Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 pirkimas  (Skaityta 24786 kartus)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 pirkimas
« Atsakymas #50: 2012 Sausio 05, 23:18:33 »
as laikausi tos pacios pozicijos, kad 1.6 ir 1.8T sanaudos tos pacios, o komfortas, trauka, skiriasi gan labai.
na o kas del kainu eksplotacijos, tai kiek zinau, toyota corolla apskirtai yra labai geros, ivertintos kaip maziausiai gendanciom auto, o pakaba klausiau pas meistra sake kaip pas golfa, ne aliuminine irgi. Variklis tvarkyt nera brangu. Na vnz, kiek zinau jas tvarkyt nera brangu taip pat, o jei ir brangiau, tai jei tos toyotos taip mazai genda kaip apie jas skaiciau, tai praktiskai atsiperka.Del hondos kazkaip daug nesidomejau, turbut istikruju nera man jos tokios patrauklios :)
only audi, na to negirdejau, dekui uz informacija. O apie kokia tu cia varikli kalbi, dyzelini? ta prasme tik dyzeliniai d4d vadinasi? ir dar klausimelis, kaip tarkim su trauka. Nes paziurejau 2.0 dyzeliai toyotose turi ciut ne tiek pat kw kiek benzai 1.4 ar tai 1.6. Tai tarkim del 2 litru skirtumo imt dyzelio nelabai apsimoka.
Mano isvados tokios - audi a3 gerai, bet man 13 tukst moket uz a3 kazkaip neleistu  sazine, ar ne taip?