Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 889460 kartus)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #2025: 2010 Spalio 08, 17:07:10 »
Sveiki,

gal kam teko susidurti su tokia problemėle: įjungus posūkį posūkio lempos šviečia, bet nemirksi? Kaip sutvarkyti?

Ar tik nebus posūkio rėlė sugedusi...

A3, 1999.12, TDI 81 kW.

Dėkui.
man atrodo kad pats i savo klausima atsakei :)

Neprisijungęs Joelz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2026: 2010 Spalio 08, 19:49:58 »
nu va susitaisiau savo central locking 130 svaru atidaviau su darbu   :/ Dbr kitas klausimas kiek zinau ant audi a3 eina 5x100 ratu ismatavimas,kokiu didziu dar galiu zeti ratus,kad tiktu,ar tik butent 5x100 reikia ziureti?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2027: 2010 Spalio 08, 21:01:49 »
nu va susitaisiau savo central locking 130 svaru atidaviau su darbu   :/ Dbr kitas klausimas kiek zinau ant audi a3 eina 5x100 ratu ismatavimas,kokiu didziu dar galiu zeti ratus,kad tiktu,ar tik butent 5x100 reikia ziureti?
Cia kaip pas mus 130 Lt.Labai normaliai sumokejai sakyciau. Rato skyliu ismatavimai tokie.Nemazas pasirinkimas , nes puikiai tinka nuo golf 4.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2028: 2010 Spalio 08, 22:39:23 »
golf4,bora,senesnė TT,Subaru Legacy,Toyota Carina

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2029: 2010 Spalio 09, 16:55:10 »
Iskilo man toks klausimas, del klimos. Vienu zodziu vaziuojant ijungus klima, tarkim nustacius kad ir putima i priekini stikla ir ja isjungus nustoja pusti. Tai man idomu ar cia taip pas visus ar pas mane viena uzsidaro putimas? Nes kitose masinose, tai isjungus klima vistiek eina oras.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2030: 2010 Spalio 09, 23:19:16 »
Jei isjungi tai ir nepus jokio oro.Kaip gali pusti jei tu isjungi? Gal kazkiek laiko dar jausi silpna oro srauta, bet neputima.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs arsenator

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2031: 2010 Spalio 11, 08:27:04 »
Sveiki, sugedo vairuotojo durų lango uždarymo sistema. Auto dviejų durų, elektriniai langai. Langas pakyla ~ 1 cm ir grįžta atgal. Gal kas žinote, ką ten reikia tvarkyti, ar čia elektronikos gedimas, ar mechanika sulūžo?

A3, 1999.12,81kW.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2032: 2010 Spalio 11, 08:30:03 »
Sveiki, sugedo vairuotojo durų lango uždarymo sistema. Auto dviejų durų, elektriniai langai. Langas pakyla ~ 1 cm ir grįžta atgal. Gal kas žinote, ką ten reikia tvarkyti, ar čia elektronikos gedimas, ar mechanika sulūžo?

A3, 1999.12,81kW.

Mechanika suluzo, tiksliau tokios dvi plastmases kurios vazineja i virsu ir apacia, yra laisvai pirkti.

Neprisijungęs arsenator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2033: 2010 Spalio 11, 08:36:11 »

A3, 1999.12,81kW.

Mechanika suluzo, tiksliau tokios dvi plastmases kurios vazineja i virsu ir apacia, yra laisvai pirkti.

Dėkui, už info. Gal gali tiksliau nurodyti kas ten sulūžo, kad galėčiau pardavėjui autodetalėse paaiškinti?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2034: 2010 Spalio 11, 12:13:26 »
bandyk su ranka už stiklo paėmęs padėti kilti stiklui,jei kažkurį kraštą padedant kelt važiuoja stiklas į viršų,tada greičiausiai sulūžo tos pusės kur reikia padėti su ranka tas mėlynas šliaužiklis:

Neprisijungęs arsenator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2035: 2010 Spalio 11, 14:48:41 »
bandyk su ranka už stiklo paėmęs padėti kilti stiklui,jei kažkurį kraštą padedant kelt važiuoja stiklas į viršų,tada greičiausiai sulūžo tos pusės kur reikia padėti su ranka tas mėlynas šliaužiklis:

Dėkui, taip ir padarysiu.

Diagnozė pasitvirtino - sulužęs vienas iš mėlynų šliaužiklių, bet gana nežymiai, nulūžęs tik troso fiksatorius. Jau pakeičiau.

