Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 pirkimas  (Skaityta 24736 kartus)

Neprisijungęs MindaugasMc

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 pirkimas
« Atsakymas #75: 2012 Sausio 31, 20:26:18 »
O jei iš benzino? 1,8 belieka? jei ne 2,0. Kaip važiuoklė? važiuoklė daugiasvirtė, kaip su ja reikalai?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2012 Sausio 31, 20:31:24 »
O jei iš benzino? 1,8 belieka? jei ne 2,0. Kaip važiuoklė? važiuoklė daugiasvirtė, kaip su ja reikalai?

Benzo ne vienos neturejau, nieko nezinau.

Neprisijungęs snerkius

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2012 Vasario 08, 12:36:26 »
As turiu 2004 metu a3 1.9 tdi , tikrai labai smagi masinyte ir traukia visai nieko. vazineju puse metu ir nebuvo rimtu problemu ;)

• Žiūrėti profilį
Ats: Audi a3 pirkimas
« Atsakymas #78: 2012 Liepos 10, 16:42:03 »
Sveiki,

Kas salyginai geriau ir ką Jūs rinktumėtės Toyota Auris ~2007-8m ar audi A3 sportback 2005. Jų kainos galima sakyti panašios. Ar naujesne toyota ar senesne Audi? :) iš esmės kas geriau patikimiau pigiau eksploatuot ir pan. Ir ar turi esmes ~3m skirtumas? Aišku svarbu stovis bet apskritai

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2012 Liepos 10, 19:22:07 »
Ziurint koks stovis, jei su auris beveik nevazineta, tai gal rinkciaus ja, bet jei abi apyvienodes, tai imciau tik Audi. Visu pirma, Toyota supus, o tada ir subyres, o su audine tik remontuot teks, bent del kebulo busi ramus. Na, as taip galvociau.. Japonas yra japonas, o vokietis visai kitas lygis.
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2012 Liepos 10, 19:52:26 »
O tu atsisesk i auris pavaziuok , paskui i a3 ir sulygink vidaus apdailos kokybe, garso izoliacija, trauka.Manau po tokio testo i japona daugiau neziuresi. I vidu tu neilysi, bet is patirties galiu pasakyti audi nuo aurio surinkimas ir medziagu kokybe skiriasi kaip diena nuo nakties. O apie patvaruma ir ilgaamziskuma nera net kalbos.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2012 Liepos 11, 20:14:16 »
Auryje jau teko sedėti (gaila ne važiuoti). Iš principo atsisėdus atrodė kad toks „žaisliukas“, nepeikiu jokių būtų, nes nežinau ką ir nusipirksiu :) tiesiog toks buvo įspūdis. Audi neteko dar sedėti, BET ir nuotraukose man jos atrodo lyg ir geriau surestos..

Neprisijungęs SkyBlue

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2012 Liepos 13, 00:01:38 »
Sveiki visi. Aš irgi planuoju artimiausiu metu pakeisti automobilį ir apsistojau ties 1996-2002 A3. Labiausiai mane domina jūsų nuomonė apie šio modelio 1,8 atmosferinį motorą, ar vertas jis dėmesio? Daugelyje skelbimų teko matyti A3 su 1,8 varikliu pakankamai tvarkingas ir už prieinama kainą.

Neprisijungęs snobaz

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2013 Rugsėjo 04, 18:53:47 »
Sveiki, šiuo metu ieškau 2004-2006 m. audi a3 (sportback) TDI. Tačiau naršant forumus iškilo keletas neaiškumų, kuriuos jūs galėtumėte išsklaidyti.
Suprantu, kad ko gero jums visiems atsibodę klausimai apie tuo metu gamintus variklius, purkštukus ir pan, bet vistiek kyla klausimų, į kuriuos gali atsakyti tik žmonės dažnai susiduriantys su įvairiais automobiliais. Kiek matau iš komentarų nemažai yra žmonių nusimanančių audinėse, todėl kreipiuosi į jus su keliais klausimais:

1. Gal kas esate susidūrę su 1.9 TDI varikliu? Ar 77 kW tokiai mašinai nepermažai? Ar tiesa, kad 1.9 TDI BLS varikliai yra problematiški (berods  OnlyAudi nuomonė A4 B6 forume)?

2. Jei neklystu  2004-2006 m. 2.0 103 kW TDI ėjo su varikliais BKD ir BMM, kurie turi Bosch purkštukus, ar tiesa? Prie to paties - teko skaityti, kad BKD variklių liga - aušinimo skysčio patekimas į kurą - gal kas esate susidūręs?

Dėkui  :)

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2013 Rugsėjo 18, 03:57:20 »
Sveiki,

As taip pat zvalgausi Audi a3 su 1.9 tdi 77kw PD varikliuku. Teko apziureti jau keleta, bet man itartinai atrodo tas rukstantis dumelis atsukus tepalu propke. Anksciau turejau paprasta 81kw varikli, tai is jo nei dumelio nebudavo. Vis daugiau gilinuosi apie tuos PD variklius, tai daug kur jau esu rades, kad dumelis is propkes uzkurus, normalus dalykas siems varikliams.

Taigi klausimas zinovams arba tiems kurie jau naudoja si varikli. Gal galit pasakyt kaip is tiesu ten turi buti? :)

Dekui!

