Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 1.9 TDI kompensatoriai ir kaip pasikeisti kuro filtrą  (Skaityta 1466 kartus)

Neprisijungęs vorobeyka7

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Po 2 savaičių stovėjimo dėl gedimo su elektra mašina nebuvo užvesta, po remonto pradėjo mušti kompensatoriai, prasivažiavus 2 dienas nustojo, ar čia reik galvoti apie jų keitimą ar dar ką nors?

Kitas dalykas, norėčiau sužinoti kaip pasikeisti kuro filtrą?

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Keist kompensatoriu nereik.Nuo ilgo stovejimo tepalas nusedo i karteri ir kol pakilo slegis,jie pabrazdejo ;)
Filtras-atsuki sone varzteli kryzminiu atsuktuvu,ciut paspaudi ta varzta,nuimi slangeles ir istrauki filtra.I nauja nepamirsk ipilt kuro idedant

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Keist kompensatoriu nereik.Nuo ilgo stovejimo tepalas nusedo i karteri ir kol pakilo slegis,jie pabrazdejo ;)
Filtras-atsuki sone varzteli kryzminiu atsuktuvu,ciut paspaudi ta varzta,nuimi slangeles ir istrauki filtra.I nauja nepamirsk ipilt kuro idedant

rasiu aš ten kaip jį spustelt? O kaip įpilt į jį kuro? Aplieti jį kuru kažkaip ar tam yra kažkokia kone kaip skylė ar sspeciali vieta?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
rasiu aš ten kaip jį spustelt? O kaip įpilt į jį kuro? Aplieti jį kuru kažkaip ar tam yra kažkokia kone kaip skylė ar sspeciali vieta?

Jeigu filtras su gryztamo voztuvu, is virsaus toks plastmasinis kur slangutes susimauna, tai per ji ir pripilsi, jeigu tik stuceriukai slangutems , tada nelabai ka ten ipilsi, kitas dalykas neaisku koks variklis, jeigu PD ir yra siurbliukas bake, nieko uzpilineti nereikia, pats uzsipompuos.

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Jeigu filtras su gryztamo voztuvu, is virsaus toks plastmasinis kur slangutes susimauna, tai per ji ir pripilsi, jeigu tik stuceriukai slangutems , tada nelabai ka ten ipilsi, kitas dalykas neaisku koks variklis, jeigu PD ir yra siurbliukas bake, nieko uzpilineti nereikia, pats uzsipompuos.

Paprastas TDI :) 66 kW :) O tie žargonai nelabai man suprantami, nelabai daug suprantu mašinose... Tik žinau kad pasikeisti tikrai sugebėsiu, rankas turiu, salygas irgi, tik reik žinoti kaip :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
PD ne visiems yra siurbliukas bake ;)Paemes filtra i rankas,manau jau sugebesi sugalvot kaip ipilt kuro (+)

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
PD ne visiems yra siurbliukas bake ;)Paemes filtra i rankas,manau jau sugebesi sugalvot kaip ipilt kuro (+)

Tai žodžiu vieną varžtą atsukt, atjungt šlangeles ir vsio? po to įpilt į filtrą kuro ir įdėt?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Tai taip.Tik kai uzvesi su nauju filtru,leisk ant laisvu dirbt,negazuok.

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Tai taip.Tik kai uzvesi su nauju filtru,leisk ant laisvu dirbt,negazuok.

Ačiū :)) Tikiuos rasiu kur pilt tą kurą xDD