacijos esu surinkes, tai ir papuola visokiu nesamoniu.O tas jungiklis pradeda durnioti  , o po kazkiek laiko visai pareina, aisku buna isimciu.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3073: 2011 Birželio 08, 00:04:27 »
Viena diena pamaciau kad uzstrido avarinio lemputes skydelyje, galvojau gal pats perkaitau, pasivaideno, po to antra karta uzstrigo.Dabar kaip tycia nebestringa, buvau palikes gal 15 min mirkset.Jauciu Audi jaucia kad skersiu ja is vidaus :D
Kolekcija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3074: 2011 Birželio 08, 00:11:21 »
Viena diena pamaciau kad uzstrido avarinio lemputes skydelyje, galvojau gal pats perkaitau, pasivaideno, po to antra karta uzstrigo.Dabar kaip tycia nebestringa, buvau palikes gal 15 min mirkset.Jauciu Audi jaucia kad skersiu ja is vidaus :D

kam taip ziauriai, gal tik jungtuka pakeisk  :D Cia viskas nuo tu karsciu, viskas saibom eina