Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 1.9 Tdi silta blogai kuriasi  (Skaityta 4538 kartus)

Neprisijungęs glexy

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 1.9 Tdi silta blogai kuriasi
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 03, 14:09:19 »
sveiki,  (h)
kas gali buti jei A3 1.9 Tdi blogai kuriasi silta.Salta puikiai uzsikuria ir is karto o silta turi palaukt siek tiek kol pagauna.
Lauksiu atsakymu.Is anksto dekoju uz bagalba.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A3 1.9 Tdi silta blogai kuriasi
« Atsakymas #1: 2009 Rugsėjo 03, 14:11:40 »
Gali buti daug kas, tad pradziai lengviausia diagnostika pasidaryti ir ieskoti kas uzvestu ant tinkamo kelio remontui.
P.s. ne klaidu nuskaityma, o diagnostika ;)

Neprisijungęs glexy

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Rugsėjo 03, 14:13:28 »
cia kazkur skaitinejant maciau kad gali kazkas but su kuro siurbliu.bet jis yra pakeistas.tada reiks nuvaziuot pasidaryt diagnostika.

Neprisijungęs zujus

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugsėjo 11, 10:27:22 »
Man tas pats buvo, situ varikliu liga. As Domeikavoj susitvarkiau sita gedima, palieku kontaktini nr, jie tau viska paaiskins kaip ten ir kas ir prie ko, tvarkymas kainavo iki 100 lt, tiksliai nepamenu kiek mokejau. 868718830 ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Rugsėjo 11, 13:03:47 »
Padarai paprasta eksperimenta: Kai bus silta, uzmeti slapia skudura ant kuro siurblio ir bandai vesti ( atsaldai ji). Jei sunkiai vesis, priezastis kitur, tada daraisi diagnostika :) Jei lengvai kursis -priezastis siurblyje :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Lady

• Svečias
« Atsakymas #5: 2009 Rugsėjo 16, 10:26:40 »
man taip pat buvo, tai aš nuvariau mašinytę pas elektrončikus. tiksliai nepasakysiu ką jie padarę, bet esmė tame, kad apgavo kompą. kažką ten sukeitė

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Rugsėjo 16, 10:30:24 »
atitinkamo nominalo varza ilituota i tam tikra laida,issprendzia problema, laikinai...
bet aisku,pradziai diagnostika ;)

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Rugsėjo 26, 20:34:55 »
greiciausiai auksto slegio kuro siurblio plunzeris pasidevejo ir siltas blogai kurias, siaip teisingai patare, kad pries uzvedant atvesinti siurbli, jei lengviau uzsikurs teks ji restauruot.

Neprisijungęs Shatt

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Lapkričio 27, 14:55:53 »
Pas mane kazkas panasaus yra, deja diagnostika nerodo nieko jokios klaidos jokio erroro, itariu grinai mechanine problema kaip Kommissar minejo plundzeris pakankamai nusidevejas ir nepaduoda atitinkamo kuro kiekio.
Kadangi jauciasi neitin tas nepatogumas turiu omeny, kartais is puse pasisukimo kartais ir truputi ilgiau reikia pasukt kad uzsivestu, tad neskubu restauruot siurblio. :)

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #9: 2010 Birželio 06, 16:23:40 »
prie to pacio paklausiu kad nereiktu kur naujos temos ,pas mane audi a3 1.9tdi 81kw,beta ta kad kai tarkim vaziuoji tiesiam keli 100 km/h pradeta trukciot masina,ispadziu patrukcioja paskui pareina ir vel kartais taip po biski trukcioja,kas gali but,gal kas netycia buvot susidure su tokia problema?

Neprisijungęs Magnatec

• Įrašai: 270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Birželio 07, 01:11:46 »
prie to pacio paklausiu kad nereiktu kur naujos temos ,pas mane audi a3 1.9tdi 81kw,beta ta kad kai tarkim vaziuoji tiesiam keli 100 km/h pradeta trukciot masina,ispadziu patrukcioja paskui pareina ir vel kartais taip po biski trukcioja,kas gali but,gal kas netycia buvot susidure su tokia problema?
1-2 begiu begejantis netrukcioja?

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #11: 2010 Birželio 07, 09:34:44 »
buna kad ir pirmu ir antru trukcioja,gan net daznai,vos ne kiek viena karta kaip isibegineji.