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2013 Rugsėjo 18, 08:03:04 »
Sveiki,

As taip pat zvalgausi Audi a3 su 1.9 tdi 77kw PD varikliuku. Teko apziureti jau keleta, bet man itartinai atrodo tas rukstantis dumelis atsukus tepalu propke. Anksciau turejau paprasta 81kw varikli, tai is jo nei dumelio nebudavo. Vis daugiau gilinuosi apie tuos PD variklius, tai daug kur jau esu rades, kad dumelis is propkes uzkurus, normalus dalykas siems varikliams.
Taigi klausimas zinovams arba tiems kurie jau naudoja si varikli. Gal galit pasakyt kaip is tiesu ten turi buti? :)

Dekui!

Taip, viskas cia gerai, pas PD variklius tikrai didesnis garas per probke, nes senesniuose 1,9 ,o ir kituose varikliuose is karterio yra isvestas atskiras alsuoklis, o cia jis vienintelis ant galvos dangtelio.

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2013 Rugsėjo 19, 14:19:21 »
Taip, viskas cia gerai, pas PD variklius tikrai didesnis garas per probke, nes senesniuose 1,9 ,o ir kituose varikliuose is karterio yra isvestas atskiras alsuoklis, o cia jis vienintelis ant galvos dangtelio.

Aciu! O jau istraukus tepalu matuokle kaip suprantu is ten neturi verztis dumai? Nes teko ir viena toki varianta aptikt, kur netgi is ten dumino..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2013 Rugsėjo 19, 15:17:32 »
Aciu! O jau istraukus tepalu matuokle kaip suprantu is ten neturi verztis dumai? Nes teko ir viena toki varianta aptikt, kur netgi is ten dumino..

Na kodel, paduoda garo ir is ten , tik aisku maziau. Isivaizduok galvoje didele skyle pro kuria ir tepalas bega ir tuo paciu kaip alsuoklis, kai istrauki matuokle juk atidarai dar viena tiesiogini kelia.Vat tas kiekis garu-dumu prie tam tikros temperaturos ir t.t. gal cia jau rimtesni motoristai tiksliau viska aprasytu.

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2013 Rugsėjo 19, 21:04:19 »
Na kodel, paduoda garo ir is ten , tik aisku maziau. Isivaizduok galvoje didele skyle pro kuria ir tepalas bega ir tuo paciu kaip alsuoklis, kai istrauki matuokle juk atidarai dar viena tiesiogini kelia.Vat tas kiekis garu-dumu prie tam tikros temperaturos ir t.t. gal cia jau rimtesni motoristai tiksliau viska aprasytu.
Uztikau toki vaizdeli internete: 1.9 TDI PD 77kw dumina / smoke
Butent kazka tokio ir teko matyt savo akimis, bet tai ar cia normalu? Nes keistai, jog is ten kur matuokle kisasi eitu dumai..

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2013 Rugsėjo 19, 22:00:59 »
Draugo passatas 1.9 tdi pd, tikrai taip kaip video nedumina... Kazkiek yra dumelio/garo, bet cia viskas norm... :think:
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2013 Gruodžio 22, 16:44:59 »
sveiki, audi a3 apie 2004-2006 metu dyzelinius variklius 2.0 tdi ka nors gero galima pasakyti? Kokios ligos situ masinu? ar geriau dairytis i 1.9 tdi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2013 Gruodžio 22, 17:26:18 »
Jeigu kainos skirtumas negazdina (apie 1000eur) aisku geriau 1,9, paprastesnis variklis, lengvesne prieziura. Sekantis butu 2,0 litru su vienu veleneliu ir tur but sudetingiausias 2,0 litru dvieju veleneliu. Tik tiek ,, kad tas skirtumas nera labai baisus, puikiai vaziuoja ir gerai laiko tie 2,0 litriai, o trauka jau skiriasi ispudingai.

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2013 Gruodžio 22, 18:52:49 »
trauka 1.9 ir 2.0 taip ispudingai skiriasi? 1.9 buna 96 kilowatu?

Neprisijungęs psikk

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2013 Gruodžio 30, 16:13:20 »
Pats turiu 2,0tdi 04m 103kw dsg automatas. Prieš perkant nesitikėjau,atrodė įspudingai, trauka irgi likau sužavėtas todel neatsispyriau :). Važiavau su 1,9 04m, 81kw berots, tai nėra ko lyginti.

Prieš perkant žiūrėjau šitus dalykus: purkštukai, dūmingumas, turbina, smagratis, EGR, pavarų dėžė. Variklis kaprizingesnis nei 1,9 ir gaila, kad viskas viduje. P.s patarimas perkanties - matuoti slėgį kuro sistemoje ir pan.
Po patikros buvo pasakyta, kad viskas gerai, nes realiai ir smagratis neskleidė jokių garsų, ir bėgiai jungėsi normaliai.
Po mėnesiuko pradėjo ir smagratis skleisti garsus ir dėžė mušti permetinėjant bėgius. Smagratis 2000. Dėžės dar netvarkiau, bet jau numanau, kad apie 1000 atsieis jei ne daugiau. Pagr diržo komplektas 1200, kuris irgi nekeistas.

kaip 2/3 tikrai gana erdvus salonas, garso izoliacija gera, gamyklinė aparatūra mano galva puiki, išvaizda 10/10 .

Čia yra asmeninė patirtis, jokių didelių trukumų nepastebėjau, kadangi pirkau už tikrai juokingą kainą, tad įkišus dar +6000 nuo pradinės sumos gautųsi tvarkinga pilnai sutvarkyti kaina (tokia kaip skelbimuose vidutinė, tik dar reiktų viską keisti)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2013 Gruodžio 30, 16:18:46 »
trauka 1.9 ir 2.0 taip ispudingai skiriasi? 1.9 buna 96 kilowatu?

Neteko tokios matyti, visos 77kw. Reikia pagal kataloga ziureti ka jie ten gamina.