Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 skyrius  (Skaityta 888665 kartus)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 skyrius
« Atsakymas #1800: 2010 Rugpjūčio 03, 21:46:43 »
Sveiki forumieciai, pas mane ir panasi beda su tuo netraukimu, kartais atsigauna, kartais vel tas pats, bukumas. Beje nutiko tokia beda pirma kart su auto gyvenime, esme kad savaitgali, buvau gamtoj, ir po lietaus, teko uzklimpti, sunkelyje, viena puse auto apsitaske purvais, ir kol grizau iki Kauno, uztrukau apie val, iskart i plovykla, nuplovus masina, liko plemai, tokie matiniai, kur buvo aptaskyta, ir jie niekaip nenusivalo, darau isvada vienintele nelogiska, kad kol grizau per ta valanda, ant saules ikaites purvas padegino lako sluoskni, ko pasekoje jis tapo matinis. Atrodo ziauriai tos vietos, kaip snargliais aptaskyta, niekaip negaliu ju pasalinti. Tai kas per ssss, nutiko, laukiu ivairiu komentariu, ir pagalbos pasiulimu, kaip galeciau juos pasalinti,. Masinos spalva juoda, pirma kart per mano pratika su auto nutiko toks dalikas. Visas masinos sonas, truputi dar ant kapoto, ir kazkiek ant stogo.
Na buvau ir as cia kazkada seniau zvejyboj viena rata ant zoles uzleides, kur ir vandens pasirodo buvo, tai purvo buvo visas sparnas ir dureles, taip pat ir stiklas priekinis net. O ploviau tik kita diena, buvo irgi gan silta, bet nusiplove gan lengvai. O siaip pabandyk su poliroliu ir rankom patrink. Man siaip padeda pasalint demes nuo pauksciu kakes  :D