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Birželio 07, 10:25:02 »
buna kad ir pirmu ir antru trukcioja,gan net daznai,vos ne kiek viena karta kaip isibegineji.
Tai turiu nudziugint, teko keisti pavaru deze su tokiu simptomu ( del trukciojimo ), nes patrukciojo kokius 3000 km. ir numiro deze. Variau i 4 ar 5 servisus iskaitant ir Audi centra ie niekas bedos nerado. Buvo ivairiu spejimu gaudo ora, varikliui ragas ir t.t., o pasirodo nuo dezes buvo trukciojima sisibegejant.
O del kurimosi neiko negaliu pasakyti, cia manau kita beda.

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #13: 2010 Birželio 07, 11:56:47 »
nu gal ir taip,nes dar pavaros pradejo taip sunkiau isijungineti,tarkim trecia tik is antro karto isikisi,bet tas trukciojimas toks atrodo kad pristabdo biski ir vel gerai,nu na.. jei reiks keis deze.

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Birželio 07, 12:07:29 »
nu gal ir taip,nes dar pavaros pradejo taip sunkiau isijungineti,tarkim trecia tik is antro karto isikisi,bet tas trukciojimas toks atrodo kad pristabdo biski ir vel gerai,nu na.. jei reiks keis deze.
Pradziai gali pabandyt diagnostika pasidaryt, jei neras nieko tai 99%, kad deze. Nekartok mano kalidos, kad vaziuot i 5 servisus diagnostika daryt  :D Pradesi tvarkyt deze dabar tai gal ir sutvarkys be dideliu islaidu, nelauk kol uzlinks, nuvaziuok pas deziu meistra duok pralekt, pasakys savo nuomone deze ar ne. Jei esi is Kauno galiu duot kontaktus meistro, tiskslaiu paaiskint kur ji rasti.

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #15: 2010 Birželio 07, 16:39:48 »
nu bet man rodos kad pas mane nelabai bus deze,toks vaizdas kad jai atrodo butu kad kuro normaliai nepaduoda,tai isvaliau bako siurbli,nu bet jauciu reiks nulekt diagnostika pasidaryt ir bus aisku kas yra,vienas zmogus man sake kad gali but vakumu tie dacikai susipise ,nes tdi sake daznai kam tai buna,ir del to traukimas ne tas kaip normaliai turetu but,pas mane ir yra kad nero to gero traukimo tokia atrodo kaip pridusus.

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Birželio 07, 21:48:38 »
nu bet man rodos kad pas mane nelabai bus deze,toks vaizdas kad jai atrodo butu kad kuro normaliai nepaduoda,tai isvaliau bako siurbli,nu bet jauciu reiks nulekt diagnostika pasidaryt ir bus aisku kas yra,vienas zmogus man sake kad gali but vakumu tie dacikai susipise ,nes tdi sake daznai kam tai buna,ir del to traukimas ne tas kaip normaliai turetu but,pas mane ir yra kad nero to gero traukimo tokia atrodo kaip pridusus.
pradziai pasidaryk issamia diagnostika, tuomet ir matysi kas per bedos  ;)

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Birželio 08, 00:20:32 »
Butent. Kreipkis i Bajora ar i koki TMT servisa jei Kaunietis esi, nes kitaip cia burimas is kavos tirsciu  ;)

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #18: 2010 Birželio 08, 14:41:55 »
ne kaunietis,bet zinau kad domeikavoj geraj daro diagnostika,ten ir bandysiu turbut

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Birželio 09, 00:33:52 »
ne kaunietis,bet zinau kad domeikavoj geraj daro diagnostika,ten ir bandysiu turbut
Tai tipo Domeikava ne Kauno rajonas  :D Iki silainiu 5 km. turbut  :-]

manykxas

• Svečias
« Atsakymas #20: 2010 Birželio 09, 16:52:35 »
tai kaunas  :D,bet as taip sakau kad varysiu i domeikava ;)

Neprisijungęs minde399

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Birželio 13, 19:58:16 »
man trukciodavo irgi panasiai kaip raso, vaziuojant apie 80 km/h, duodant gazo pradedavo tampytis, kartais ir anksciau, bet 1-2 pavara niekada, tai problema buvo kuro siurblio elektronineje dalyje (tik cia ne a3, o b4 buvo nors is esmes tas pats )