Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 1998m. benzinas 1,6 (kai ikaista dumija baltu dumu)  (Skaityta 853 kartus)

Neprisijungęs Foxyann

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu panele ir turiu siokia tokia beda, kadangi gyvenu uk viena, nera su kuom pasitarti. 

1. Audi anksciau nedumijo taip ,kaip nuo siandienos, kai pajudejau uzsidegus zaliai sviesai pasipyle didelis didelis debesis dumu baltu is dusliko.
2. Kuro sanaudos labai didelis su baku pravaziuoju 400-500km.
3. Tepalas lyg ir smirda benzinu. Ir dumas is dusliko smirda.
4. antifrizas nedingsta
5. Jei per diena keleta kartu uzgesinu ir uzvedu masina, jau koki 4-5 karta sunkiai kuriasi , reikia gaza paduoti, kad uzsikurtu.
6. Atsukus dangteli kur nupiestas tepalu zenklas ant jo yra gelsvu gleiviu. :F

jei kas neaisku ar truksta info, paklauskite, tikrai noreciau ,kad kas patartu kuri cia problema ar su ipurkstukais ar su tarpine. :think: 8:8 ar dar kazkas :-/ :( :( :( :( :( Dėkui

Neprisijungęs Foxyann

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Ei negi niekas negali padeti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Keista butu jeigu is duslintuvo kvepalais kvepetu  :-], tuo labiau kvapas tau nepatiko ir beveik pries metus "sveiki mano audi a3 tikriausiai turi problemele. is dusliko eina smarve (nelabai smirda,bet smirda) ir dumo spalvyte yra, bet neryski . ispradziu galvojau ,jog tai del dusliko ,kad be korio ar kazkas panasaus, bet ji pakeitus, smarve isliko. a3 benzinas 1,6 kas gi galetu buti jai?  :think:" o ir dumelis jau tada kazkoks buvo  (8-) Jeigu vanduo nedingsta, kaip ir nera problemos, bet padidejusios stipriai kuro sanaudos, cia jau per atstuma nelabai remontas darosi, reiktu kompa pasijugti, kitu atveju puse variklio pakeis, o rezultatas gali buti nulinis.