Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 1.9tdi 81kw 1998 is plaukiojancio smagracio i paprasta  (Skaityta 2783 kartus)

Neprisijungęs d31mantas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu Audi a3 1.9tdi 81kw 1998 ,variklio kodas AHF, jose stovi plaukiojantys smagraciai, ir ju kainos gan dideles, klausimas ar imanoma det paprasta? tarkim kad ir sita : http://www.ebay.co.uk/itm/251086039595?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
buvau susisiekes su pardaveju, sake kad idialiai tinka pagal masinos nr ir visa ka, bet visgi nerandu zmoniu kas galetu tiksliai pasakyt. Nes bijau jog idejes paprasta nebebus kas sugeria vibracija ir sues man deze..teisingai? ir neisivaizduoju ka daryt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pasinaudok paieška, aptarta ši tema ne kartą ir su visomis pasekmėm kurios laukia kai įsidėsi "medine" sankabą.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu Audi a3 1.9tdi 81kw 1998 ,variklio kodas AHF, jose stovi plaukiojantys smagraciai, ir ju kainos gan dideles, klausimas ar imanoma det paprasta? tarkim kad ir sita : http://www.ebay.co.uk/itm/251086039595?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
buvau susisiekes su pardaveju, sake kad idialiai tinka pagal masinos nr ir visa ka, bet visgi nerandu zmoniu kas galetu tiksliai pasakyt. Nes bijau jog idejes paprasta nebebus kas sugeria vibracija ir sues man deze..teisingai? ir neisivaizduoju ka daryt.
Dar 100 svarų dasidėk ir pasimk naują su plaukiojančiu smagračiu, tada tikrai bėdų nebebus

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Pasikeist gali, bet taip, kaip ir pats minėjai, kentės dėžė.
Pritarsiu kolegoms, dėk tą - kas turi būt. Nepagailėk pinigų. Žinai posakį skūpus moka du kartus?..
Aišku, yra tokių, kas pasikeitė ir bėdų nemato, bet tokiam dalykui, asmeniškai, nepritariu.  (-)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
dekui uz patarimus... beje 100 svaru manau neuztek, nebent imt deveta, bet taip rizikuot irgi nesinori.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, iš kokio, tamsta, miesto, bet draugas Vilniuje (Šiaurės miestelyje) restauravo sankabą, ant 1.8T, jau metus laiko viskas gerai, nei menkiausio garso ar kažkokio prasto veikimo... Gali ir tu bandyt. Kaina ~800Lt.  :think:
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pas 1,8T plaukiojanti sankaba? :)

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Berods tas pat  :think:
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Deimantai,

Gal gali papasakot kodel nusprendei keist smagrati? Su kokiomis bedomis susidurei, kas islindo?

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
daug pasakoti...prasidejo nuo to jog kaito variklis, nesilde peciukas...isemiau visa varikli, nuimiau galva...lyg matesi trukes blokas, nebuvau 100% tikras, bet sudejus galvos slifavima ir tarpines kainas bei laika...zodziu radau gera varikli,nupirkau...dejau ji, neprisukiau smagracio varztu iki galo...gavosi taip jog po savaites nutrauke 5 is 6 varztu...toliau...niekaip nejo issukt tu varztu, tai kadangi turejau atsargini varikli perdejau visa velena....o del smagracio, tai dar nepakeitus variklio jautesi variklio drebejimas pries pat sustojima, kuris tik pastiprejo pries nutraukiant varztus, dabar tas smagratis visai persisuko kazkaip, nebesutampa tos 6 skyles...zodziu nesamones...

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
beje, prie to pacio gal kas zino ar tinka smagratis nuo 2002 metu 1.9tdi audi a3, ant 1998 modelio?..klausiu nes ju isvaizda skiriasi..

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
Bajoras, nesiraukyk...zinau kad aptarta tema, bet niekas tikslaus atsakimo taip ir nezino...audi padare viena, o kiti gamintojai sukure kita, as pvz nezinau kuo pasitiket, nes situo klausimu eina 50/50....ir cia turbut niekas tiksliai neatsakis

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
beje, variklio kodas AHF, viskas atinka, o eina skirtingu diametru smagraciai, cia pagal alkunini velena, o dar plius as dejau skodos varikli su tuo paciu kodu, bet greiciu deze liko ta pati...

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
į peugeot 307 įdėjom paprastą smagratį 2 metus atvažinėjom, per juos buvo prasuktą ~50k km, ir parduota, jokių problemų nekilo. Moteris kuri jį nusipirko taip pat jau metus važinėja, susitikus ir paklausus kaip mašina važiuoja buvo patenkinta ir nusiskundimų jokių neturi, taip kad nematau ten didelės esmės  :V manau tas plaukiojantis smagratis labiau yra marketingo dalykas, kad detalė kuri turėtų laikyti per amžius - susidėvi.. Savo a3 jei manasis nueis taip pat dėsiu pigesnę alternatyvą..

Neprisijungęs d31mantas

• Žiūrėti profilį
deciau ir as, bet kai taip nesiseka su sita masina tai rizikuot nenoriu, beje ebay galima rasti specialiu konvertavimo rinkiniu i paprasta sankaba..bet cia vel, ar jie tik vadinasi taip kad pritrauktu ar is tiesu jie geri?

Neprisijungęs noname

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
aš buvau skaitęs internete straipsnį kad plaukiojantis smagratis nepasitvirtinęs dalykas, todėl pvz. toyota išpradžių gamino automobilius su plaukiojančiais smagračiais, vėliau naujesnėms modeliams pradėjo dėti vėl vientisus smagračius..

http://www.automobiliuremontas.lt/plaukiojantis-smagratis čia dar radau straipsnį gal padės susidaryti kažkokią nuomonę.

Neprisijungęs robertass

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
pries stabdant drebedavo variklis ir lyg garsas dar gal pasikeisdavo kol nesustodavai ?