Dėkui, Tomashokui ir only AUDI už patarimus.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 11, 21:48:49 sukūrė arsenator »

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2036: 2010 Spalio 11, 21:49:04 »
tai dazniausiai tik troso fiksatoriai ir luzineja :D o as per savo durna galva, kai parejo langas, nuvaziavau i srota or nusipirkau varikliuka su duru remu, nors paco slaiuziklio kaina nevirsija 20 lt, gyveni ir mokaisi, o dbr tas duru remas dulkes renka tiktai :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2037: 2010 Spalio 11, 22:34:49 »
As pradziai, kad juos pakeisti isiminejau visa duru rema, tik po to pabandziau ir pasirodo nereikia, labai daug laiko sutaupiau.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2038: 2010 Spalio 12, 19:25:00 »
Pasistojo man dabar toks klausimas  :D, bagazinej dvi lempikes kur yra, jos turi reaguoti nuo dangcio atidarymo, niekaip gi nesuristas su galiniu lubu jungtuku bei sviesele. Mat pas mane uzkurtai masinai, jei atidarai ir palieki kokiom 5 min bagaznika, tuomet tos lempikes uzsidega (is kart atidarius nedega), uzdarius bagaznika vis tiek dega, paskui po kurio laiko uzsigesina.  :) Be to eksperimentavau jau vakare, tad trumpos sviesos buvo ijungtos, reiks pabandyt be sviesu, ziuresiu ar yra koks rysys ar nea... X failai kazkoki :)

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2039: 2010 Spalio 12, 21:31:11 »
Pasistojo man dabar toks klausimas  :D, bagazinej dvi lempikes kur yra, jos turi reaguoti nuo dangcio atidarymo, niekaip gi nesuristas su galiniu lubu jungtuku bei sviesele. Mat pas mane uzkurtai masinai, jei atidarai ir palieki kokiom 5 min bagaznika, tuomet tos lempikes uzsidega (is kart atidarius nedega), uzdarius bagaznika vis tiek dega, paskui po kurio laiko uzsigesina.  :) Be to eksperimentavau jau vakare, tad trumpos sviesos buvo ijungtos, reiks pabandyt be sviesu, ziuresiu ar yra koks rysys ar nea... X failai kazkoki :)
pas amne irgi znok kada nor tada uzsideka, kaip ir bardacioke, nesuprasi :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2040: 2010 Spalio 12, 22:26:36 »
bardaciokas turi uzsidegt , kai ijungi gabarita/trumpas sviesas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2041: 2010 Spalio 12, 23:12:30 »

Greiciausiai dedant signalizacija sumaise kazka, nes i tas lemputes ateina pastovus  minusas, o per bagazines spynele komutuojasi pliusas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2042: 2010 Spalio 13, 14:00:32 »

Bagažnike toks dačikas stovi, kaip magneto principu, gal jis atsilieka čia :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2043: 2010 Spalio 13, 17:10:28 »

Kurioj vietoj cia toks daiktas randas, prie spynos dangtyje, ar apacioj kur uzsifiksuoja spyna :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2044: 2010 Spalio 13, 17:24:31 »

Cia tipo gerkonas? Kur jis randasi, ne viena A3 ciupinejau, bet tokio daikto nemaciau, kiek zinau pas visas spynoje kontaktai.Pasakyk smulkiau kur jis stovi.

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2045: 2010 Spalio 13, 20:55:31 »
Pasistojo man dabar toks klausimas  :D, bagazinej dvi lempikes kur yra, jos turi reaguoti nuo dangcio atidarymo, niekaip gi nesuristas su galiniu lubu jungtuku bei sviesele. Mat pas mane uzkurtai masinai, jei atidarai ir palieki kokiom 5 min bagaznika, tuomet tos lempikes uzsidega (is kart atidarius nedega), uzdarius bagaznika vis tiek dega, paskui po kurio laiko uzsigesina.  :) Be to eksperimentavau jau vakare, tad trumpos sviesos buvo ijungtos, reiks pabandyt be sviesu, ziuresiu ar yra koks rysys ar nea... X failai kazkoki :)

jo ir fotke but gerai sios egzotikos pamatyt  :-] :-] :-]

Cia tipo gerkonas? Kur jis randasi, ne viena A3 ciupinejau, bet tokio daikto nemaciau, kiek zinau pas visas spynoje kontaktai.Pasakyk smulkiau kur jis stovi.
jo ir foto butu gerai tos egzotikos  :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 13, 22:18:15 sukūrė kesatutis »

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2046: 2010 Spalio 13, 21:51:51 »
Bosch salono filtro kaina gal kas zinot? Kiek galetu toks kainuoti? Cia eina kalba apie anglini, Audinei A3 2001m dyzeliokui

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2047: 2010 Spalio 13, 21:58:11 »
Reikia vienai dienai padangų, kad pereiti apžiūrą :/ Gal kas padėtų? Veiksmas - Kaunas. Skolingas neliksiu.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2048: 2010 Spalio 13, 22:35:51 »
Reikia vienai dienai padangų, kad pereiti apžiūrą :/ Gal kas padėtų? Veiksmas - Kaunas. Skolingas neliksiu.
tau padangu ar ratlankiu su padangom reikia

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2049: 2010 Spalio 13, 22:42:01 »
tau padangu ar ratlankiu su padangom reikia

Tiktu tik padangos, persimontuočiau ant savo. Bet jei padangos su ratlankiais, tai dar geriau :? Mažiau vargo. Persimetu, praeinu ir atiduodu.