Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 pirkimas  (Skaityta 24763 kartus)

Neprisijungęs Uni

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 pirkimas
« Atsakymas #25: 2010 Lapkričio 12, 18:48:22 »
Tai jūs čia gal apie turgaus kainas kalbat kad be 11000 a3 nepaimat. Turgui kiek teko žiūrėt tai ten užsimeta kokį 1000lt ar kartais net daugiau, jeigu lyginant su skelbimais kokiam auto gide. aišku gerai tas kad gali palygint kelis auto, nes visos stovi vienoj aikštelei, gali užkūrt vieną kitą paklausyt skirtumų, teko sharanus 2 identiškus vieną šalia kito matyt, variklio garsai visiškai skirtingi..
skelbime jau tokių palyginimų nepadarysi, bet vėlgi jeigu iš žmogaus perki, tai reik manyt jis neparduoda mašinos jeigu variklis užkalė.. kažkiek vis tiek bus sutvarkyta ar bent važiuojanti, nes prieš parduodant mašiną dar jai kapitalinį remontą daryt nėra logikos.

http://www.autogidas.lt/skelbimai/lengvieji-automobiliai/?f_1=Audi&f_model_14=A3&f_41=&f_42=&f_215=&f_216=&f_2=Dyzelinas&f_245=Visos+%C5%A1alys&f_60=728&search=Surasti

tų skelbimų yra, aišku jeigu metai arti 2000 tai kaina jau kaip sakot virš 10, bet ar senesni keliais metais modeliai labai skiresi?

kas liečia golfą, kiek žmonių klausiau kurie turi ar jų pažįstami turi tai sako gal a3 geriau, nes tipo golfas kietas ir visos plastmasės barška pas jį (kiek tame tiesos neaišku..) dalių kainos panašios nes tik variklis tiek važiuoklė tokie pat..

Žinai, ieškodamas sau tikrai daug skelbimu apžiūrėjęs buvau ir nuvažiavęs pažiūrėt kaip atrodo realiai ir praktiškai visus kartus atvažiavus nelabai norėdavos net iš mašinos lipt, nes kai telefonu prišneka, kad mašina tiesiog ledinė, o atvažiavęs pamatai, kad yra visiškai priešingai. Nesakau, būna ir skelbimuose normalių, bet esmė tame, kad jeigu jau mažesnė kaina, tai daugeliu atveju ne be priežasties. Kas liečia metus, tai taip, 2000 ir sakykim kokių 1998 skiriasi, nors ir nebaisiai, bet skirtumai tikrai pastebimi.

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Lapkričio 12, 19:14:05 »
siaip as daugiau nei 2 menesius rinkausi masina. Nuolat vazinejau i autoturgus ir skelbimus kasdien varciau, tai siaip kur mazesne kaina tai ir matosi... bet kai kurie ir uz plika tuscia ir ne geriausios bukles masina daug prase. Zodziu pagal kaina bukles neatspesi bet uz mazesnes kainas tai nei vienos padorios nemaciau. Kai paieskos atsibodo tai buvo mintis imti pacia pigiausia, kiek aptvarkyt ir tiek to, vazineciau, bet po to pavyko rasti gerai islaikyta su puikia komplektacija, tiesa tikrai nepigiai. Bet nesigailiu  ;)
P.S. mano nuomone A3 kur kas geriau nei Golfas. Bent kiek teko pavaziuot tai golfas kazkaip pigiau atrode, interjero kokybe kur kas prastesne nei A3.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Lapkričio 15, 00:20:03 »
be 3eur normalios a3 nepaimsi TDI ;)

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Lapkričio 15, 16:30:01 »
Už savo a3 1.9 tdi 81kw 10.300 atidaviau, pradine buvo 10.900... ;)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs von

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Sausio 09, 01:56:57 »
As prie pat sventes nusipirkau A3 2000m 1.9TDI (81Kw) cupe. is FR. Viskas liux tik buvo keletas bedu,centrinio varikliukas neveike ir sankaba snekejo,uz poros dienu sankaba pavede,sakute luzo ..
Nors mokejau 2800Eu. Nesigailiu,traukia smagiai,taupi.
Tad paratiu pirkt dyzeliuka ir tau,nes su benzinu prazusi..nors ir 1.6,bet sanaudos apie 7-10l. Draugas vazineja,keikia kuro sanaudas...
O siaip,tai prakriskai ir teoriskai,tai Audi A3 yra GOLF4/Skoda ir Seat kuazurie modeliukai  (h)

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Sausio 12, 21:48:32 »

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Sausio 12, 22:20:13 »
tai A4 visais aspektais geresne

:-]

