Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 Bose garso sistema  (Skaityta 3089 kartus)

Neprisijungęs tomaster

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 Bose garso sistema
« Topic Start: 2010 Spalio 21, 00:35:04 »
Mano Audi A3 (dviduris) komplektuotas su Audi Symphony garso sistema. Nieka neturejau minciu "draskyti" masinos ir deti kokia nors "aftermarket" garso sistema. Bet sugalvojau kodelgi nepabandzius ideigti geriausia Audi siuloma komplektacija su "Bose" garso sistema. Nusipirkau "Bose" "suba".

Uploaded with ImageShack.us
Ir tik tada supratau kad jo idiegti man nepavyks. Netinka ne tik jungtis bet skiriasi ir visa veikimo principo sistema. "Bose" "subas" turi integruota 100w nepriklausoma stiprintuva, kai tuo tarpu senasis mano turi: nzn tiksliai galingumo bet is dydzio panasus i 2.1 sistemos mikroschema, ir kuri dar susieta su galiniais garsiakalbiais, atjungus jungti jie jau nebagroja. Priejau isvados kad norint idiegti vien tik si "Bose" "suba i savo esama sistema, reiketu dar ir kokio kabeliavimo, manau dar sudetingesnio nei dedant "aftermarket" garso sistema.  :[
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 21, 00:37:47 sukūrė tomaster »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A3 Bose garso sistema
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 21, 13:29:58 »
Ar tu cia norejai ko nors paklausti, ar cia tokia pazintine informacija apie A3 Bose sistema ?

Neprisijungęs tomaster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Spalio 21, 14:47:57 »
tikejausi komentaro kad kas nors apie tai zino daugiau ir patvirtins arba paneigs mano samprotavimus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 21, 16:32:48 »
O pats subas ar isimontuos, vizualiai jis ne labai panasus kokie eina i A3. Pats pajungimas ar tiks reikia aiskintis, koks jam reikalingas signalas, nes originalas gauna is mago galiniu koloneliu isejimo, o tavam gal reikia linijiniu, tai turesi davesti ekranuotus laidus, maitinimas ir paleidimo laidas buna davesti originaliai, taip, kad tik issiaiskink kokio reikia signalo ir bandyk deti, nieko sudetingo.

Neprisijungęs tomaster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 21, 23:09:27 »
sunkiausia kad skirtingos jungtys, net laidu skaicius ir spalvos,  :-{
o pats dydis ir forma tinka skiriasi tik priekine panele nes senajam yra vienas didelis blynas per visa, o cia du mazesni, bet deze ir varztai jai itvirtinti visiskai vienoti, na tiesa varztai jau naudojami ilgesni ir storesni pacioje dezeje.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Spalio 22, 01:27:24 »
sunkiausia kad skirtingos jungtys, net laidu skaicius ir spalvos,  :-{
o pats dydis ir forma tinka skiriasi tik priekine panele nes senajam yra vienas didelis blynas per visa, o cia du mazesni, bet deze ir varztai jai itvirtinti visiskai vienoti, na tiesa varztai jau naudojami ilgesni ir storesni pacioje dezeje.

Jungtis perdarysi,  kur koks laidas tai skaityk A3 skyriuje yra tema originalaus basaviko pajungimas

Neprisijungęs Albert

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Spalio 24, 00:50:39 »
Siaip gal ir nusisnekesiu, bet man atrodo kad cia subas nuo A4, nes pries pora metu draugo A4 toki pati maciau :) gal del to viskas ir skiriasi :)