Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 1.9tdi 66kw ir 81kw variklio skirtumai  (Skaityta 4739 kartus)

Savickis

• Svečias
Audi a3 1.9tdi 66kw ir 81kw variklio skirtumai
« Topic Start: 2010 Balandžio 21, 18:38:20 »
Turiu audi a3 99m. 1.9 TDI, pagal dokumentus 66kw, taciau turboservise kur tikrino turbina pasake kad mano a3 81kw, dabar reikia keist pagrindini dirza ir noriu pasiskaiciuot islaidas taciau dalys eina skirtingos priklausomai nuo variklio galingumo, ar galetumet kas idet foto ar patart kaip suzinot kiek pas mane kw?

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Na jei dokuose 66 kw, o turbej sake kad 81 kw, tai cipinta tikriausiai pas tave. Beje pagal ka jie nustate kad pas tave 81 kw, ant stendo gi nestate, pagal turba gal. Placiau parasyk. :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Pažiūrėk koks variklio kodas

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
Na bet dokumentuose sako gi kad 66 kw, nors kaip pagalvoji, galejo gi varikli kita imest kad ir 81 kw ir doku nepasikeist, cia suprasi.
Bus manau pacipinta  ;)

Savickis

• Svečias
atvaziavau ir sakau vyrai patikrinkit turbina, paklause kiek kw, 66 sakau, sako einam pazesim, atidariau kapota ir jis iskart pasake cia 81kw, pagal turbina nusprende, tipo 66kw turbina ir mechanine o 81 valdoma kompo vakumu kazkas tokio, tai vat nesu mates 66kw dyzelinio variklio :/ tai negaliu sulygint.

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
Na va tau maniskis 66 kw "zveris"  :D

Tai pas tave kintamos geometrijos turba, kur ant 81 kw buna.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
aha ir mano toks

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
aha ir mano toks
Pas tave identiskas turi buti, ir spalva identiska kur variklio skyriui :)

Savickis

• Svečias
tai pas mane tokia pati, tai reiskia 66kw?

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
na nezinau, kaip 81 kw turba, labai skirias ar ne, be to nelabai ji is sios foto ir matos... kaip ten tas turbo meistras tau tik atidares pasake kad 81 kw pas tave, gal kas pakomentuos labiau suprantantis  ;)

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
o variklio kodas kur ant variklio parasytas, is virsaus gal matosi ?  tada butu viskas aisku

• Žiūrėti profilį
aha ir mano toks
pas mu klonai kokia pas tave komplektacija

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
aha ir mano toks
pas mu klonai kokia pas tave komplektacija
Klimos ner, salonas ne odos ir ne verstos, sedenes tos languotos melynai, a visa kita standartas :), bet kol kas uztenka, kita masina bus prabangesne  :D

• Žiūrėti profilį
na sedines ir su melinais klima borto kompas norejau parduot bet pasiliksiu patiko planuoju perdaziti nes jau reiktu tokia pacia spalva tik su blizguciu lake

• Žiūrėti profilį
atvaziavau ir sakau vyrai patikrinkit turbina, paklause kiek kw, 66 sakau, sako einam pazesim, atidariau kapota ir jis iskart pasake cia 81kw, pagal turbina nusprende, tipo 66kw turbina ir mechanine o 81 valdoma kompo vakumu kazkas tokio, tai vat nesu mates 66kw dyzelinio variklio :/ tai negaliu sulygint.
as tau ryt turbinos koda parasisiu nes tepalus pilsiu ir pazesiu

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
na sedines ir su melinais klima borto kompas norejau parduot bet pasiliksiu patiko planuoju perdaziti nes jau reiktu tokia pacia spalva tik su blizguciu lake
vava, pas mane perdazyta, bet ryskesne ir su blizguciu. Nuplovus ir ant saules tiap graziai blizga :)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
Viskas tvarkoj su ta tavo turba. gal koks turbo servise pasitaike, nes nuo 1999/2000 visi 66kw tdi turejo kintamos geometrijos turbas, kurios jau kelis metus ejo i 81kw variklius. Realiai tie varikliai tik turbom ir purkstuku pralaidumu skirias.