:) pries perkant A3 galvojau apie A4 B5. Uzteko su viena pravaziuot, pasedet viduj ir iskart supratau kad A4 daugiau neziuresiu, visu pirma labai nepatiko interjeras, medziagos gal ir nera blogos, bet koks tai nemalonus pasirode ir "senovinis"  :) Vaziuoti irgi nelabai patiko, nors ir akivaizdziai komfortiskesne uz A3, bet su A3 smagiau kazkaip vaziuot. Zodziu kiekvienam savo  :) Nors A4 B6 tai tikrai patiko, ypac interjeras.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Sausio 12, 22:27:14 »
turejau pries a3.a4 nezinau net kaip palygint labai skirtingi auto.siaip a3 tik remonto atzvilgiu  (y)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Sausio 12, 22:30:05 »
turejau pries a3.a4 nezinau net kaip palygint labai skirtingi auto.siaip a3 tik remonto atzvilgiu  (y)

neisizeiksit, bet man a3 is priekio primena vw polo, vw caddy ir seat ibiza :D Vidus visai grazus, ne toks atsibodes kaip a4.

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Sausio 12, 22:43:30 »
neisizeiksit, bet man a3 is priekio primena vw polo, vw caddy ir seat ibiza :D Vidus visai grazus, ne toks atsibodes kaip a4.

Man tiek A3, tiek A4 iš priekio nesiskiria. Bet kai rinkausi mašiną sau (tiksliau - žmonai), domėjausi ir patyrusių vartotojų, ir automobilių remontininkų nuomone. Tai, kad šiandien važinėjame A3, o ne A4 - didele dalimi yra autošaltkalvių verdikto rezultatas. Taigi neįprasta girdėti kalbas apie galimus A4 pranašumus "visais aspektais".

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Sausio 12, 23:21:02 »

Man tiek A3, tiek A4 iš priekio nesiskiria. Bet kai rinkausi mašiną sau (tiksliau - žmonai), domėjausi ir patyrusių vartotojų, ir automobilių remontininkų nuomone. Tai, kad šiandien važinėjame A3, o ne A4 - didele dalimi yra autošaltkalvių verdikto rezultatas. Taigi neįprasta girdėti kalbas apie galimus A4 pranašumus "visais aspektais".

vienintelis dalykas del ko sutinku del a3 pranasumo tai tik del pakabos. Nesakau kad a4 yra geris, a6 c4 yra dar geriau, o kodel nesakau c5, todel kad c5 nepajutau skirtumo nuo b5.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Sausio 13, 00:29:55 »
tai A4 visais aspektais geresne

:-]

:) pries perkant A3 galvojau apie A4 B5. Uzteko su viena pravaziuot, pasedet viduj ir iskart supratau kad A4 daugiau neziuresiu, visu pirma labai nepatiko interjeras, medziagos gal ir nera blogos, bet koks tai nemalonus pasirode ir "senovinis"  :)
Tai gal lyginai A3 facelift su A4 iki facelifto? Nes iki facelifto ir vieno ir kito interjeras "senovinis"(klimos panele kaip pas b4, magai, vairai), po facelifto ir vieno ir kito tarpusavyje panasus

Neprisijungęs Kommissar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Sausio 13, 08:28:45 »
ne, abi iki facelift'o, jo magnetolos ir klima tokie patys, bet vairai tikrai skiriasi, o ir panele visiskai kitokia.

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Gruodžio 29, 08:36:55 »
Sveiki turiu klausima ar uz 20000-23000lt iseitu A3 nuo 2003 metu tas naujesnis modelis ? is varikliu tai butu 1.9TDI 2.0TDI na ir 1.6l, ziurejau ira uz tokia kaina bet vat nezinau ju tikros kainos, tai jus apsvieskit  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Gruodžio 29, 09:18:53 »
3 duru tai tikrai nupirksi ir dar su 1,9 varikliu.

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Gruodžio 29, 14:37:02 »
3 duru tai tikrai nupirksi ir dar su 1,9 varikliu.
[/quote
Na usteks 3 duru seimos dar nekuriu tai kaip ir nereikia, gerai ziuris man tas 3 duru.  :) 4 duru geras bet ir kaina gera. dekuj uz atsakima 

Neprisijungęs maNas

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Gruodžio 30, 22:07:10 »
Pirkau vasaros pradžioje A3 1999-12 1.6 benziną. Mokėjau 5500lt, rida buvo 14000. O kaina maža, nes slenkstis atsilupęs ir kažkas buvo po kapotu palikta ir uždarytas jis buvo tai dažai atšokę vietoje :D svarbu ieškoti gerai ir net nekelti kojos į turgų.

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Gruodžio 30, 23:43:24 »
Geras. Rida per 13m. kiek aš per pusmetį susuku.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Gruodžio 30, 23:49:51 »
Pirkau vasaros pradžioje A3 1999-12 1.6 benziną. Mokėjau 5500lt, rida buvo 14000. O kaina maža, nes slenkstis atsilupęs ir kažkas buvo po kapotu palikta ir uždarytas jis buvo tai dažai atšokę vietoje :D svarbu ieškoti gerai ir net nekelti kojos į turgų.

tai kad uz 1.6 dar ir tiek nelogiska moket.. savo 1,8T tokiu metu uz ~6500 pardaviau. beto cia kalba eina apie naujesni modeli

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2012 Sausio 05, 18:19:22 »
Jau pora menesiu braidau po skelbimus, ziurinejuos, domiuos, bet kazkaip nezinau ka issirinkti.
Renkuosi tarp audi a3 1.9tdi, honda civic nuo 2001 metu kazkur ir toyota corolla nuo 2001 naujesni modeli.
Susidariau nuomone, kad

Audi a3 - isvaizda savotiska, biski pabodusi man asmeniskai, ir kaina kaip tokiai masinai yra biski perlauzta, bet automobiliai yra turbut vieni pigiausiai eksplotuojamu tokios klases. Taciau komforto nera daug.

Toyota Corolla - naujoviskas toks modelis visai, didesne, vaziuokle irgi paprasta, eksplotacija gal siek tiek daugiau kainuoja nei audi a3.

Honda civic - maza garso izoliacija, komforto neperdaugiausia, eksplotacija nera brangi.

Auto renkuosi iki 13k. Koks jusu manymu sprendimas butu optimiskiausias? Susibalamutinau, nebezinau. visos auto patrauklios kazkuom, bet noretusi isgirsti jusu nuomones, ka galvojat?

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Sausio 05, 21:57:21 »
Audi A3 smagi mašina, pigi eksploatacija, gan ekonomiškas modelis, vietos nėra labai daug, bet pakankamai, aš 1,90 ir gana normaliai telpu A3 už vairuotojo sėdėti. Mašina nėra minkšta, bet yra tikrai manevringa ir stabili ant kelio. Toyotų geri varikliai, bet dėl kėbulo ir elektronikos pliusų nelabai yra, o cvekas tai man asmeniškai nelabai patinka, nėra sandarus bei nelabai smagus vairavimas, o jei apie kainą tai manau už 13k gali imti ramiu veidu A3 gerų metų dizeliuką, tik po to neverk kai reikės kokius diržus, įtempėjus ir siurblius keisti :D su tdi pigiai važiuosi bet kai reikės į servisą užsukti tai kažin ar lietuviškus žodžius vartosi apie dizelius kalbėdamas :D Pats a3 1999 1.6 vairuoju ir nematau jokiu minusų, naudoja apie 6-8 litrus diržai ir visi įtempėjai su darbu kainavo 180lt :D traukos man užtenka, visgi ne draginė mašina, na bet čia tik mano nuomonė :D sėkmės renkantis  (h)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Sausio 05, 22:31:24 »
na matai kaip yra, a3 tdi tavo isvardintu detaliu nereikia keist kas pusmeti, viena karta pakeiti nusipirkes ir ramu.
o kiek internete domejausi, tai niekas neivardino elektronikos. Gal konkreciau?
Pas drauga 1.6 10 litru ryja, o galios pavaziavus man tikrai truko.

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2012 Sausio 05, 22:46:42 »
Nebent mieste visada malasi ir startuoja kaip erelis, tada taip, pilnai tikiu, o aš važinėju Kaunas - Vilnius, gal tik 20 proc km būnu padaręs mieste, tai mano sąnaudos dar nėra tokios baisios. Dyzeliukų taip pat garsas didesnis dirbant, labiau salone tas traktorinis garsas girdisi, beto žiemą reikia labai stebėti ir kompresiją ir akumą ir pakaitinimus visokiausius, o su benzinu pyst ir uzsikuria :D nebent benzo nėra :D o jei benzu brangu, tada dedi dujas tai tada gali nors ir su mašina iki pašto dėžutės važiuoti ar nors palikti mašina per naktį užkurtą, kad ryte nereiktų langų gramdyti :D na asmeniškai aš už benziną :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2012 Sausio 05, 22:53:31 »
tai taip ir kalbek, kad trasoj ryja tiek. is asmenines patirties: vilniuj ramiai vazinejant, ne maziau 10ltr, smagiau - 12ltr. tai cia protingos sanaudos traukos neturinciam motoruj?  :) jei bendzas tik 1.8T, dyzelis - 1.9, be to, tiek tojota tiek honda taisysis min 1.5x jei ne 2x kainom negu A3, a3 nebyra nei siurbliai nei kas kita jei masina tinkamai buvo ekslpatuota + ramu del kebulo. o vaziuoja maloniau nei japonai
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 22:56:29 sukūrė Adrian »

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2012 Sausio 05, 22:57:46 »
Kam ta trauka? :D Juk maksimalus greitis 190km/h, gal per mažai? :D Jei naktimis mieste lenktyniauji tai 1.6 tikrai ne Tau :D O 1.8T, be abejo smagu, bet kai spaudi tai ims kaip fūra :D Kaip sakė SEL'as "važiuoju lėtai, kad matytų gaidžiai"  :D